Last news in Fakti

8 Май, 2013 14:11 1 393 0

Кои участници отпаднаха от "Гласът на България"?

  • гласът на българия-
  • шоу-
  • концерт

Битката за „Гласът на България” става все по-оспорвана. След петия концерт на живо и елиминациите, които зрителите на bTV видяха снощи от 21:00 ч., от музикалното шоу отпаднаха осминафиналистите Надежда Димитрова, Станислава Семова, Невена Димитрова и Петър Рангелов.

Прекрасните им изпълнения и невероятен талант направиха избора на треньорите изключително труден, но както във всяко състезание, победителят, който ще грабне титлата „Гласът на България” и специалната награда от bTV - обучение в най-престижната музикална образователна институция - Музикалният колеж Бъркли в Бостън, ще бъде само един.

Любимците на публиката, събрали най-голям зрителски вот след концерта в понеделник, са Мирослав Цанков от отбора на Данчо Караджов, Ивайло Донков от отбора на Миро, Васил Чергов от отбора на Вики и Цветелин Николов от отбора на Преслава.

Подготовката за четвъртфинала започна и участниците ще поднесат много приятни изненади на зрителите и феновете на „Гласът на България” в залата. Какви ще бъдат те и кои известни световни изпълнители ще подкрепят талантливите певци ще стане ясно съвсем скоро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА