24 Декември, 2021 07:00 7 851 1

Вашият хороскоп за днес, 24.12.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Ведро и празнично настроени за почти всяка от зодиите

Вашият хороскоп за днес, 24.12.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Станете отрано и се разкършете, че да приготвите коледната трапеза. Каквито сте кулинари и домошари със сигурност ще направите някой шедьовър.

Телец

Празник е, а сте си планирали толкова неща за вършене. Не прекалявайте, нека ангажиментите Ви бъдат свързани най-вече с подготовката за празника.

Близнаци

Ведро ще Ви е днес на душата. Много смях и веселие ще съпътстват празника Ви и наистина ще се почувствате щастливи

Рак

Празник е, позволете си да се повеселите. Не поемайте всичко около подготовката на плещите си, накарайте и домашните да свършат по нещичко.

Лъв

Вместо да се радвате, че иде Бъдни вечер, човъркате стари рани. Оставете ги да зараснат, а дядо Коледа може и да Ви донесе жива вода за тях.

Дева

То е хубаво човек да е спонтанен и импулсивен, ама Вие прекалявате. Не е нужно да сте абсолютно откровени. Някои неща е добре да премълчите.

Везни

Разваляте настроението на всички с намръщеното си изражение. Не може всяка минута да получавате доказателства колко сте обичани, приемете го.

Скорпион

Ще се чувствате като навита пружина. Ами поканете гости, че поне да имате по-голяма слушателска аудитория. Или си записвайте мъдрите мисли.

Стрелец

Ще се чувствате празнично и днес наистина ще стават чудеса с Вас. Това ще Ви накара да кроите мащабни планове за следващата година. Успех!

Козирог

Дано не изникнат случайни задачи, защото ще Ви провалят плановете. Вярвайте, че всичко ще се нареди както очаквате,и наистина ще стане така.

Водолей

Бъдете по-сговорчиви с околните, така и дядо Коледа ще реши да Ви донесе повечко подаръци. Не говорете ненужни приказки, няма да Ви помогнат.

Риби

Ще има доста неща за подреждане, докато всичко стане както искате. Но с добро настроение и повече помощници, всичко ще е наред, предсрочно.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    0 1 Отговор
    БЛАГОДАРЯ ФАКТИ за ХОРОСКОПА