Last news in Fakti

25 Февруари, 2022 18:15 926 1

Джеръми Скот разглоби дом, за да го превърне в облекла за колекцията на Moschino (СНИМКИ)

  • седмица на модата-
  • милано-
  • джеръми скот-
  • красавицата и звярът-
  • moschino

В Седмицата на модата в Милано дизайнерът представи колекцията за сезон есен 2022

Джеръми Скот разглоби дом, за да го превърне в облекла за колекцията на Moschino (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС

Живейте живота си както намерите за добре, но що се отнася до мен, никога няма да добавя Джеръми Скот към списъка с покани за тематични партита, които смятам да организирам. Със сигурност не си мисля, че той ще развали партито ми – всъщност е точно обратното. Но без значение колко добре съм се подготвила, той ще се изсмее на импровизирания ми опит за пресъздаване на приказна обстановка.

Вземете например колекцията за есен 2022, която Скот създаде за Moschino. Сякаш Скот влезе в разкошен италиански дом и каза: „Мога да превърна това в дрехи“ — и не по начин „Скарлет О’Хара прави рокля от завеси“, а в стил „Красавицата и звярът“ с омагьосване, превръщащо ежедневните домакински уреди в анимирани същества". Колекцията съдържа вечерна рокля, оформена като часовника на дядо, и сребърни подноси за сервиране, поставени заедно върху бюстието, да не говорим за роклята с цяла арфа, прикрепена отзад. Дръжките за чекмеджета служат като копчета, а сребърни прибори са подредени в предната част на бюстовете.

Макар че със сигурност може да е забавно да видим как Скот върви с пълна газ към кича (въпреки че, трябва да се спомене, роклята с надпис „Gilt Without Guilt“ , която не е в духа на настоящия ни геополитически климат). Костюмите с добре разкроена пола са основен продукт на Moschino, както и "хрупкавите" якета и връхните дрехи.

Кадифената рокля, която се сгъва, за да изглежда като килим, в комплект с ресни, всъщност е прекрасна. Във всяка друга модна къща би било твърде много, но в Moschino това е достатъчно.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Емил

    1 0 Отговор
    БОЖЕ, какъв кич! Само за Путин и околните му!!!