Last news in Fakti

3 Януари, 2022 17:48 16 202 38

Разрушителка на семейства посочи признаците на изневяра

  • изневяра-
  • прелюбодеяние-
  • връзка-
  • извънбрачна връзка-
  • признаци-
  • onlyfans

Самата изкусителка е била жертва на изневяра и сега предупреждава жените за какво да внимават

Разрушителка на семейства посочи признаците на изневяра - 1
Снимка: Shutterstock

Бивша учителка, провъзгласила се "разрушителка на семейства", посочи основните признаци, по които една жена може да разпознае дали мъжът ѝ кръшка, пише Daily Star.

32-годишната звезда от OnlyFans Ейми Капс разкрива, че предпочита да се среща с женени мъже. Красавицата, която оставила учителската професия, за да печели пари в скандалния сайт, признава, че самата тя някога е била жертва на изневяра, а сега иска да помогне на други жени, които подозират, че партньорът им кръшка, съобщава Блиц.

На първо място, Капс призовава дамите да не пренебрегват неприятните усещания и подозренията, които изпитват. "Женската интуиция е най-мощният инструмент във вашия арсенал. Ако подозирате, че нещо се случва, следвайте интуицията си", казва тя.

По думите ѝ, ако мъжът изведнъж стане прекалено внимателен и започне да прави подаръци, това може да бъде начин да изкупи вината си от изневярата.

Забравянето и липсата на внимание също могат да означават, че си има друга. Обикновено това означава, че умът му е другаде и вие нямате пълното му внимание.

Към признаците, които говорят за изневяра, тя добавя и желанието на партньора по-често да си взима душ и да си слага много повече парфюм.

"За мен това е голяма причина за безпокойство. Трябва да се запитате защо се къпе толкова често и дали не го прави, защото иска да се отърве от някакви неприятни миризми като "ухание" на жена или нейния парфюм", обяснява американката.

Желанието на партньора да промени външния си вид, като започне да ходи на фитнес, или пък си направи нова прическа, също може да говори за връзка с друга жена.

"Ако половинката ви започне да ходи навсякъде с телефона си, да се смее нервно, когато го докоснете, и винаги оставя апарата си с екрана надолу, това е ясен знак, че ви мами", казва красавицата.

"Друго нещо, което трябва да проверите, е дали изчиства историята си на сърфиране след използване на лаптопа, таблета или телефона. Какво гледа, което не иска да виждаш", добавя Капс.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 40 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сила

    86 0 Отговор
    то стигне ли се до такова следене,какъв е смисъла да сте още заедно.....

    Коментиран от #4

  • 2 Директора

    71 4 Отговор
    Тая е гений. Да ѝ дадат медал.
    Щом се къпеш, значи изневеряваш. хахахаах

    Коментиран от #5

  • 3 Лорд Минчу

    50 1 Отговор
    Леле, каква благородна женица, прелъстителкоразкривателка, хаха;))
  • 4 ;)))

    26 1 Отговор

    До коментар #1 от "сила":

    Как, какво някоя друга да бърка в касата не е етично някакси хи хи
  • 5 Алибегов

    18 2 Отговор

    До коментар #2 от "Директора":

    Невинен съм!
  • 6 Обесен Язовец

    38 2 Отговор
    Тежка трагедия мъчи Българите, половината енерго бедни, а другата половина работещи бедни!!!
  • 7 Да да

    39 1 Отговор
    Леле току що се прибрах от работа, за да се освежа, а след малко отивам на фитнес. Вече сам взех да се съмнявам в себе си. Дали да не ям чесън след тренировките.
  • 8 Писна ми от моралисти!

    19 10 Отговор
    Абе, защо не обръщате повече внимание на партньорите си и няма да ви изневеряват. Изневярата или желанието за такава често е заради недостиг на нещо, което вие не сте дали на другия и от което той или тя имат нужда. Никой не ви е длъжен да ви търпи студени, не заинтересовани или непомагащи в нищо. Щом не са ви зарязали значи има още нещо, което ги държи при вас. Изневярата е просто вариант да не си тръгнеш, но да получиш нещо, което е ти стига! Отдавна го мисля този въпрос и май това е окончателното ми мнение. Щото мъжът ми като му казвам, че нещо не ме устройва, казва "добре" и пак по строму... Та и на мен май ми трябва такава компенсация...

    Коментиран от #10, #12, #33, #37

  • 9 Научно...

    17 0 Отговор
    В мозъка на жената имало 14 зони, обработващи впечатлението от поведението на партньора. В мъжкия мозък - само 4 зони.
  • 10 Абе

    28 3 Отговор

    До коментар #8 от "Писна ми от моралисти!":

    На нас ни писна от манипулациите на ДК ! Никой не е длъжен да ви търпи и оправдава за това , че сте пощурели да се чекнете ! Като не те устройва мъжа ти - багажа , и при маминка !

