Last news in Fakti

23 Февруари, 2022 10:33 1 129 6

Майкъл Бубле очаква ново бебе

  • майкъл бубле-
  • певец-
  • бебе-
  • баща

Певецът казва, че семейството го прави щастлив

Майкъл Бубле очаква ново бебе - 1
Снимка Архив: ЕРА/БГНЕС

Майкъл Бубле и съпругата му очакват четвъртото си дете.

Двойката разкри, че Луисана Лопилато е бременна с бебе номер четири в предстоящия видеоклип на певеца. Видеото към песента "I'll Never Not Love You", изпратен до TMZ, показва закръгленото ѝ коремче.

Майкъл и Луизана вече са горди родители на Ноа, на осем години, Елиас, на шест и Вида, на три.

Най-големият им син Ноа беше диагностициран с хепатобластом през 2016 г. и певецът отмени турнето си, след като разбра. Малкият се излекува през 2017 г. През август миналата година Бубле похвали сина си в сладък пост за неговия осми рожден ден.

Той каза, че "никога не е срещал някой толкова смел като Ноа". Певецът, който напусна музиката за две години след диагнозата на сина му, каза, че детето му е неговият "герой".

"Минаха почти пет години. Все още ходим на скенери, изпитваме безпокойство. Мисля, че той е много по-добър от нас", каза Майкъл, който неведнъж е заявявал, че семейството му е това, което го прави най-щастлив в живота.

"Хората винаги ще ви казват какво трябва да правите, че децата трябва да ходят в това училище или да правят това или онова, но онзи ден съпругата ми каза: "Майк, нашите деца са най-щастливи, когато всички сме заедно у дома като семейство. Така че не ме вълнува какво мислят всички останали. Ще направим каквото трябва, за да се случва това щастие - всички да сме заедно".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пьешу

    5 1 Отговор
    майкъл е готин, талантлив и лъчезарен. с удоволствие го слушам, напоследък си купих няколко негови плочи. имам един сборен диск в ламборгинито - той ми е любимата музика, когато пътувам. пожелавам му да е щастлив със семейството си!
  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 0 Отговор
    БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ

    Коментиран от #3

  • 3 Гост666

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    И вие също .
  • 4 Село Казанлък

    3 1 Отговор
    За любителите на тази музика го препоръчвам . За тези който не харесват такава музика ,да си гледат работата . И факти пускайте по често такива новини за различни стилове музика . Не само за родния поп фолк. Хората се интересуват от култура ,изкуство , музика.
  • 5 Хмммм ново бебе

    0 0 Отговор
    Да гледат хубаво да не им дадат някое старо. Явно има и такива, както и писачи "случайно срещнали журналистиката".
  • 6 1111

    0 0 Отговор
    СПОРЕД КАКТО СТЕ ГО НАПИСАЛИ...да попитам кой е бащата?