Last news in Fakti

25 Февруари, 2022 11:46 3 728 4

Сядането на чуждо място в самолета може да бъде опасно

  • стюардеса-
  • american airlines-
  • смяна на място-
  • самолет-
  • баланс-
  • опасност

Стюардеса на American Airlines предупреди пътниците никога да не опитват да се прехвърлят от мястото си на друго

Сядането на чуждо място в самолета може да бъде опасно  - 1
Снимка: Shutterstock

Стюардесата на American Airlines Серенити Хейли разкри неочевидната причина, поради която е опасно да сменяте местата в самолет без предварително да предупредите членовете на екипажа.

Тя разкри това във видео, което сподели в личния си акаунт в TikTok.

И така, служителката на American Airlines предупреди пътниците никога да не опитват да се прехвърлят от мястото си на друго безплатно.

По думите ѝ преди излитане се извършват задължителни процедури по претегляне и балансиране - така членовете на екипажа са убедени, че лайнерът е готов за излитане.

"Когато сменяте мястото си, можете да промените текущия баланс на самолета, така че за всеки случай винаги питайте дали това може да се направи“, добави Хейли.

Някои потребители на мрежата бяха объркани от видеото. В коментарите стюардесата обясни, че по време на полета пътниците могат да ходят пеша – това не се отразява на баланса на самолета, но по време на излитане всеки трябва да е на местата си.

Освен това стюардесите могат да помолят туристите да сменят местата си, но най-често вместо да се преместят в по-удобна класа, се предлагат други безплатни места.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Студопор

    21 0 Отговор
    Да не забравяме, че става дума за Америкън Еърлайнс, където летят доста американци... Които са от 100 кила на горе заради Макдоналдс и KФС.
  • 2 айде пак

    5 0 Отговор
    Фактите или рекламират имотния балон или тик-ток.
    Сложете си надписа - "продуктово позициониране"
  • 3 Dimitrin Rusev

    3 0 Отговор
    Пълни глупости ! Когато си продават продават боклуците по време на полет,да не би да са предвидени в разбалансирането на самолета ! Или,когато някой тюлен се отправи към тоалетната в следствие на консумираната отрова ?! Пишете,колкото да не заспите !
  • 4 ГОСТ

    4 0 Отговор
    Пълни глупости .
    При купуване на билет не се изисква да опоменеш колко тежиш , и сам избираш място.