Last news in Fakti

24 Януари, 2022 09:35 14 083 14

Сестрата на Саня Борисова развали годежа

  • ирена борисова-
  • годеж-
  • отмяна-
  • саня борисова-
  • дубай-
  • емили милър-
  • годеница

Ирена имаше интимна връзка с жена

Актрисата Саня Борисова стана известна покрай брака си с режисьора Ники Илиев, но за по-малката ѝ сестра Ирена не се знае много у нас. За сметка на това обаче, хубавицата е доста популярна в Дубай, където живее повече 10 години. Рене, както я наричат приятелите, работи като модел и инфлуенсър. Тя се радва на голяма популярност в социалните мрежи, където има близо половин милион последователи.

Малката сестра на Саня е блян за много мъже, но всъщност тя си пада най-вече по жени. Хубавицата дори бе сгодена за лесбийката Емили Милър, но според запознати наскоро е имало гръм в рая и се е стигнало до раздяла. Каква е причината за разлъката, не е ясно. В Instagram профила на Емили имаше много общи кадри с Рене. Те се сгодили в началото на миналата година и дори планирали сватба, но уви – плановете им се объркали. С днешна дата всичките им общи снимки са изтрити, както често се случва след раздяла.

Прави впечатление, че Ирена е доста сдържана и не говори открито за сексуалната си ориентация. Говори се, че малката сестра на Саня се смущавала от консервативните си роднини в България. В миналото си тя имала връзки и с мъже, но впоследствие се е ориентирала към нежния пол. Притеснявала се обаче как роднините ѝ ще приемат това нейно влечение. Досега само кака ѝ открито завила, че я подкрепя.

Рене от малка се увличала по модата, а съседите в родния ѝ град Видин още тогава предричали, че ще бъде по-успешна от Саня. Запознати определят бившата на Ники Илиев като „надута”, докато Рене била по-земната и по-непринудената от двете.

За разлика от сестра си, която избра да гради кариера в България, Ирена предпочела да се развива в чужбина. Едва завършила гимназия, тя заминала за Милано и там се посветила на модни ангажименти. По-късно красавицата се преместила в Дубай и с днес е много популярно лице там. Рене е споделяла, че основно работи в сватбена агенция, но междувременно има и ангажименти като модел. Изявявала се е и като актриса. Клюката гласи , че красавицата се движи сред дубайския елит, а за личния ѝ живот доскоро не се знаеше много.

В началото сестрата на Саня се притеснявала от ограниченията в Обединените арабски емирства – там няма достъп до някои сайтове, мобилни приложения, а голотата в интернет е напълно забранена. Впоследствие обаче блондинката свикнала с начина на живот в Дубай и даже много от приятелите ѝ са с арабски произход.

„Аз съм християнка и съм добре приета в тяхната среда, но не виждам същото отношение към мюсюлманите в Европа. За съжаление, била съм свидетел на грозни погледи, обиди, случвало се е даже да псуват приятелките ми, без да има повод за подобна низост”, разказвала е Ирена. Красавицата често пътува по света и поне два-три пъти в годината се прибира във Видин, за да се види с роднините си. Тя е много близка със сестра си Саня. Бившата на Ники Илиев е първият човек, който подкрепил връзката и с Емили Милър. Рене нямала притеснения от кака си и с нея си споделяли всичко.

Самата Саня също не говори много за личния си живот, но по всичко личи, че бившия ѝ съпруг Ники Илиев вече е затворена страница за нея. Актрисата от „Забранена любов” има нов мъж в живота си. Свидетели нееднократно са я засичали да се натиска с актуалното си гадже. „Онзи ден я видях в квартала. Прегърната от висок, красив младеж, който ми се стори по-малък от нея. Изглеждаше щастлива”, споделят очевидци. Факт е, че напоследък Саня се е разхубавила – явно любовта ѝ се отразява благотворно.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алфa Вълкът

    42 8 Отговор
    Боклуци!

    Коментиран от #4

  • 2 Не че нещо

    44 1 Отговор
    Точно се чудех защо ли занимавате хората с нея. а то била от тези с другата ориентация и защитничка на "горките" неоправдани араби и всичко си дойде на мястото.
  • 3 Две

    29 2 Отговор
    селяни , от цвят на цвят ! Големи новини от такива , няма що !
  • 4 Ima

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "Алфa Вълкът":

    Има ни кака кафа?
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 въпросче

    5 3 Отговор
    Може ли да се натискаш и с гадже,което не е актуално и да имаш акт с него? Аз също съм със сексуалната ориентация сестринска на Ирена.
  • 7 танкист

    11 1 Отговор
    Ирка гушка ли се с кака си?
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 баба

    7 0 Отговор
    И аз бих развалила годежа, ако открия че няма това от което имам нужда. Пари или нещо друго.
  • 10 Трионът

    18 0 Отговор
    Кой живее 10 години в Дубай и се издържа от моделство и инфлуесърство?
    Имаше една приказка "Кат ма гледаш с едно око, да не мислиш че съм кьорав?"
    По-добре напишете тарифата и, може и да я поръчам !
    За моделка , де !!!
  • 11 Бизонче

    7 0 Отговор
    Е, при тази формация коя щеше да ходи "на бик" и коя щеше да ходи на лов за глигани с момчетата?
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Запознат

    2 0 Отговор
    Сестрата я знам, ма С. Борисова ква е?
  • 14 Геле

    5 0 Отговор
    Красавици!!!