Last news in Fakti

23 Декември, 2021 12:43 3 946 4

Меган може да е свидетел по делото срещу принц Андрю за сексуално насилие

  • меган маркъл-
  • свидетел-
  • дело-
  • сексуално насилие-
  • принц андрю

Херцогът на Йорк е "невероятно стресиран" преди изслушването по делото му на 4 януари

Меган може да е свидетел по делото срещу принц Андрю за сексуално насилие - 1
Снимка: Shutterstock

Меган Маркъл може да бъде призована да даде показания в делото за сексуално насилие срещу принц Андрю.

Предисторията - Вирджиния Робъртс Джуфре започна граждански иск срещу принца, като твърди, че е била принудена да прави секс с него три пъти през 2001 г., когато е била на 17 години. Принц Андрю категорично отрича всички обвинения срещу него, припомня БГНЕС.

Адвокатът на Джуфре Дейвид Бойс съобщи, че съпругата на принц Хари, Меган, може да бъде призована за свидетел по делото, защото е в САЩ, а съдът там има юрисдикция над нея. "Второ, тя е човек, който за известен период от време е бил близък сътрудник на принц Андрю и следователно може би е в състояние да разкаже какво е направил той. И трето, тя е човек, на когото може да се вярва", съобщи Бойс.

Твърди се, че херцогът на Йорк е "невероятно стресиран" преди изслушването по делото му за сексуално насилие на 4 януари. Принцът няма да се присъедини към кралското семейство за главната църковна служба за Коледа в Сандрингам. Кралски източници съобщават, че херцогът е "напълно погълнат" от съдебното дело и цяла нощ е говорил със своите американски адвокати, за да се консултира по показанията си. Джуфре заведе дело срещу него през август и ако го спечели, обезщетенията по него може да са в размер на милиони.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Въх

    15 0 Отговор
    И тя ли е била на повикване?

    Коментиран от #2

  • 2 456

    11 0 Отговор

    До коментар #1 от "Въх":

    😄Сигурно
  • 3 Пена

    9 0 Отговор
    И мене един ме изнасили доброволно преди 30 години, ама не си спомням кой беше, та да го съдя!

    Коментиран от #4

  • 4 Патето Яки

    3 2 Отговор

    До коментар #3 от "Пена":

    Аз бях, хареса ти и иска пак.