Last news in Fakti

21 Февруари, 2022 17:57 8 697 6

Диетата на Виктория Бекъм за съвършена фигура

  • виктория бекъм-
  • диета-
  • режим-
  • отслабване

4-дневен режим помага на съпругата на Дейвид Бекъм да поддържа формата си

Диетата на Виктория Бекъм за съвършена фигура - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Съвсем наскоро стана ясно, че футболната съпруга Виктория Бекъм спазва строго хранителния си режим, като нейният съпруг издаде, че от 25 години тя яде едно и също. Самата Виктория потвърди тези негови думи и заяви, че яде много риба и води много здравословен начин на хранене. Тя призна обаче, че обича да се наслаждава на питие с вечерята си, каквато и да е тя, пише life.dir.bg.

Виктория Бекъм е всеизвестна с манията си по диетите за отслабване, а фигурата ѝ е мечтана цел на милиони момичета по света. Но съпругата на Дейвид Бекъм все пак има има любими храни, като част от тях са плодове, суши, а като напитка тя обича да залага на бяло вино.

Ето какъв режим спазва понякога Пош Спайс:

Първи ден:

Това е най-тежкият ден от диетата. В него са позволени са чай и вода. Разбира се чаят може да е билков или плодов, като до обяд можете да приемате неограничено количество чай или вода. Вечерта можете да изпиете една голяма чаша чай от хмел с малко мед.

Втори ден:

За втория ден вече се вкарва и ориз (125 г), който се вари без да се соли. На закусва се хапва 100 гр. нискомаслено кисело мляко, половин настъргана ябълка, а към тях се добавя и половин порция ориз.За втора закуска се яде препечена филия черен хляб. За обяд се приготвя салата от 100 г краставици с лимонов сок и малко зехтин, 1/3 от ориза и 30 гр. шунка. А за вечеря едно яйце заедно с останалия ориз, но без сол.

Трети ден:

Закуската се състои само една чаша кафе или чай и една филия препечен черен хляб намазан с маргарин, като може да добавите и 50 гр. сирене. За обяд се яде 70 г шунка и 50 гр. нарязана краставица. Вечерята е два домата, 70 гр. сирене. Ако обичате пъпеш, можете да вкарате малко и от него.

Четвърти ден:

За закуска се яде една кофичка кисело мляко с един банан. Като втора закуска може да се изпие 250 мл. айрян. За обяд се хапва 1 ч.ч. кисело мляко, 2 домата, 2 препечени филийки черен хляб и билков чай. Вечерята се състои от салата от 150 г чушки и 200 г краставици; 100 г свинско филе на скара, 200 г кисело мляко.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Перо

    10 1 Отговор
    Поредно повторение за пълнеж,от Факти!
  • 2 От повече години е!

    9 1 Отговор
    Ама само той го вярва че яде едно и също! Абдул каза че я е хранил лично!Готвач бил и лично и подбирал храната, от Африка!
  • 3 Глупости.

    5 1 Отговор
    И тази е психично болна като Анджелина Джоли. Нарича се анорексия (по-често е булимия) и е до живот, няма лечение. Корени се в детството, от липсата на родителска обич и внимание.
  • 4 А ако изям

    4 1 Отговор
    с 50 г. повече чушки, какво ще стане? Безумията на диетите... Като съм под стрес не ям с дни. Е, и?
  • 5 Абе,

    6 1 Отговор
    грозновата си е, нищо, че е слаба. Еми - англичанка...
  • 6 Иван Дамаджаната

    0 0 Отговор
    Тренирам калистеника. Правя някои отДиетите по Певзнер. Идеята е, че човек може да контролира здравето си чрез храната и да избегне обострянето на хроничните болести.