Last news in Fakti

25 Февруари, 2022 14:58 1 145 4

Да бъде Батман е сбъднатата детска мечта на Робърт Патинсън

  • батман-
  • робърт патинсън-
  • супергерои-
  • филм

Патинсън е последният актьор, влязъл в ролята на героя от Готам

Да бъде Батман е сбъднатата детска мечта на Робърт Патинсън - 1
Снимки: БГНЕС/ EPA

Актьорът Робърт Патинсън изживява детската си мечта на големия екран с главната си роля във филма "Батман", предаде Ройтерс.

Британецът споделя, че се обличал като героя през "цялото си детство". Сега той се превъплъщава в ролята на Батман в най-новата продукция за приключенията му.

"Странно ми е", заяви Патинсън (35 г.), преминавайки по червения килим за премиерата в Лондон. "Любопитно ми е какво мисли за това детето в мен".

Актьорът, който придоби световна слава с участието си в "Здрач", е поредният, изиграл Брус Уейн/Батман, следвайки стъпките на Адам Уест, Вал Килмър, Майкъл Кийтън, Крисчън Бейл и съвсем наскоро Бен Афлек.

"Актьорите, които изиграха (Батман), ... бяха толкова огромна част от живота ми и интереса ми към филма, а и причината да искам да бъда актьор на първо място", сподели още Патинсън. "Просто е невероятно да си част от една и съща общност", заяви още той, като отбеляза, че играта с маска е „изненадващо сложна".

Да бъде Батман е сбъднатата детска мечта на Робърт Патинсън

Патинсън разказа, че е израснал с Адам Уест в ролята на Черния рицар. "Мислех си, че моят костюм, когато бях дете, е този на Адам Уест", спомня си той.

В новата продукция Батман разследва корупция в Готъм, след като са ликвидирани няколко високопоставени личности от садистичен сериен убиец, Гатанката.

"Има страхотни филми за Батман и той е герой, който всички обичат... но според мен не подхождайте без голяма доза ужас", казва режисьорът Мат Рийвс. "В известен смисъл това е психологически филм на ужасите, трилър, филм за сериен убиец, а също така и история за голяма любов".

В продукцията участват още Колин Фарел, Анди Съркис и Пол Дейно.

Зоуи Кравиц пък се превъплъщава в героинята на Селина Кайл/Жената-котка.

"Батман" тръгва в киносалоните по света от първи март, допълва БТА.

Да бъде Батман е сбъднатата детска мечта на Робърт Патинсън


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Леле

    3 1 Отговор
    Леле!Какъв е тоя анорексичен вампир с лефкимия!Сигурно Батман ще умре в този филм.

    Коментиран от #2, #4

  • 2 провинциалист

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Леле":

    С тоя в главната роля освен да видим Батман и Робин в някоя евроценностна романтика, друго няма какво да се случи.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Тоа па

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Леле":

    Ееее.Не така бе ! Ти си много убав .Важното е ,че изсъхналия ще е любовник на Джокера !