Last news in Fakti

22 Февруари, 2022 21:29 7 009 28

Знаци, че той е напът да ти изневери

  • знаци-
  • изневяра

Ето „червените лампички“, според психолозите

Знаци, че той е напът да ти изневери - 1
Снимкa: Shutterstock

Това е един от най-големите ни страхове. Страх, че този, който трябва да бъде наша опора, който трябва да ни пази и закриля, е предал доверието ни. Стъпкал го е без свян и разрушил напълно светът ни.

Но злото никога не идва изневиделица. Винаги си има предистория, причини, знаци дори, които често пренебрегваме. И след като се случи, започваме да се питаме: „Дали пък и аз нямам вина? Можеше ли да направя нещо, ако имах идея какво се случва?“.

И в безсилието си, а и вече на кого му пука, след като каруцата се е обърнала, обикновено обвиняваме предопределеността на Съдбата. Казваме си: „Така е било писано“. Но така ли е наистина?

Вселената, Бог, Небето, няма значение как ще го наречем, но онзи висш разум, той … ни е дал правото на избор. И ако нещо, което не ни харесва, ни се е случило, то това е следствие не на някакво наказание свише, а последица от изборите, които сме направили по нашия житейски път.

Как да разберете дали той се кани да ви изневери?

Точно в кой момент трябва да започнете да се притеснявате? Ето „червените лампички“, според психолозите.

Той изведнъж става много загрижен за физическата си форма

Когато той, без причина, изведнъж започне твърде много да се тревожи за физическата си форма. И, например, започне да прекарва доста време във фитнеса. Според статистиката стройните и атлетични мъже изневеряват много по-често от останалите. Така че, ако вашият избраник изведнъж се причисли към „рисковата група“, бъдете по-внимателни.

Отказали сте се напълно да се грижите за себе си

Ако самата вие признавате, че напоследък сте престанали да се грижите за себе си и да поддържате красотата си, това е още една предпоставка любимият ви да започне да обръща внимание на други жени. Дори и след дългогодишен брак, той все още ви възприема преди всичко с очите ѝ.

Променил е драстично имиджа си

Ако рязко е сменил парфюма, прическата, започнал е да се интересува от последните тенденции в мъжката мода и да следи внимателно външния си вид, това е още една причина да се разтревожите. Такова поведение, за съжаление, винаги сочи само към едно - желанието му да се хареса на някого.

Той не пести упреци за външния ви вид

Казва ви, че някак си не изглеждате както преди, въпреки че уж нищо във външния ви вид не се е променило напоследък? Откъде тогава идва това недоволство в главата му? Най-вероятно той ви сравнява с някого и явно, че вие сте губещите в тази битка.

Замряла комуникация

Ако ежедневните ви разговори се свеждат единствено до обсъждане на ежедневни проблеми и дори разговаряте „автоматично“, това не е нормално. Особено, ако преди това не е било така. Но сега той не бърза да споделя преживяванията си с вас и все повече предпочита да мълчи. Подобно „охлаждане“ в отношенията никога не е на добро. Вероятно вече е готов за изневяра или пък дори вече се е случила.

Тресе го чувство за вина

Ако вашият любим е станал учудващо внимателен, учтив и грижовен без видима причина, това си е бая съмнително. Бъдете нащрек, защото много често прелюбодейците изпитват чувство на вина и се опитват с всички средства да „успокоят“ съвестта си. И вас, естествено.

Отдавна не сте изпитвали еуфория в леглото

Естествено е след дълги години съжителство да усетите охлаждане на страстта, но все пак има запомнящи се моменти на интимност. Ако нямате такъв спомен, тогава трябва да сте подготвени, че той може и да получава подобни емоции другаде.

Предчувствие

Усещате с всяка фибра на тялото си, че нещо не е наред. Подозирате, че има друга жена в живота му. Няма значение дали е емоционална или физическа връзка. Митовете за женската интуиция не са просто митове. Подсъзнанието ви вече е „обработило“ всички факти и ви сигнализира за това.

