17 Януари, 2022 07:00 11 103 0

Вашият хороскоп за днес, 17.01.2022 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Рибите ще ги глождят сериозни вътрешни проблеми

Вашият хороскоп за днес, 17.01.2022 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Можете спокойно да помечтаете. Днес ще гледате философски на света и всичко ще ви се струва лесно и постижимо. Очаква ви забележителна вечер, вашата награда от съдбата за “добро поведение”.

Телец

Не внасяйте напрежение в дома си, а се опитайте да го поразсеете с малко повече физически усилия. Идете на фитнес, ако нямате възможност да попътувате извън града.

Близнаци

Намерете време да изслушате хората около вас, не се скъпете и недейте да важничите. Има нужда да показвате какво чувствате, не се затваряйте в себе си. Търсейки вниманието на другите, забравяте сами да обърнете внимание на себе си.

Рак

Не бъдете прибързани в оценките си за събитията. Това, което може да приемете като лично оскърбление е всъщност един не добре формулиран комплимент или дружеска шега.

Лъв

Не е разумно да изказвате на всеослушание мнения, които не бихте искали да стигнат до ушите на онези, за които говорите. Най-добре да говорите за по-обикновени нещица и да не обсъждате когото и да било.

Дева

Ден, в който няма да ви се иска да ходите надалеч, а да си останете вкъщи и да помързелувате. Всъщност има много неща, които сте си обещали, че ще свършите именно днес. Ами спазвайте си обещанията.

Везни

Хубав ден да се поразходите малко на въздух, независимо от времето. Е, може да се видите с приятели, да побъбрите малко, може и да научите нещо интересно.

Скорпион

Днес ще мислите по сериозни въпроси. Само не се потискайте от разни дреболии, погледнете ситуацията в очите и действайте смело и решително, както ви подхожда.

Стрелец

Денят обещава да бъде просто забележителен. Само си повярвайте, че наистина сте прекрасни и невероятни хора. Е, не се възгордявайте толкова, но и не приемайте всичко прекалено лично.

Козирог

Ще ви се иска да избягате от всички отговорности и задължения. Но пък можете да прекарате чудесно в компанията на любим човек. Всичко ще ви изглежда някак странно и нереално, но това може да означава просто, че живеете в приказка.

Водолей

Днес ще бъдете възнаградени за усилията, които сте положили при осъществяването на една мечта. Не търсете кусури, а си позволете да се порадвате от сърце.

Риби

Ще ви глождят сериозни вътрешни проблеми. Гледайте по-спокойно на света, не е нужно да изпадате в депресия, още малко остава до края на зимата. А междувременно идете някъде, където поне може да видите Слънцето или направете нещо красиво със собствените си ръце.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА