Last news in Fakti

7 Януари, 2022 12:15 3 310 11

Адел купи имението на Силвестър Сталоун с 8 бани и 12 спални

  • адел-
  • силвестър сталоун-
  • имение-
  • бевърли хилс

За певицата това е втори дом в Бевърли Хилс и четвърти в района на Ел Ей

Сделката е осъществена в края на миналата година по времето, когато Слай беше в София за снимките на екшъна "Непобедимите 4“.

Първоначално Сталоун продаваше прочутия си дом за 110 млн. долара. Имението е включено в обиколките на туристи из Лос Анджелис като една от големите забележителности на района.

Поради липса на интерес от потенциални купувачи, Сталоун намали цената му на 85 млн. долара, половин година по-късно тя падна на 80 млн. долара. Адел, обаче го взе за 58 млн. долара. Сделката все още не е подписана, но се очаква това да стане в края на този месец.

За певицата това е втори дом в Бевърли Хилс и четвърти в района на Ел Ей. Предишните три ѝ струваха общо 30 млн. долара и когато ги купи, тя заяви, че за нея Лондон е твърде скъпо място. Рамбо си купи имение в Палм Бийч за 35 млн. долара и се премести да живее там, където е съсед на Джон Бон Джоуви, Род Стюарт и Хауърд Стърн, пише varna24.bg

Домът, който сега Адел взе от Сталоун, бе известен като Къщата на Роки. Той купи най-голямото имение в Бевърли Парк през 1997 г. То бе обзаведено от жената на Слай – модела и актриса Дженифър Флавин.

Дворът е 3,6 акра. Застроената площ е 1727 кв.м. В нея има 8 спални и 12 бани. Освен това има ултрамодерен киносалон, фитнес зала, сауна, парна баня, салон за пушене на пури, студио за рисуване, бар, инфинити басейн, двуетажна къща за гости.

Дворът е пълен със скулптури, такива има и навсякъде из стаите, като те са предимно свързани с кинотворчеството на Сталоун.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 село

    8 3 Отговор
    А броят на клозетите? Колкото и да си богат, можеш да ползваш само един. И то ако не си на нейната диета.
  • 2 Питащ

    5 2 Отговор
    Та сега не разбрах баните ли са 8 или спалните. Не че ме интересува.
  • 3 Делиорман

    8 1 Отговор
    Ако е в България ще струва двойно

    Коментиран от #5

  • 4 Фен

    8 1 Отговор
    Като купи това на Рашков, тогава да се хвали!
  • 5 Алфа Вълкът

    5 1 Отговор

    До коментар #3 от "Делиорман":

    Не ще струва дори два пъти по-малко. Но ако нашите са там ще струват 10 пъти повече. Да не мислиш, че това е някаква масивна постройка, вероятно поредния гредоред! При американците тухлите, колоните са декорация!
  • 6 Аууу, мизерия

    5 0 Отговор
    А тези от останалите 4 спални на опашка ли ще чакат за баня бе, Слай.
  • 7 Амеро

    4 0 Отговор
    Аз пък имам само една баня !Пробвах да се къпя в две едновременно ама нещо не можах и накрая си тръгнах с недоизмит!
  • 8 Матей Манев

    4 0 Отговор
    Все пак това е Сталоун велик артист велик човек печелил е с талант и по честен начин а нищо и никаквото човече Бойко Рашков номенклатура и комунист на държавна заплата има 19имения много повече тоалетни и бани
  • 9 Ама, няма 19 кенефа

    2 0 Отговор
    Като на рашков
  • 10 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    АДЕЛ Е ЧУДЕСЕН ЖЕНСКИ ЧОВЕК !!!!!!! НОО , ЗА КАКВО И ТОВА --АКО НЕ Е ЗА БИЗНЕС ??? ВСЯКА ЗАЛА ЩЕ И ПРЕДОСТАВИ ТЕРЕН ЗА РАБОТА !!! ЗА АДЕЛ САМО РАБОТАТА Е ВАЖНА -ПОВЕЧЕ ОТ МЪЖ И ДЕТЕ !
  • 11 Грандомания.

    0 0 Отговор
    На тези години и за какво й е? Малка къщичка в природата, някое животинче и добър съсед - това си струва и е напълно достатъчно. Ако има пари в излишек - гладни и бедни, колкото искаш. Тъпото е, че певци и актьори в САЩ печелят безумно за няма нищо и за кратко време. Я блъскай 50 години за нищожна пенсия, като у нас...