Ако са налице подобни признаци, описани по-горе, вземете мерки. Разбира се, никога не е изключена възможността всичко да е в сферата на вашите фантазии, а „уликите“ да имат реални и логични обяснения.

Но, въпреки това, ако разпознавате някои от тях, това със сигурност говори, че отношенията ви не са на нивото, на което трябва да бъдат. И няма значение дали става въпрос за изневяра или не, важно е, че се нуждаят да бъдат поправени.

Автор: Лора Костова, главен редактор на happy-woman.bg


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гузен

    7 3 Отговор
    ..на мен ми отне точно ено къпане след ..изневярата...чувствах се омърсен...но след това нямах никакви задръжки...
    Сега съм на години и сам...освен жената и децата са ме намразили...не говоря за липса на дредствс...слава на Господ...

    Коментиран от #2

  • 2 Гузен

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гузен":

    ...четете вместо дредствс ...Средства
  • 3 Пръц

    5 2 Отговор
    Когато и кажа да ми сипе една ракия ,тя вече знае че съм и изневерил.Иначе щях да си пия ракията с приятели в кръчмата ,а не у нас .
  • 4 За някакъв си

    10 2 Отговор
    мъж не си струват болката, притесненията и мъките. Като иска, да се маха. Казано е от умни хора: "Свободата е по-ценна от любовта". Ще разчиташ някой да те обича... Айде, бе. Сам се обичай и давай обич на тези, които заслужават (деца, родители, приятели). Няма мъж, който да не изневерява. Това е в природата им. Гледайте трезво и дишайте.

    Коментиран от #5, #14

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Раданч Татлъту

    5 2 Отговор
    Ако той започне да се заглежда в любовника ви,значи ще ви изневери!💋🥳🤡👍
  • 7 Виталия

    5 2 Отговор
    "Тресе го чувство за вина" ами изяде един букет рози по кратуната насред София в хубава кръчма, защото вече бях наясно когато започна да играе мил и любезен. Няма го и в живота ми от 14 години. Не съжалявам.

    Коментиран от #8

  • 8 Жени

    6 1 Отговор

    До коментар #7 от "Виталия":

    ...ама го помниш, това значи много

    Коментиран от #10

  • 9 Все още

    9 1 Отговор

    До коментар #5 от "Така е":

    има почетени жени, малко са, но има. Е, трябва да ги търсиш с фенерче, но... Има, има. И свестни мъже има още. Но света е погрознял много като цяло. Не е да си жив...
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 До автора на статията!

    8 2 Отговор
    Бихте ли ми дали инфо,какво е това - ,,напът"...?!?!

    Коментиран от #18

  • 12 :-D:-D:-D

    5 1 Отговор
    Благодарим ви за наръчника, какви симптоми да не показвате за да не разбере жена ви че изневерявате. :-D:-D:-D

    Коментиран от #13

  • 13 Виталия

    3 0 Отговор

    До коментар #12 от ":-D:-D:-D":

    Предчувствието никога не лъже !!!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Амчи...?!

    4 0 Отговор

    До коментар #11 от "До автора на статията!":

    Иска да каже,че партньора е от...НАП(,,напът"...)!
  • 19 АЛФА КЕНТАВЪР

    5 0 Отговор
    РЕШИ ли жена или мъж да изнневери нищо не мое да ги спре
  • 20 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 0 Отговор

    До коментар #17 от "Виталия":

    ВИТАЛИЯ срещу ЖЕНА ВЯТЪР БУРЯ ВЛАК не се върви
  • 21 Георги Калинов

    3 0 Отговор
    Една позната ме попита веднъж: - Жоро, как се преживява изневяра... -Изневяра, Меги, се преживява с РАЗДЯЛА !!!
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Аз...

    2 0 Отговор
    ,,Напът" с ляв или с десен крак?!
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 ганиела

    2 0 Отговор
    почне ли да прекъсва често и да му пада батерията бързо значи ти изневерява и е време да посетиш най-близкия sexshop за да си купиш нов