Last news in Fakti

26 Януари, 2022 10:32 8 882 14

Синът на Майкъл Медсън се самоуби

  • майкъл медсън-
  • син-
  • самоубийство-
  • актьор-
  • хъдсън лий мeдсън

Хъдсън служеше в армията и се ожени наскоро

Синът на Майкъл Медсън се самоуби - 1
Снимка: shutterstock

Синът на актьора от "Глутница кучета" Майкъл Медсън беше намерен мъртъв вчера в Хавай. Хъдсън Медсън, 26-годишният кръщелник на Куентин Тарантино се е самоубил с огнестрелно оръжие, според "The ​​Sun".

"Мога да потвърдя, че Хъдсън Лий Мeдсън, на 26 години, е починал от огнестрелна рана в главата при предполагаемо самоубийство на остров Оаху", каза говорителка на отдела за съдебна медицина в Хонолулу.

61-годишната майка на Хъдсън, ДеАна Медсън, веднага е отпътувала за Хавай. Хъдсън и неговата съпруга Карли живеят от август 2019 г. в Уахиава, на остров Оаху, Хавай. Хъдсън служи в армията на САЩ. Бил е и в Афганистан.

Медсън беше базиран в казармата "Schofield" в Оаху, дом на 25-та пехотна дивизия, и миналия март беше повишен.

Преди седмица, на 15 януари, жена му Карли претърпя операция и благодари в социалните мрежи за неговата подкрепа. "Искам да поздравя моя невероятен съпруг! Вчера имах операция за отстраняване на тумор от едната ми гърда и той през цялото време ми помагаше. Донесе ми донесе цветя, удобна пижама, любимите ми бонбони и картичка! Помага ми и да се възстановя", казва младата жена.

Двойката се срещна през 2017 г., след като приятел на родената в Минесота Карли ги запознал. Той също бил военен.

Хъдсън ѝ предложил през ноември 2017 г., падайки на колене на върха на "Pike's Peak" в Колорадо. Оженили се през 2018 г. Скоро след това той се връща на служба в армията.

"Официалната" сватба била през юни 2019 г. в парк "Шайен Маунтин" в Колорадо. "Въпреки че вече бяхме женени от година и половина в този момент", написа Карли в Инстаграм. Церемонията била по време на гръмотевична буря. Те имали проблеми със зачеването и търсели решение на това да имат деца. Не е ясно какво е подтикнало младия мъж да посегне на живота си.

Медсън има братя Калвин, на 25 години, и Люк, на 16, и доведени братя - Кристиан и Макс от предишната връзка на Майкъл Медсън с Жанин Бисиняно. Медсън има общо седем деца, сред които една дъщеря. Мистър Блонд и Тарантино са си сътрудничили в многото филми, включително "Глутница кучета" и "Kill Bill". Медсън има 324 участия във филми зад гърба си, снима и у нас в "Бензин" на Асен Блатечки.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дилдо

    14 14 Отговор
    Нормално за богаташите и американските военни
  • 2 CFC

    26 3 Отговор
    Мили хора, никога не се стремете да успявате в живота на всяка цена (интриги, предателства, похот), защото рано или късно ще платите такава цена, каквато би обезсмислила целия ви "успех". Не тръгвайте по дявола, защото ще ви предаде.

    Коментиран от #5

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Ротердам

    14 4 Отговор

    До коментар #2 от "CFC":

    Стига празни приказки. Става дума ьа клинична депресия. Тя не различава измежду богати и бедни.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 глоги

    4 1 Отговор
    Донесе ми донесе цветя...ЛЕКО С КОПИ-ПЕЙСТА!
  • 9 танкист

    6 0 Отговор
    Дано да е на по-добро място от тук!
  • 10 Rock

    21 1 Отговор
    Депресията е чувство за безизходица. Ние не знаем каква е причината за този случай, но също мисля,че е свързано с психиката- чувствителните хора страдат от нея повече,отколкото дебилите. Освен това много от лекарствата предписвани в тези случаи водят до такива мисли за самоубийство или задълбочават още повече депресивното състояние. Жалко за момчето.

    Коментиран от #11

  • 11 devil

    4 0 Отговор

    До коментар #10 от "Rock":

    За това пиите едно малко за блясък в очите и за да се отпуснете и притеглете плюсовете за вас самите че има за какво да се живее ,някой има нужда от вас така мисля аз

    Коментиран от #12

  • 12 Rock

    2 0 Отговор

    До коментар #11 от "devil":

    Във втората половина на коментара си познахте - Im in Love Too.:)
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 В.В.П.

    0 0 Отговор
    Съболезнования за Мистър Мадсен.Много ме кефи като актьор.Стилен ,Истински .Пийва си ,питието и си пуши цигарата .Лошо , Майкъл!.