Last news in Fakti

15 Януари, 2022 10:55 24 522 11

Вижте новите участници в "Черешката на тортата"

  • черешката на тортата-
  • участници

Артистичен чар с привкус на зима ни очаква по NOVA през следващата седмица

Голяма доза артистичност, добро настроение и отношение към храната ще предложи „Черешката на тортата“ следващата седмица по NOVA. Певицата Камелия Воче, писателката Цветелина Цветкова, дизайнерите с необятно въображение Александра Тюркмен и Едис Пала и талантливият актьор Петър Калчев ще демонстрират своите кулинарни възможности в борба за първото място. Кулинарният стожер Иван Манчев пък ще предизвика уменията на звездните участници с нова интересна задача, която включва приготвянето на супа с аромат на зима и уют.

Вижте новите участници в "Черешката на тортата"



Старт на кулинарното прет-а-порте ще даде младият дизайнер с повече от интересно родословно дърво Едис Пала. Той ще посрещне гостите в монохромния си дом, където ще приготви модерна интерпретация на домашна балканска кухня. Едис ще пребори голямото притеснение от предстоящата вечеря с добра концепция, стил и стриктна организация. Изненадата на домакина ще събуди креативността на всички и ще ги върне в детските им години.

Във вторник Петър Калчев ще се развихри в кухнята на своята кулинарна премиера в „Черешката на тортата“. Любимият актьор от „All Inclusive” и „Пътят на честта“ ще покаже дали може да се представи еднакво добре и на кулинарната сцена, като сервира на гостите голяма доза чувство за хумор и добре презентирани ястия с италиански привкус. По време на вечерята чашите ще бъдат пълни с домашен крушов еликсир, а артистичното настроение и хумор няма да напускат масата.

Щипка писателски реализъм в сряда ще придаде Цветелина Цветкова. Забавната писателка, превзела България с книгата си за северозападния диалект „Лейди Гергана“, с неподправен с чар и широка усмивка ще мобилизира кулинарните си сили. Цветелина ще предложи уютна вечеря с видински дух и атмосфера, гарнирана с много апетитни изкушения. За спомен компанията ще получи щуро преживяване и неповторим подарък за душата.

Дъщерята на Фатик – дизайнерът Александра Тюркмен ще потопи гостите в източната екзотика в четвъртък. Завърнала се съвсем скоро от Ню Йорк, тя за първи път ще отвори дома си, поднасяйки вечеря, вдъхновена от турските ѝ корени. Александра ще състави естетически издържано меню, което ще гарнира с откровени разговори и автентична обстановка, а специалната ѝ изненада няма да остави никого безразличен.

Доказаният кулинарен състезател Камелия Воче ще сложи край на седмицата с истинско пиршество за сетивата. Певицата с нежен глас и огромни готварски заложби ще опита да надмине себе си и очакванията на гостите с разточително меню от изтънчени ястия, подправени с много талант и любов. Камелия ще отприщи креативността си максимално и ще накара всички да помнят вечерята ѝ още дълго време.

Какви зимни супи ще предложат участниците и кой ще си тръгне с плакета от шеф Манчев – гледайте в премиерните епизоди на „Черешката на тортата“ всяка делнична вечер от 20.00 ч. по NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Мастер

    22 3 Отговор
    Които и да са участниците, предаването е еднообразно и без никакъв живец. Участниците са като мъртви души, само гледат как да си защитят хонорара. Гледах го в началото и сега, откъслечно - дори и рецепти няма като хората.
  • 3 Pilot

    23 4 Отговор
    Нито този е готвач, нито заведението му на Солунска става, а за тъпото предаване да не говорим !
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Еразъм

    8 1 Отговор
    ШаМанчев пак се е развихрил за да си поддържа рейтинга.
  • 6 сила

    14 2 Отговор
    ако целта е да се отвратят хората , добре.....постигната е
  • 7 Божественият

    12 1 Отговор
    Боже боже слез да си сабереш вересиите
  • 8 Буко Баламата

    11 3 Отговор
    Много е лошо когато селската кифла се мисли за френски кроасани!
  • 9 бушприт

    1 4 Отговор
    Черешката на безглутеновата торта. От Сладкарницата канадска.
  • 10 Фцьзс

    8 2 Отговор
    Предаването е КУЛИНАРНО! За тези които не знаят! Ако искате да гледате опера или математика си има други канали!Аман от глупави хора!
  • 11 Виктория

    2 0 Отговор
    Много е важно да запознаете младото поколение с любимите ястия , на един мафиот и убиец …
    Защо не отидете на гости на децата на някой учен , или писател ?