Last news in Fakti

25 Декември, 2021 07:00 9 103 1

Вашият хороскоп за днес, 25.12.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Честита Коледа на всички представители на зодиака!

Вашият хороскоп за днес, 25.12.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Честит празник, мили Овни! Дано усмивката грее на лицето Ви цялата идна година и прощавайте дребните прегрешения на околните, не им придиряйте.

Телец

Честита да е Коледата за Вас, Телци неустоими.Трудно ще Ви е да напуснете уюта на дома си днес, така че бъдете готови да посрещате гости.

Близнаци

Честита Коледа на Вас, непораснали деца! Няма да Ви свърта на едно място, ще искате да разкажете какво Ви се е случило и после какво...

Рак

Честита Коледа, милички Рачета! Вярвайте повече в себе си, Вие наистина сте прекрасни. А днес щадете стомаха си от многото вкусотии по масите.

Лъв

Честито Рождество! Готови сте да загърбите всичко и да започнете да планирате напълно нови неща. Все пак, не се увличайте, празник е.

Дева

Коледа е, малко ще се разсейвате и ще Ви се иска повече да си почивате, вместо да ходите по гости. Хубаво е все пак да уважите някои хора.

Везни

Няма да можете да останете сами, но няма и да искате. Вече сте сложили символичната точка на тази година и сте готови да планирате идната.

Скорпион

Да Ви е честито Рождеството!Малко по задължение приемате посещенията по роднини. Може и да не Ви е приятно, но няма как да се измъкнете.

Стрелец

Не Ви е забравил добрият старец, нали и Вие не сте забравили да си пожелаете нещо хубаво в святата Коледна нощ. Да Ви е честито Рождеството.

Козирог

Бъдете честити и намерете нови стени,които да събаряте с глава.Прекалено сериозно приемате всичко.Отпуснете се, днес е празник.

Водолей

Опитвате се празнично да контролирате чувствата на другите, а това определено не Ви трупа червени точки. А нужно ли е винаги да контролирате?

Риби

Роди се и тази година, а Вие пожелахте ли си нещо в святата Коледна нощ? Настроението Ви ще е прекрасно и все по-прекрасно ще става.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.