Last news in Fakti

28 Януари, 2022 07:00 4 387 2

Вашият хороскоп за днес, 28.01.2022 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Приятен ден за Лъвовете

Вашият хороскоп за днес, 28.01.2022 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Всичко ще се развива много стремително и вие ще сте главното действащо лице. Удобен момент да рекламирате себе си. След обяд нещата ще се поуспокоят, време за почивка в уютна обстановка.

Телец

До обяд подготвяйте нещата, защото след това няма да имате възможност да се спрете на едно място. Хубав ден за делови разговори и уточняване на детайли по текущата работа. Бъдете по-конкретни в изказванията си и не влагайте лично отношение.

Близнаци

Доста самоуверено го раздавате днес, но дали това няма да ви изиграе лоша шега. Не се надценявайте, това прави лошо впечатление и естествено не ви отваря, а ви затваря вратите към целта.

Рак

Малко разсеяни започвате днешния ден, с желание да избягате от всички досадни задължения. С напредването на деня ще "влезете в час" и всичко ще започне да ви става по-интересно.

Лъв

Започвате приятно този ден, с добро настроение и усмивки. Ще получите заслужено внимание, но след обяд вече няма да ви се иска да се занимавате със сериозни дела, а просто да избягате от отговорностите.

Дева

Опитайте се до обяд да свършите важните неща, защото след това няма да ви остане много време. Ще имате достатъчно сериозни ангажименти, които изискват подобаващо отношение. Но все пак малко чувство за хумор няма да ви е излишно.

Везни

Ако ви се налага да се явите на изпит или да изнесете някоя пледоария, гледайте да го сторите преди обяд, защото след това ще се появят неотложни задачи. Бъдете по-сериозни в отношението си.

Скорпион

Малко нервни сте от сутринта, но това не значи, че трябва да се заяждате с всички около вас. По-добре идете да свършите някоя работа по учреждения или нещо служебно, поне ще имате достатъчно хъс за това.

Стрелец

Имате да уточнявате някои неща във взаимоотношенията си. Не се заяждайте, опитайте да бъдете обективни. След обяд ще се чувствате доста по-нервни от обикновено. Подходящ момент да поспортувате или да поразчистите бумагите около вас.

Козирог

Ще имате доста задачи от сутринта, но не си слагайте нищо на сърце, просто действайте. След обяд нещата вече ще са в ред, трябва само да сте по-конкретни в изискванията си към партньорите. Не "разтягайте локуми".

Водолей

Отдавна е време да поговорите с началника си относно заплатата си. Вече е време за първите заплати и естествено за актуализацията им. Вечерта обстановката ще е подходяща за сериозни разговори с любими хора. Изхвърлете от главата си всичко излишно.

Риби

До обяд може да ви е малко криво и да се обиждате на всичко, а най-вече защото не ви обръщат внимание. След обяд ще се почувствате доста по-добре и вечерта дори ще сте готови да празнувате.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Телец😈

    4 2 Отговор
    Лъвовете са първенюта и комплексари.
  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 1 Отговор
    БЛАГОДАРЯ госпожа МАРИНОВА за хороскопът