Last news in Fakti

10 Януари, 2022 17:58 2 614 6

Разкриха защо Кралицата прави нещо необичайно в собствения си дом

  • кралица елизабет втора-
  • кралицата-
  • аксесоар-
  • чанта-
  • дамска чанта-
  • кралско семейство-
  • бъкингамския дворец

Кралицата използва дамски аксесоар със скрита цел

Разкриха защо Кралицата прави нещо необичайно в собствения си дом - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Чудили ли сте се защо кралица Елизабет носи дамска чанта в собствения си дом? Оставяме настрана факта, че тя живее в Бъкингамския дворец. В края на краищата, ние редовно виждаме британския монарх с дамска чанта на редица снимки, направени в дома ѝ.

Това не е просто протокол, аксесоар или необясним каприз.

Първата причина за това е, че дамската чанта е „сигнално устройство“ и с нейна помощ кралицата може да предаде на охраната и екипа си повече, отколкото мнозина могат да кажат с думи. Всъщност по този начин тя се отървава от скучни или неприятни събеседници, както и предава друга информация.

Сръчността и креативността, с които кралица Елизабет общува без думи със служителите си, са пословични.

По време на събитията кралският персонал следи изкъсо дамската чанта на Елизабет, която я измества в зависимост от това какво иска да им сигнализира. Ако тя вдигне чантата си и я сложи на масата по време на обяд, това е сигнал към персонала, че кралицата иска да си тръгне след пет минути, а ако го сложи на пода, това е сигнал, че води скучен разговор и би искала да бъде спасена от придворна дама.

Кралската дамска чанта е изключително удобен и функционален артикул, дори дръжката е направена с такава дължина, за да улесни ръкостискането.

Дори в собствения си дом кралицата носи със себе си и други неща: огледало и червило, банкнота от 5 паунда за църковно дарение, очила за четене и писалка.

Казват, че съпругата на актьора Роджър Мур, веднъж на прием попитала Елизабет II защо носи чанта със себе си в Бъкингамския дворец? На което кралицата отговорила: „Тази къща е много голяма, нали знаеш!“.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    4 4 Отговор
    Например, нормално е да прави секс!
  • 2 122333

    7 5 Отговор
    Неотразима и истинска!
  • 3 Да каже,

    4 2 Отговор
    къде крие памперсите и подлогата?
  • 4 Лудница

    7 1 Отговор
    Това е най смешната и олигофренска форма на управление и подчинение. Супер тъпо е и неадекватно. И всички зяаааапат и се подчиняват и даже ръкопляскат и се въодушевяват от това.
  • 5 Механик

    4 0 Отговор
    Нормално е да носи чантата си и у дома. Тя добре знае, че наглосаксонците са мноооого крадливо племе. За това взима мерки жената. Носи си документите и ценностите постоянно в ръка.
  • 6 Аман

    4 1 Отговор
    от тези превзети англета. Кралица, кралство... Дрън! Обикновени идиоти, продукт на вековни кръвосмешения. Рижавия тъпак е пример за типичен англичанин.