19 Февруари, 2022 09:09 6 804 9

Гаджето на Башар Рахал призна за операциите

  • райна караянева-
  • башар рахал-
  • операции

Желанието за повече красота я подтиква още на 17 години да направи първата си операция на носа

Голямата премиера на филма "Завръщане 2" се състоя тази седмица в София. Актрисата Райна Караянева споделя вълненията си около филма при гостуването в рубриката на Зейнеб Маджурова пред БТВ.

"Вчера всичко беше много приятно! Ники и Башар са обикаляли от зала на зала, за да следят реакциите на хората. Те са като малки деца на изпит.", разказва тя.

Сподели, че продукцията е с много голям каст, както и че във филма участват много красиви дами.

"По премиерите виждах как децата изпадат в дива истерия като видят Диляна Попова или Евелин Костова. Но дори и най-известните актриси и модели са хора. И те стават с пъпки" - искрена е тя.

Именно желанието за повече красота я подтиква още на 17 години да направи първата си операция на носа. Признава, че има 12 такива.

"Не ме слушаше главата на тийнейджърска възраст. На 17 години отидох на летен лагер и се върнах с операция на носа. Което е нещо, за което съжалявам и до днес. Оттам се отключиха други здравословни проблеми." - споделя Караянева.

Признава, че е имало момент, в който тези операции са резонирали в сериозни поражения, но към момента всичко е добре.

"Не трябва да се тръгва по този път, докато човек не е развит добре лицево-челюстно. Колкото повече се изчака, толкова по-добре. Не съм против тези интервенции, но има много хора, които губят чара си, когато направят нещо такова." - искрена е актрисата.

Издава още, че участието ѝ във филма е било с цел да опознае повече работата на продуцента.

Двамата с Башар Рахал си партнират както на сцената, така и в живота. Споделя, че с него е най-приятно, когато са в чужбина, защото само тогава се отпускал и не мислел за работа. Последното им пътуване било в Египет.

Предстоят ѝ 3 седмици пътувания в чужбина, свързани с премиерата на филма, а също и приключване на семестър в специалност "Журналистика", която актрисата следва в момента.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стар

    16 0 Отговор
    Козел млада върба лющи
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Директора

    14 0 Отговор
    Боли ме фара!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Край

    16 1 Отговор
    то сега на нищо не мяза - какво ли е било преди ремонтите.
  • 6 Милев

    11 0 Отговор
    Преместих го
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 абе ха ха Хо

    7 0 Отговор
    Пластмасово лице,след някоя друга година ще е и без нос.
  • 9 От Варна

    2 0 Отговор
    Какво е това желание от момичета и млади жени да се стъкмяват в еднакъв калъп на пластмасови кукли, губейки идентичността си. И да плащат за това не малко пари? Има една поговорка” Господ ти дава това, което най-ти прилича”