Last news in Fakti

3 Февруари, 2022 19:30 6 175 6

Тези зодии изневеряват най-много

  • зодии-
  • зодиакални знаци-
  • изневяра-
  • астрология

Трудно може да им се има доверие

Тези зодии изневеряват най-много - 1
Снимка: shutterstock

Да бъдеш измамен в любовта е може би едно от най-труднопоносимите разочарования, които човек може да претърпи във връзката. Чувството е ужасно. Тъкмо си мислиш, че си единствената за него и откриваш, че той ти е изневерявал отново и отново. Извинява се, кълне се, че това няма да се повтори никога повече, но се случва пак.

Мъжете от някои зодии са серийни прелюбодейци. В природата им е да изневеряват. Не могат да устояват на изкушението, а и има толкова много риби в морето. Те винаги се нуждаят от странична връзка, за да се чувстват добре. Трудно е да им се има доверие, особено когато сте ги хванали повече от веднъж в крачка.

Чувствата ви заливат като вълна. Започвате да се чудите дали някога изобщо ви е обичал и какво да правите оттук нататък. Някои зодиакални знаци са по-верни от други. Ако сте попаднали на някого от най-заклетите прелюбодейци в зодиака, внимавайте.

Ето кои са те:

Близнаци

Близнаците са една от най-общителните зодии. Те обичат да са винаги в компанията на хора. Могат да разговарят с часове на различни теми. Енергични са, обожават срещите с нови хора и умеят да се забавляват. По тези и още много други причини Близнаците са обаятелни и привлекателни за околните. Те лесно откриват обект, към когото да насочат вниманието си, а често и нещо друго.

Любопитната натура на Близнаците ги подтиква да опознават и изучават другите. Те се интересуват от това да бъдат харесвани. Това ласкае егото им. Често заради това и трудно устояват на изкушението. Невинаги е от липса на любов. Просто природата им е такава. Лесно губят интерес и го търсят на друго място.

Близнаците също така са известни с колебливостта и нерешителността си. На единия ден може да ви обожават, а на следващия да се отнасят с вас с пълно безразличие. Твърде непредсказуеми са.

Везни

Везните мразят да са сами. Изкушението да изневерят идва в моменти, в които половинките им са твърде заети с техните си неща. Везните искат партньор, който да им дава цялото си внимание. Само за миг да не получат онова, от което имат нужда и обръщат погледа си встрани, понякога само за да направят напук.
Подобно на Близнаците Везните също са нерешителни. Трудно правят важни крачки в живота си. Обикновено трябва да се чувстват подтикнати и стимулирани от другите, за да предприемат стъпката.

Социални са. Обичат да контактуват с други хора. Харесва им да са център на внимание и им се получава без да полагат особени усилия. Просто е в природата им. Затова и лесно откриват интимни партньори.

Везните имат една обща характерна черта. Те предпочитат да избягват конфликтите. Ако се чувстват притиснати в отношенията с партньора, те се свиват в черупката си и търсят утеха на друго място. Често обвиняват партньорите си за своите изневери, търсейки причината в тях, не в себе си.

Стрелец

Стрелците са известни с това, че са много потайни. Те са майстори на лъжата и дори да се усъмните в тях, ще намерят начин да ви разубедят. Една от най-негативните черти на Стрелеца е неговата нечестност. Ако го хванете в лъжа трябва да имате едно наум, че тя не е единствената.
Тази зодия е хладнокръвна, спокойна и обрана в поведението си, дори когато крие нещо. Обикновено отричат вината си докрай. Може дори да ви обяви за луди в стремежа си да се защити и да отклони вниманието от изневярата.
Стрелците са много страстна зодия, затова са и доста ревниви. Много често изневеряват, за да си го върнат. Така че, внимавайте да не попаднете в този капан.

Овен

Една от най-нетърпеливите зодии е Овенът. Мотивиран, силен, целеустремен, той не би имал търпение да ви чака, докато се решите дали да му се отдадете или не. Ще се насочи към следващата кандидатка за неговата страст.
Овенът е много уверен в себе си и това е една от най-притегателните за околните черти в неговия характер.

Лъв

Лъвовете са страхотни любовници. Природната им дарба в любовта ги кара постоянно да я раздават. Те не могат да я споделят само с един партньор. Дори в животинското царство лъвът не е любовник само за една женска. За която и да е друга зодия да върти любов с повече от едно момиче би било предизвикателство, но е и за Лъва. Той знае как да се справи, пише az-jenata.bg


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аут.

    14 3 Отговор
    Близначките са радост за целия квартал.
  • 2 ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК

    4 7 Отговор
    Това не е вярно. Ас съм зодия овен но никога не бих исневерил на моята съпруга. Исневярата е нещо много много лошо, забранено и недупустимо. Вярно понякога си фантазирам разни неща като видя някоя особено хубава жена но дядо ми казва че когато само си мислиш не е никаква исневяра.

    Коментиран от #3, #4

  • 3 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    5 3 Отговор

    До коментар #2 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    Щом пише е вярно хороскопите не лъжат . Изневяра така се пише научи се да пишеш после коментирай. А фантазията е полезна за самотниците като вас .
  • 4 Гост

    4 2 Отговор

    До коментар #2 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    Я чалгафена се изказа за Изнеявярата , за която казва, че е лошо и недупостимо . Неговите любими думи . Пише се Изневяра не като вас . Някой е спал в час .
  • 5 123

    1 3 Отговор
    Трябва да има такива за да ощастливяват останалите.
  • 6 Лукреция

    3 0 Отговор
    Така е, аз съм "везна"... Няма такъв "бардак" като мен в обстановката... ЕКСцедента, ми е Водолей. А, тия какви пропадалци са- трагедия! Разновидности!