Last news in Fakti

7 Март, 2022 10:45 26 210 22

Александра от “Ергенът” жертва на черна магия

  • александра гърдева-
  • ергенът-
  • черна магия

Участничката в реалитито преживява тежък период, в който постоянно и се случват лоши неща - често боледува, прави катастрофи, дори бута човек с автомобила си

Александра Гърдева, която е недолюбвана от някои момичета в имението на "Ергенът" и е трън в очите им, е преживяла куп перипетии в живота си, пише Филтър. Представя се като психотерапевт и психолог в голяма компания, но очевидно понякога и е трудно да си помогне сама.

Александра дълго време е живяла извън България. Първо заминава за Испания при свое гадже, но връзката зацикля и двамата решават да се разделят. Гърдева обаче за нищо на света не иска да се връща в родината и работи каквото и падне - първо мие чинии в заведение, след това започва да танцува в дискотека. За нея това не е проблем - все пак е бивша гимнастичка. В заведението, в което кърши снага, се запознава с швед, с когото живее 6 години. Определя го като мъж мечта, но се влюбва в българско момче спортист. Заради него дори решава да се върне в България. Идилията обаче продължава една 7 месеца. Разочарована, отново събира багажа и заминава за Испания, а после за Франция. Там пътищата и се пресичат с бизнесмен, собственик на верига пекарни. Всичко върви добре до момента, в който Александра разбира, че е мамена, а поредният възлюбен има жена и дете.

С това проблемите не приключват, преживява тежък период, в който постоянно и се случват лоши неща - често боледува, прави катастрофи, дори бута човек с автомобила си. Сякаш черна прокоба я преследва постоянно. В абсолютна безизходица отива при жена да и лее куршум, надявайки се, че ще се измъкне от ада. Животът и поднася поредната изненада - от жената, която и лее куршума, разбира, че бабата на най-добрата и приятелка и е направила магия. Принуждава се да пита момичето дали това е истина и то не отрича.

Дали заради летия куршум или по друга причина, но черната серия приключва. От 4 година психоложката си е в България и твърди, че иска да помага на хората, страдащи от психични разстройства, защото те ставали все повече.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дядо гошо

    19 1 Отговор
    Малко ни бяха другите кооор...тини,че сега и с тези 22 пачи ще ни занимавате....
  • 2 5495

    16 1 Отговор
    Заглавието и това, което попрегледах от новината, потвърждава мнението ми, че това е предаване е за кокошки с изветрели мозъци. Няма лошо, има много такива и за тях трябва да се създават телевизионни проекти и да се пишат новини.
  • 3 Пич

    19 1 Отговор
    Ето защо мъжете не щат да се женят !!! Ако тези са представителна извадка на българките - една нормална няма !!!

    Коментиран от #5, #7, #18

  • 4 Gucci x Balenciaga

    12 0 Отговор
    🤣🤣🤣 няма ли кой да върже това момиче черна магия 🤣🤣🤣 как може да се вярва на такива глупости ей до там стигат хора които си нямат работа и ходят по врачки. Да потърси свещеник ек----ст може да има друг проблем -паранормални проблеми
  • 5 Сега

    12 7 Отговор

    До коментар #3 от "Пич":

    Нашенките ще бъдат стабилизирани , от хилядите руси и дългокраки украйнки , пристигащи без мъже !
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Gucci x Balenciaga

    10 0 Отговор

    До коментар #3 от "Пич":

    А не е вярно нормален човек не посещава врачки извини ме, тази е търсачка на богат и прост мъж иска и се ама не става и от там и идват проблемите .Как казва връзка е имала с човека собственик на пекарни ама не знаела че бил женен 😉 онлайн подлъгал я да си направи кефа един ,два пъти тя рък си помислила че спечелила бинго .....на прост човек цял живот не му върви .Всеки има моменти на разочерование само че това не е магия важното е да си вземеш поука

