Last news in Fakti

16 Април, 2013 12:24 9 509 3

Венета Харизанова: Сексапилът е състояние на духа

  • венета харизанова-
  • сексапил-
  • дух-
  • красота

Венета Харизанова разкри, че  е претърпяла малък моден крах на своя бал преди време. Това, естествено, не й е попречило да се забавлява... Тя сподели и няколко съвета за бъдещите абитуриентки.

„Балът ми започна направо куриозно – бях поръчала роклята и обувките да ми ги донесат от Италия. Те пристигнаха ден преди събитието и се оказа, че и двете са ми твърде малки. Бях извикала гримьор, който според мен ме направи да изглеждам като клоун. На практика, на финала си хвърлих един душ, измих си косата, защото ме бяха накъдрили безумно, гримирах се по пътя за училището и облякох роклята, която беше ушита за изпращането. Обувките пък бях носила година и повече – на нисък ток, но официални. Нямах бижута, защото не харесвам.

И все пак смятам, че не сбърках, защото от всички се чувствах най-комфортно. След един час всички се изпонапиха, събуха се, защото не можеха да си носят обувките на висок ток. В този момент никой не се интересуваше как ти е прическата и дали ти се е размазал гримът...”, сподели Венета пред ladyzone.bg

Харизанова допълни, че се чувства най-секси, когато й е комфортно в кожата й – когато е готова за нещо и е сигурна в себе си, тогава е най-секси, без значение дали е облечена в дънки или в чувал.

„Според мен сексапилът е в главата. Има жени, които не са кой знае колко хубави, обаче излъчват страхотен сексапил, просто за мен сексапилът е състояние на духа. Ако някой те кара да се чувстваш секси, ти ще си секси и по хавлия, и по халат, и без тях...”, заяви красавицата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 чопър

    1 0 Отговор
    Една умна жена.
  • 2 Батко

    1 0 Отговор
    Браво,на готината п..ка!!!
  • 3 Б.Попов

    1 0 Отговор
    Лесно е когато бог дал,а когато вместо да даде-взел и то доста ?