Last news in Fakti

16 Февруари, 2022 12:56 2 859 11

Камила наричала Меган "егоистична палавница"

  • камила паркър боулс-
  • меган маркъл-
  • кралско семейство-
  • принц хари

Още от самото начало Камила смятала Меган за "подозрителна" и "златотърсачка"

Камила наричала Меган "егоистична палавница" - 1
Снимки: БГНЕС/ EPA

Херцогинята на Корнуол Камила наричала Меган Маркъл „тази малка шаврантийка“ и я смятала за егоистична златотърсачка, твърди кралски биограф, цитиран от Епицентър. Херцогинята на Съсекс, която напусна кралското семейство със съпруга си принц Хари, за да заживеят в Калифорния, обаче никога не е говорила очи в очи с Камила, твърди Том Бауър.

Коментаторът, който в момента работи върху биография на Меган, казва, че Камила от самото начало била „подозрителна“ относно намеренията на херцогинята на Съсекс.

Бауър заяви пред английската преса, че двете херцогини никога не са се разбирали, обяснявайки: „За Камила беше трудно да повярва, че Меган е готова да пожертва кариерата си и независимостта си, за да служи тихо като отборен играч, отдаден на монархията“.

Въпреки това обаче Камила никога не е говорила открито за негативните си чувства към Меган Маркъл.

Коментаторът заяви още, че Камила била „утехата“ на принц Чарлз, когато херцозите на Съсекс дадоха серия от ексклузивни интервюта през миналата година. „По време на тези мъчителни и безкрайни разговори, Камила наричала Меган „тази палавница“ – егоистичната немирница, чиито лудории винаги ще приключват със сълзи“, казва Том Бауър.

Междувременно кралският биограф предполага, че мълчанието на Хари и Меган относно решението на кралица Елизабет II Камила да стане кралица консорт на принц Чарлз, когато той заеме трона един ден, е начинът, по който Меган обявява война.

Принц Хари и жена му не казаха нито дума за решението на кралицата, а когато четири дни по-късно херцогът на Съсекс наруши мълчанието си, той не каза и дума за мащехата си Камила.

Вместо това Хари отдаде почит на майка си Даяна, покойната принцеса на Уелс, като похвали работата ѝ за каузите на СПИН и ХИВ и обясни, че се чувства длъжен да продължи усилията на майка си да бъде премахната стигмата около този вирус.

Това е рязка промяна в коментарите на Хари за Камила. По време на интервю за 21-ия му рожден ден през септември 2005 г. той каза, че той и брат му Уилям я „обичат“.

„Тя е прекрасна жена и прави баща ни много, много щастлив, което е най-важното нещо. Вижте в какво положение е попаднала. Не съжалявайте винаги мен и Уилям, съжалявайте нея. Благодарни сме, че тя е с нас... много сме щастливи, че е в семейството ни“, каза тогава херцогът на Съсекс.

И за да няма никакви съмнения относно чувствата на братята към Камила, което се омъжи за баща им пет месеца по-рано, херцогът на Съсекс подчерта: „Честно казано тя винаги е била много близка с мен и Уилям. Но не, тя не е злата мащеха, уверявам ви в това“.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Хамилар с бир коджа саалам

    8 3 Отговор
    Вай...вай...вай... може и да е "палавница " ,ама ти и да препускаш не можеш я стигна ...защото си една ...Камила ...при това и дръта и грозна ...
  • 5 Gucci x Balenciaga

    14 1 Отговор
    На кому е нужно мнението на Камила след като всички знаят как попадна там така и не се доказва тя или баба жаба премахнаха Даяна коя от двете
  • 6 волен сидеров

    11 0 Отговор
    РЕПТИЛ СРЕЩУ РЕПТИЛ-ДОБРЕ СЪСКАТ
  • 7 Куку

    9 0 Отговор
    Е па истинската камила е по-красива от херцогинята на Корнуол Камила Паркър...Не че съпругът и е некъв красавец, ама добре поне, че децата му са от красива жена, та мязат на хора, щото не мога да си представя на какво щяха да приличат ако бяха от този рептил...
  • 8 Джо

    12 0 Отговор
    Ако може Камила да я снимате маалко по от далече, ще си рзлях кафето на панталона и кроасана ми се затъкна в носа когато я видях неподготвен.

    Коментиран от #9

  • 9 Джо

    5 0 Отговор

    До коментар #8 от "Джо":

    Като казвам от по -далеч не го приемайте толква дословно, поне 100-150 метра.
  • 10 gost

    2 0 Отговор
    Може би е казала "хитруша", minx от английски се превежда и така?
  • 11 Тъпанарка

    1 3 Отговор
    Камила поне не плюе по двора.А Мегън ми падна в очите ,когато се правеше на жертва на расизъм при Опра,докато оринц Филип умираше.Такова неуважение към клалицата показа и внукът й Хари облъчен и той й прегласяше.Не може в момент,когато семейството се готви за траур ти да изпъкваш и да плюеш.