    Коментиран от #11

  • 11 Много чувствителни

    12 10 Отговор

    До коментар #10 от "Абе":

    Като правите секс с жена си 3 пъти в годината, не е чудно да й се иска. Естествени нужди всс пак.. Другото е лицемерие.

    Коментиран от #15, #21

  • 12 Та така де...

    9 12 Отговор

    До коментар #8 от "Писна ми от моралисти!":

    Нещо ти липсвало...липсва ти винкело...
  • 13 Един мъж

    22 4 Отговор
    Един мъж дето не може да задоволи жена си, за къде е тръгнал. Като гледам коментарире, май има много такива. И, да, ще ви изневеряват, докато не решат все пак да ви зарежат. А какво ще кажете за безработните от години мъже, които и вкъщи не помагат... Щото и такива знам За тях какво? Заслужили са да са им верни до гроб?
  • 14 Истината

    17 2 Отговор
    А истината е, че всеки тръгнал да чете тая статия си се представя или от едната или от другата страна. А ако бяха отделяли времето за четене на тия неща, за да целунат партньора си, нямаше да им и минава през ума. За изневяра са виновни и двете страни
  • 15 Toлкова може

    4 3 Отговор

    До коментар #11 от "Много чувствителни":

    Толкова прави.Най-вероятно се отчита и на други места.7865

    Коментиран от #20

  • 16 Ми кво пък

    25 2 Отговор
    1. Вариант
    Перничанка казва срамежливо на мъжа си:
    - Сакам да те питам нещо?
    - Кво ма?
    - Мислим дека си имаш друга оти вече 3 месеца станаа, как не си ме бил!
    2. Вариант
    Кой как разбира че жена му изневерява:
    - Франсето - Ще й кажа, Мари, какво ще кажеш за една с.вечеря в ресторант аз, ти любовникът ти - да се опознаем?
    - американецът - Ще наема частен детектив и всико ще е документирано
    - англичанинът - Просто ще я питам, миледи, кой е любовникът ви и тя няма как - ще си признае.
    - българинът - Срещам комшийката и й викам "Здрасти, к..у..р..во!" и тя като зине "Кой, аз ли?! Ами жена ти...." За нула време всичко ще знам!
  • 17 ИМПЕРИАЛИСТ

    7 11 Отговор
    Мнoгo прoблeми идвaт oт мoнoгaмиятa..., нo тaкa cмe възпитaни, чe дoри дa мoжeш дa ocигуриш дoбър живoт нa някoлкo жeни, трябвa дa ce зaдoвoлиш c EДНA, тъй кaтo мнoгoжeнcтвoтo в Бългaрия e нeзaкoннo. Cтaритe мoми пък нaпрaвo къcaт cърцeтo...
    Проблемът е в МОНОГАМИЯТА. Жена ти знае, че тя официално е единствената и си вдига "акциите"....

    Коментиран от #18

  • 18 Ми кво пък

    11 3 Отговор

    До коментар #17 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    И страшният въпрос на съпругата: Ако беше женен за друга, щеше ли да й изневериш с мен?
  • 19 Rock

    22 1 Отговор
    Тази разрушителка на семейства е най- проста проститутка. В края на краищата всеки разрушител си намира разрушителя. Рано или късно. То и мъжете задраскали съпругите и хукнали по разрушителки са разрушени - не си струват.
  • 20 ммм

    7 1 Отговор

    До коментар #15 от "Toлкова може":

    Не се подигравай, щото днешните млади станаха как там го казаха... амбициозни. Та даваш им всичко и те пак се чудят дали пък от някой друг няма да вземат повече. А може и просто да си бройкат. Да попаднеш на някой такъв, да те видя после толкова ли ревностно ще защитаваш тезата, че някой не се е старал, та затова другият не мисли с главата си.
  • 21 Абе

    8 2 Отговор

    До коментар #11 от "Много чувствителни":

    Лицемерието е да се разпорва , а да седи при мъжа си ! Като иска да се чекне , първо напуска , и тогава ! Иначе е ДК , която никой не уважава! Да ходи при маминка , да плаче , и да я утешават !
  • 22 Честно

    8 5 Отговор
    Аз сьм женена. Имам дете. Грижа се за домакинството, за детето ( вярно, за детето мьжа ми помага), работя само аз от няколко години. С мьжа ми по правим секс ведньж на 3-4 месеца по Ред причини. Все още го обичам, но загубих страстта си кьм него. В сьщото време сьм влюбена в друг от 2 години, но не сьм спала с него. Та, Ако спя ведньж в годината с тоя другие, за да почувствам, че сьм желана, но продьлжа да сё грижа за семейството си, какво - виновна ли ще сьм или и друг ще има вина? И кой от вас има право да ме сьди?!!!

