Last news in Fakti

5 Февруари, 2022 14:03 2 131 2

Джейсън Бейтман прие наградата за Мъж на годината по уникален начин (СНИМКИ)

  • джейсън бейтман-
  • актьор-
  • награда-
  • приз-
  • мъж на годината

Актьорът трябваше да облече блестящ сутиен и да пее на замразен банан, вместо на микрофон

Джейсън Бейтман прие наградата за Мъж на годината по уникален начин (СНИМКИ) - 1
Снимки: БГНЕС/ EPA

Актьорът и носител на "Еми" и "Златен глобус" Джейсън Бейтман беше почетен като Мъж на годината за 2022 г. от театралната трупа "Бухнал пудинг" на Харвардския университет.

53-годишният Джейсън Бейтман - актьор, продуцент и режисьор на епизоди от сериала "Озарк" на Netflix, който играе и главна роля в комедията "Развитие в застой", бе удостоен с отличието на шеговита церемония.

Джейсън Бейтман прие наградата за Мъж на годината по уникален начин (СНИМКИ)

Връчването на приза - форма за пудинг, по традиция се предшества от костюмен парад по улиците на Кембридж. Звездата получи и блестящ сутиен, след като "отнесе" подигравки с миналите му роли в киното и телевизията. На актьора дори беше подхвърлен меч-играчка, за да се бие с по-младото си аз.

Джейсън Бейтман прие наградата за Мъж на годината по уникален начин (СНИМКИ)

За да заслужи формата си за пудинг, Джейсън Бейтмън трябваше да изтърпи още едно неудобство - членовете на театралната трупа го накараха да изпее песента "Eternal Flame" на "The Bangles" със замразен банан, вместо микрофон.

Джейсън Бейтман прие наградата за Мъж на годината по уникален начин (СНИМКИ)

Джейсън Бейтман прие наградата за Мъж на годината по уникален начин (СНИМКИ)

"Чувствам се поласкан, благодарен, унизен и странно удобно", пошегува се той, след като му бе връчен приза.

Запитан къде ще го постави по отношение на своята "Еми", актьорът отговори, че мястото му ще бъде точно над престижната телевизионна награда. "Не можеш да сложиш пудинг в Еми", пошегува се Джейсън Бейтман.

Празненствата в четвъртък вечер отбелязаха първия път, когато наградата беше връчена от началото на коронавирусната пандемия през 2020 г. Тогава като Мъж на годината беше почетен Бен Плат.

Отличието за Мъж на годината се връчва ежегодно от 1967 г. на изпълнители с траен и впечатляващ принос към шоубизнеса от най-старата студентска театрална трупа в САЩ, основана през 1795 г., припомня БТА. Сред предишните му носители са Клинт Истууд, Том Ханкс, Робърт де Ниро, Самюъл Л. Джаксън.

Кариерата на Джейсън Бейтман започва в началото на 80-те години на миналия век. Освен в телевизионни продукции, актьорът е участвал и в няколко филма, сред които "Шефове гадняри", "Нощни игри", "Самоличност на аванта".

В събота актрисата Дженифър Гарнър ще получи наградата "Бухнал пудинг" за Жена на годината.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Емил

    3 0 Отговор
    Рядко тъпо! Възрастни хора се правят на пеленамета!
  • 2 РЕАЛИСТ

    0 0 Отговор
    Хайде бе Джейсън, чакаме с нетърпение втората част на сезон 4 на Озарк. Готов е, но разбрахме, че чакате лятото , за да грабнете филмовите награди.