28 Декември, 2021 17:39 8 301 2

Павел Глоба обяви късметлийските зодии за 2022 г.

  • зодии-
  • зодиакални знаци-
  • астрология-
  • късмет-
  • павел глоба-
  • 2022 г.

Според астролога някои ще имат финансов късмет в годината на Тигъра, а други – в личен план

Павел Глоба обяви късметлийските зодии за 2022 г. - 1
Снимка: shutterstock

Известният астролог Павел Глоба състави нов хороскоп за 2022 година и разказа кои знаци от зодиака ще станат истинските късметлии.

Според новия хороскоп на Павел Глоба някои хора ще имат финансов късмет в годината на Тигъра, а други – в личния си живот.

По думите му невероятен аспект в различни насоки ще застигне точно пет зодии.

Късмет за Овните през 2022 г.
Мотото на Овен през 2022 г. е смелост и решителност. Тази зодия не трябва да се страхува от промените в живота, те са само към по-добро. Овенът ще успее да стане финансово независим.

Девата е сред щастливите знаци на 2022 г.
Девата ще стане и любимка на Водния тигър, което ще я доведе до шеметен успех. Глоба прогнозира, че самотните Деви ще срещнат любовта си през 2022 година. А астрологът предсказва попълване на семейните представители на тази зодия.

На Скорпионите се обещава успех през 2022 г.
Кариерният растеж очаква Скорпион, той ще може да стане финансово независим и да изпълни заветните си мечти. Ако този знак на зодиака не е мързелив, техният труд и усилия ще бъдат заплатени дори не двойно, а тройно.

За Везните късметът ще донесе приятни изненади през 2022 г.
Везните ще имат финансова независимост и изпълнение на най-съкровените желания, но си струва да бъдат по-упорити и по-уверени в себе си. Състоянието често идва с приятни изненади.

Глоба обещава финансов успех на Водолея през 2022 г.
Водолеите ги очакват финансови успехи през 2022 г. Този знак от зодиака ще получава изгодни предложения по отношение на работа и бизнес, пише сайтът jenata.blitz.bg


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 25 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Виталия

    2 1 Отговор
    Милена, мотото ми "СМЕЛОСТ" (овенка съм) е откакто утрепаха баща ми баретата Георги Индианеца 1994. Не ми разтагяй локуми!
  • 2 Б. М.

    5 0 Отговор
    Поредната "врачка" от съветските държави. То не беше Кашпировски, то не беше Джуна,...... Хайде Володя, взимай Тамара и, ЧЕМОДАН, ВОКЗАЛ, МОСКВА 🚂