Last news in Fakti

6 Януари, 2022 12:56 7 834 10

Биляна Йотовска посрещна нова година в рая на Марк Твен (СНИМКИ)

  • биляна йотовска-
  • почивка-
  • екзотични-
  • мавриций-
  • остров-
  • нова година

Семейството на Биляна и Митко посрещна новата 2022 г. на екзотично място

Изкусителната Биляна Йотовска реши още в началото на 2022 г. да се отдаде приятните моменти, като отпътува на екзотична почивка със семейството си, вместо да запретне ръкави и да се заеме с работа, както правят мнозина от нас. Всъщност не е никак изключено настоящата ѝ екскурзия да е подарък от нейния съпруг по повод 37-ия ѝ рожден ден, който бе в края на миналия месец - по-точно на 26 декември, пише life.dir.bg.

Тогава тя сподели в личния си Инстаграм профил галерия от няколко няколко снимки с мъжа си Митко Димитров, на които позират пред фотографския обектив с плодова торта. Надали обаче десертът е бил единствената изненада, подготвена от него за любимата му.

Разбира се, при положение че двамата са заедно в продължение на цели осемнайсет години, съвсем нормално е световният шампион по културизъм да знае напълно точно какво би направило половинката му истински щастлива. Ето защо се е избрал да заложи на една от най-големите ѝ страсти, а именно пътешествията по земното кълбо.

През последните дни Биляна качи в социалните мрежи кадър от летището, показващ съпрузите и дъщеря им Никол, държащи червените си паспорти и самолетните билети, мигове преди да се качат на борда на летателното средство, чиято крайна спирка е прекрасния остров Мавриций.

Преди още да кацне, фитнес моделът публикува серия от 24-часови истории, в които показа отвисоко мястото, където ще прекара следващите две седмици. Няма спор, че откъдето и да погледне човек островната държава, намираща се на около 900 километра от о. Мадагаскар, нейната красота е способна да го остави без дъх и думи. Не случайно тя е сред най-предпочитаните дестинации за почивка от туристите, които остават завинаги запленени от нейните възхитителни плажни ивици, величествените водопади и очарователни коралови рифове.

Там природата и луксът сякаш съществуват в пълна симбиоза, завладяваща с лекота сърцата на посетителите, карайки ги да се връщат отново и отново. Все пак не напразно някога самият Марк Твен е казал, че Господ е създал първо Мавриций и едва след това, по негово подобие, е сътворил рая.

Часове след като пристигна, Йотовска разкри на последователите си в социалната мрежа приказната вила, която са наели в 4-звездния хотел "Zilwa attitude", разположен на метри от водите на Индийския океан. В кратко видео тя разходи феновете си сред палмовите дръвчета и заведенията, редящи се пред постройката, в която са отседнали, а по-късно ги зарадва с няколко съблазнителни кадъра от крайбрежието, където релаксира по бански, легнала върху шезлонг и с коктейл в ръка.

"Ниво на стреса - 0", гласи едно от посланията към постовете ѝ.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 гост

    33 3 Отговор
    Ми ...кво...супер ...щом могат да си го позволят ? Аз, като не мога , си седя дома и чета Факти .Съдба , кво а се прай ?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Qwerty

    13 0 Отговор
    Горките бедняци! А аз съм у джакузито във Велинград, ха!
  • 6 Някой

    17 1 Отговор
    Да ви кажа, и по времето на Хитлер е имало по-малко цензура и повече свобода на словото, сравнено с това в този сайт.
    Явно някой си плаща, за да не позволява хората да си изкажат мнението, ако то не съвпада с неговото.
  • 7 Гост

    12 5 Отговор
    4хотел на мавриций е на нивото на хостелите и пансионите в Европа. Ганювци на мавриций.
  • 8 Българин

    14 1 Отговор
    Защо от Факти ни занимават с живота на мутри и мутреси, къде си харчат парите от престъпна дейност

    Коментиран от #9

  • 9 12345

    6 0 Отговор

    До коментар #8 от "Българин":

    После се връщат с фалшивия си сертификат и ръсат грип около себе си.
  • 10 Новини

    1 0 Отговор
    Старичка вече грозотия и тоя тулип с химията, редко грозна работа са тез дваминцата