Last news in Fakti

16 Февруари, 2022 16:57 3 359 8

Мъж се ожени за 14 жени и избяга с парите им

  • индия-
  • сватба-
  • брак-
  • измама-
  • грабеж

Индиецът е търсил образовани и заможни жени, които да ограби, след като се ожени за тях

Мъж се ожени за 14 жени и избяга с парите им - 1
Илюстративна снимка: Shutterstock

64-годишен мъж от индийския щат Одиша, Бибху Пракаш Суейн с псевдоним Рамеш Суейн, е арестуван за това, че се е оженил за 14 жени, които са станали жертви на неговите финансови измами.

Полицията е арестувала Суейн по множество обвинения, включително за измама, фалшифициране, измама по член 494 от индийския Закон за брака, в който изрично се споменава престъплението бигамия. Бигамията е незаконна и се наказва за престъпление. Тези закони обаче са предмет и на Закона за религиозните бракове, пише БГНЕС.

Споделяйки повече подробности за Суейн, заместник-комисарят на полицията в Бхубанешвар, Умашанкар Даш заяви: "Обвиняемият е набелязвал жени в брачни уебсайтове, женел се за тях и след това бягал с парите им".

Повечето от жените, към които се е насочил, са искали емоционална сигурност, тъй като или са се омъжили късно, или са били разведени.

"В профилите на тези жени пише, че са високообразовани и заемат ключови постове в различни организации от правителствения и частния сектор", добавя още Даш.

Органите на реда съобщиха също, че през 2021 г. срещу Суейн е подадена официална жалба от 14-ата му съпруга. Тя била учителка, която живеела при него и разбрала за другите му бракове. Той се е оженил за нея в Делхи през 2018 г.

Обвиняемият се представял за лекар, адвокат или медик, добави полицията. Той се е оженил за първи път през 1982 г.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бойко

    8 2 Отговор
    Този ще да е от нашите
  • 2 плевен

    15 2 Отговор
    Браво бе дядка! Да измамиш 14 млади златотърсачки си е постижение!

    Коментиран от #4

  • 3 Aлфа Вълкът

    11 1 Отговор
    Браво! Евалата! Всички трябва да се поучим от този човек!
  • 4 456

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "плевен":

    В случая жените са били излъгани те. Те са имали пари.
  • 5 накъде върви светът...

    11 1 Отговор
    Това е женски номер.

    Коментиран от #6

  • 6 Gucci x Balenciaga

    4 0 Отговор

    До коментар #5 от "накъде върви светът...":

    Има и още как тази болест не ходи само по жени обикновено набелязват наивни хора ,проучват сега със социалните мрежи е още по лесно. Има много случаи гледах по едно време един канал при нас да не правя реклама през седмицата има крими новини по истински случаи филмирани , разказват адвокати ,пострадали...Бог да пази добрите хора !
    Хората имат морален стандарт за това какво ще правят и какво не. В крайна сметка някой, който изневерява, има по-нисък морален стандарт от този, който не го прави. И те ще изневеряват и в други области на живота.

    Направете на другите това, което искате те да направят на вас. Не заблуждавайте, ако не искате да бъдете измамени. Не изневерявайте, ако не искате да бъдете измамени. Връзката е взаимна. Това е златното правило за всички страхотни връзки!
  • 7 Мюмюн

    2 0 Отговор
    Аз ко ви виках днеска по рано, а....тез муми кат са влубят и дават парете кеш без да мислат ко ша става подир. Ашколсун на тоз тарикат, макар да не е баш ут нашиа джинс- той е ут унези, дет им викат чи са рудени на острув Гуам, демек ощи по големи измамници и мушеници.
  • 8 Луд

    5 1 Отговор
    Наградите го с медал,а не го съдете.В България "мъжете" по веднъж не могат да се оженят, че не била добра като мама,а този шампион е превъртял играта.