Last news in Fakti

18 Януари, 2022 12:45 2 933 6

Аня Пенчева и Лили Иванова си размениха комплименти

  • аня пенчева-
  • лили иванова-
  • комплименти

Аня Пенчева: Лили Иванова е велика жена! Поп примата: Благодаря за уважението!

"Благодаря на Аня Пенчева за уважението към мен и моето творчество!" Това написа поп примата Лили Иванова в личната си страница във Фейсбук.

Поводът за реакцията на певицата станаха думи на актрисата, която сподели, че за последно е плакала на концерт на изпълнителката и категорично заяви: Лили Иванова е велика жена!

"Скъпа, Аня Пенчева, пожелавам здраве, щастие и успехи!", написа още изпълнителката на "Детелини". Тя сподели и интервюто на актрисата пред Би Ти Ви, в което Пенчева изразява почитта си към музикалната икона, пише Епицентър.

Ето какво още сподели половинката на Ивайло Караньотов в предаване на медията: "Последният път, когато плаках, бе на концерта на Лили Иванова… Излиза Лили - прекрасна статуетка и в същото време величествена. И цялата публика става на крака! Имах чувството, че ще е страшно невъзпитано, ако седна. Исках в поклон да стоя пред тази велика жена и да ѝ благодаря за това, че я има"


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 И след 100години

    5 7 Отговор
    Краставите магарета пак ще се нахвалват.
  • 2 И двете са прекрасни

    7 2 Отговор
    Жени
  • 3 Спиро

    4 4 Отговор
    Тези двете от Джурасик парк ли бяха?
  • 4 Двечките през

    3 5 Отговор
    20-те години на миналия век са седели на един чин. Нека се хвалят една друга.
  • 5 Да са

    5 1 Отговор
    Живи, здрави и щастливи двете изключително популярни БЪЛГАРКИ!
  • 6 Гъливер

    2 1 Отговор
    Хвалили са се взаимно чия пирамида в Египет е по-висока и по-древна.