31 Декември, 2021 10:47 25 536 5

20 оригинални пожелания за Нова година

  • нова година-
  • пожелания-
  • 2022

Не пропускайте да поздравите най-близките си и любими хора

20 оригинални пожелания за Нова година  - 1
Снимка: Shutterstock

Настъпи онова време от годината, в което поздравяваме най-близките си приятели, роднини и семейството. Началото на новата година е важен момент, който бива обвързан с красиви думи и искрени пожелания, пише actualno.com.

Ето ги и нашите:

1. Щастлива и мирна да бъде Новата година. Нека 2022 да е красива като пролетта, топла като лятото, силна като морето през зимата и благодатна като есента.

2. Не губи усмивката си през цялата година, защото именно тя те прави различен и уникален човек. Нека през 2022 година лицето ти да е украсено с искрена и красива усмивка.

3. През Новата година нека бъдете двамина, а защо не и повече?! Продължавай напред с високо вдигната глава. Не вярвай в чудеса, а сам ги създавай!

4. Когато най-хубавите празници почукат на вратата ти, посрещни ги с усмивка. Те ще ти се отблагодарят със здраве, късмет и берекет.

5. Нека Новата година бъде онзи кораб, отвеждащ те към всяка една цел. Постигай с лекота и споделяй щастието с приятели и любими хора.

6. Честита 2022 година. Успех във всичко, което умеем, късмет във всичко, което не зависи от нас и сбъдване на всичко за което мечтаем!

7. Честита да е новата година. Посрещни я с радост, изживей я с любов, изпрати я с усмивка. Нека тя ти донесе всичко онова, за което винаги си мечтал!

8. Нека делата ви бъдат увенчани с успех през новата година. Домът ви да е пълен с добри хора, а сърцата да преливат от любов. Бъдете здрави, обичайте, споделяйте, мечтайте, ценете.

9. Честита да е Новата година за вас. Разтоварете сърцата си от проблеми и беди. На тяхно място настанете щастие, усмивки и радости. Наздраве!

10. Нека сърцата ви бъдат озарени. Сили и удовлетворение за бъдните дни. Доброта, топлина и обич. Нека новата година ви донесе онова, за което сте мечтали и бленували.

11. Честита да е Новата година за вас. Потопете се в мечти и се облечете в копнежи. Оползотворете всеки един ден и не забравяйте да вършите добрини – това е смисълът на човешкото съществуване.

12. Честита 2022 година! Бъдете здрави, засмени и щастливи. Мечтайте, пътувайте, творете и обичайте. Вярвайте в себе си, достигайте върховете на живота, дерзайте!

13. Новата година е ново начало. Позволете си да започнете нова глава във вашия живот – по-смислена, по-вълнуваща, по-истинска.

14. Нека 2022 година ви отведе на местата, където най-много искате да бъдете Нека ви научи да престанете да обичате миналото и да не спирате да обичате онова, което е в настоящето.

15. Тази година ще бъде цветна, шарена и емоционална за вас. Позволете си да я прекарате с усмивка на лице, потопени в бляскави емоции и вълнения, красящи душата ви. Не спирайте да се усмихвате.

16. Ако тази година е кораб, превърнете се в негов капитан. Плувайте в океани и морета и никога не срещайте пирати по пътя си. Нека 2022 ви донесе сбъднати мечти и здраве в изобилие.

17. Преживейте най-страхотните неща през новата година. Радвайте се на добри приятелства, красива любов и нестихващи победи. Късмет да се рони над вас и никога да не се отървете от него!

18. В навечерието на 2022 година ти пожелавам да мечтаеш силно, да не спираш да вярваш в себе си и да обичаш с цялото си сърце. Преследвай целите си и гради неуморно!

19. Нека 2022 година разгърне пред вас най-стойностните си блага. Да ви дари с вяра и самочувствие, да ви сподели приятелства, пътешествия и любов. Радвайте ѝ се и помнете, че най-хубавите дни тепърва предстоят за вас!

20. В навечерието на новата година ти желая да откриваш единствено стойностните неща в живота, да ги пазиш и да им се радваш. Оценявай всеки един миг и го превръщай в безценен. Здраве, любов и светлина!


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 20 бустера

    3 0 Отговор
    Авр мисири вие май отрано сте запразнили, две статии по-надолу същата статия "20...." !?!
  • 2 селак

    13 0 Отговор
    Ракия , вино и мезе да има във всяко българско мазе !

    Коментиран от #3

  • 3 мислител

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "селак":

    МНОГО ТОЧНО,... НАЗДРАВЕ....
  • 4 Механик

    7 1 Отговор
    Най-актулните пожелания днес са:
    / Дано няма опашка пред центъра за ваксинаця!
    / Дано ти се падне имунизаторка с лека ръка, та да не усетиш иглата!
    / Дано всички прогнози на "математиците" да се сбъднат, та да се почувстваш доволен от ваксината си!
  • 5 Виталия

    3 0 Отговор
    Не си прави идоли и не им се покланяй..