    Коментиран от #9

  • 8 черни жълтавини

    8 0 Отговор
    Там живееха щастливи в турския харем,
    двадесет и две дупета и един серсем.
    Като мащеха , грижливо той мечтае как
    ще нашиба със коприва целия бардак.(2)
    Мамо, само искам, ерген Виктор да натискам.
    Че Куртоглу, щом почука, после хвърля на боклука.
    Ау-у, от кеф умирам, в прайм тайм се завирам.
    Ау-у, във всеки дом ще ме гледа поне един сом...
  • 9 Пошегувах

    12 2 Отговор

    До коментар #7 от "Gucci x Balenciaga":

    Се , с подбраната " представителна " извадка на българките ! Умотворенията им , ме карат да се смея на глас ! Коя омагьосана , коя сгодена , но ерген търси , коя пред пенсия , но " честна " , и т.н. ! Прав е колегата , че украинките ще ги стабилизират !

    Коментиран от #11

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Gucci x Balenciaga

    12 0 Отговор

    До коментар #9 от "Пошегувах":

    Не съм мъж не знам, факт е че не всеки мъж иска пияна жена и те ходят по врачки чувала съм че в Русия ,Украйна си робуват на такива неща повече от българите .Спомените с познати не бяха хубави кой си взема жена рускиня, украинка....от руска мая всички розведени че си оставиха и децата някой не ги и поглеждат с години изчезват попитай потърпевши мъже в България не искам да правя провокация просто статистика имаме си от години укри в България колкото искаш няма да е за първи път

    Коментиран от #13

  • 12 маринчо

    14 0 Отговор
    Ма тая доста Ineternational Kovra - от цвят на цвят в търсене на по-богат. В тоя Псевдо Ерген всички са пета цедка и Пунта Мара. Освен това не знам за сериозни психолози и психотерапевти да са се чепатили по баровете с консумация...Една ми посочете от тия, която да не е от ония.
  • 13 Всъщност

    10 0 Отговор

    До коментар #11 от "Gucci x Balenciaga":

    Вие чудесно сте описала в предишния си пост , стремежите на част от българките ! Исках да кажа , че украинките ще ги " надцакват " по агресивно , и ще предлагат повече ! Съгласен съм с вашето мислене за рускини и украйнки ! Те са " жени за малко " ! Но ще имат успеваемост , защото , вие като жена , сигурно по добре от мене знаете , че има и много глупави мъже !
  • 14 Господ гледа

    8 0 Отговор
    Магиите се връщат там, откъдето са тръгнали.

    Коментиран от #15

  • 15 ....

    9 0 Отговор

    До коментар #14 от "Господ гледа":

    Неслучайно има поговорка, в която се казва "направиш ли лошо, чакай го"!
  • 16 Дика

    12 0 Отговор
    Сега ми стана ясно що й е толкова широка устата, то швед, то французин, то българин, как да не бутнеш някого с колата...
  • 17 ганю

    3 0 Отговор
    мафията от това е
    лекарство срещу стрес АК-47 и повече патрони
  • 18 не могат, не че не щат

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Пич":

    П@рясаните сте болни комплексари.
  • 19 Гошо

    5 1 Отговор
    Психоложка ли е, психопатия ли е или психарка, ама много ме объркахте! Може би до като е миела чинии и е танцувала в дискотека е взела диплома заедно с Най-простият Киро!
  • 20 Гошо

    2 0 Отговор
    Психоложка ли е, психопатия ли е или психарка, ама много ме объркахте! Може би до като е миела чинии и е танцувала в дискотека е взела диплома заедно с Най-простият Киро!
  • 21 Да де

    4 0 Отговор
    На сбъркан мозък магии му се привиждат. Да оправдаваш собствените си неудачи /каквото сам си си причинил/ с магии е меко казано дебилщ..има.
  • 22 Гост

    2 1 Отговор
    Александра е страхотна. Страхотен човек. Беше удоволствие да видя и свестни жени в това глупаво предаване, като Александра, Блага, Ева и Венета. И други, но не им знам имената. Тази Людмила е интригантка и завистница, тя е лош играч, не е добра в игрите и е доста, неженствена; нито с външния си вид, нито с отношението си предразполага някой да я харесва и да е добронамерен към нея. Не е важно да си най-красива, а да си готина.