    Коментиран от #24, #34

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Всеки

    4 5 Отговор

    До коментар #22 от "Честно":

    Може да те съди с основните , защото си страхливка , и не се определяш ! И никой няма да те уважава ! Като искаш друг , първо написал тоя ! Не ти ли харесва , не си длъжна да живееш с него . Но захванеш ли паралелна връзка , значи ставаш ДК !

    Коментиран от #27

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Що ли сё занимавам

    3 2 Отговор
    Просто исках да куда, че за да ви изневерят има причина, и тя не е просто, че другия е боклук. И исках някой да сё замисли и да помогне на врьзката си, ама не... Не сё чувствам виновна затова, чё сё грижа за семейството си и имам никакви нужди. Проблемьт си е ваш

    Коментиран от #30, #32

  • 30 Ако

    12 1 Отговор

    До коментар #29 от "Що ли сё занимавам":

    Съм съгласен с Вас , че има причина за отдалечаването на двама , не съм съгласен , че това се решава с изневяра ! Това освен
    като потресаваща глупост , не може да бъде определено по друг начин ! Ако такова нещо се разчуе , спират да ви уважават близките ви , приятелите ви , и дори този , с когото изневерявате ! Ако създадете друго семейство с такъв , ще се дебнете , знаейки що за стока сте , и това ще ви съсипва ! Освен ако не се примирите , поради липса на друг избор ! Така че , нещата се решават по друг начин , а не с изневяра ! Като питате за морал , какво очаквахте ? Някой да ви разреши да си хойкате , докато сте семейна ли !?
  • 31 Презстоящо

    0 2 Отговор
    Парцала най ги разбира тия неща
  • 32 така, така

    2 1 Отговор

    До коментар #29 от "Що ли сё занимавам":

    Има и случаи, при които другият си е... ами да боклук. Изневерява, не му/й/ харесва, ала го/я/ хващат, после той се моли за прошка. Е? С твоя начин на мислене, много лесно ще те омотае някой женкар. И всеки път ще му минават оправданията.
  • 33 Никой не е длъжен да ме търпи студен

    7 0 Отговор

    До коментар #8 от "Писна ми от моралисти!":

    На мен пък една ми каза, че много съм се бил впрягал. Някога и аз мислех като теб и пак ми изрита шута. Сега хобито й е на всеки пет месеца да се жалва във фейсбука си, че отново била изоставена и колко лоши били ах тези лоши, лоши мъже, все едно, че на добър никога не е попадала. На нея й е липсвало единствено да се оплаква, сега като не й липсва, дано най-сетне е щастлива.
  • 34 Rock

    10 0 Отговор

    До коментар #22 от "Честно":

    Най- много сълзи са проляти от сбъднати желания.Страстта и с другия отминава- това е естествен процес. И какво правиш след това... А детето?
  • 35 Стамат

    4 1 Отговор
    Всяка чужда жена или мъж са различни само в началото после всички са си еднакви, зато има проститутки и женски и мъжки отиваш отиваш разтоварваш и кой от къде е.
  • 36 John Dutton 🇺🇸

    2 0 Отговор
    Изневярата е простотия. Просто се раздели с човека като не ти допада, не да стоиш с него само да му цоцаш ресурса
  • 37 John Dutton 🇺🇸

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Писна ми от моралисти!":

    Да не си си хващала simp за мъж тогава. Никой не ти е виновен. Такива като теб с такова мислене са пбречени на доживотно страдание и никога няма да срещнете щастие, просто защото никой свестен себеуважаващ се мъж няма да иска да е с парцал
  • 38 Професора

    1 0 Отговор
    Чудя се само ,защо след като ме изоставяха на два пъти и то след не малко години ,ходеха насам натам ,преминаха през още няколко връзки и после започват да ми звънят и да искат ей така да сме се видели просто ,а ме питат дали съм свободен ,дали съм ги харесвал ,дали съм искал пак с тях ,или дори само дали съм искал да прави секс.О като ги отрежа и им кажа че от дълго време си имам връзка с друга жена ,те започват да се жалват и да казват на глас ,че са били глупави и са изоставили сериозен мъж като мен .А аз съм правил всичко в връзките ни само и само да не се стига до раздяла.И до ден днешен тези жени нямат сериозен човек до тях. Защото го имаха но се правиха че са много оборотни и търсени.