Last news in Fakti

7 Март, 2022 11:56 7 896 9

Юлиян Константинов пусна груба "шега" срещу бившата си в ефир

  • юлиян константинов-
  • на кафе-
  • шега-
  • грубо-
  • бивша съпруга

Оперният певец сравни бившата си съпруга с акула

"Надявам се, че тя има чувство за хумор", отвърна водещата Гала на "На кафе" по време на едно от предаванията миналата седмица, след като Юлиян Константинов обяви бившата си жена Юлия за по-страшна от акула. Направи го в контекста на една от любопитните новини, които обсъждаха с колегите му. Дали майката на двамата му пораснали сина е посрещнала препратката с усмивка, няма как да се знае.

Факт е, че Юлиян я изстреля изненадващо с широка усмивка, която вероятно говори за опит за шега от негова страна.

Константинов не за първи път загатва за обтегнатите отношения между него и бившата му жена. Преди време Юлиян Константинов сподели, че след развода гласът му се върнал. "Инфлуенсъри пуснали детето си да плува сред акули" – това бе новината, която разискваха в панела в "На кафе" и стана повод за шегата на оперния певец.

"Аз се сещам един момент, в който бих пуснал децата си по този начин. Ако до тях е бившата ми жена, нито една акула няма да остане наоколо", заяви Константинов и колегите му прихнаха да се смеят.

Иначе той винаги е бил лаконичен, когато става въпрос за личния му живот. Заради което може би и никой не разбра кога е успял да се разведе. Изненадата бе голяма, когато преди време Юлиян съобщи новината в рамките на свой коментар в предаването "На кафе". Съвсем не беше целенасочено. Направи го пак чрез препратка към личния си живот. Покрай поредното обсъждане в панела, оперният певец неочаквано включи и "бившата си жена". А до преди това никой не знаеше, че е с такъв статут.

Вестта за развода на оперния певец, съобщена публично помежду другото в тв ефира, бързо обиколи медиите и произведе няколко слуха. Сред тях бе и този за изневяра от страна на оперния певец. Каква е причината за развода, продължава да е мистерия. Впечатлението обаче е за влошени отношения. Дори шегата на Юлиян за акулите едва ли може да е показател за помирение и топли чувства. Още повече, че през пролетта на миналата година оперният певец сподели при своя медийна изява, че разводът изиграл голяма роля за връщането на мощния му глас. "Разведен съм и това, че не живея с жена ми от 3 години, ми върна гласа. Не вярвам в негативните енергии, които вървят към присъствието на някои хора, но не намирам друга логика за това, че вече имам глас", каза Юлиян.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 шефа

    18 1 Отговор
    КЛЮКАРКАТА ЮЛИЯ,МНОГО ПРОТИВНА,НАГЛА И ПРОСТА ПСЕВДО ПЕВИЦА.
  • 2 Какво ни занимавате...

    24 1 Отговор
    ...с тези комплексари на Гала...?!?!
  • 3 Димитко

    25 0 Отговор
    тоз по принцип е голям простак. язък, че е оперен певец и нищо не е поел от културните хора покрай него.
  • 4 БЪЛГАРИН

    23 0 Отговор
    А КЪДЕ ПЕЕ ТОЯ ПЕТЕЛ? НАЙ-ВЕРОЯТНО В БАНЯТА.
  • 5 Навалний

    21 0 Отговор
    Прост бивш бас!
  • 6 Навалний

    12 2 Отговор
    Този е по-прост дори от онази бившата жена на говорителя от BTV която и тя се прави на певица като него! Тя поне вече се кротна!
  • 7 абе ха ха Хо

    23 0 Отговор
    Този ако беше оперен певец нямаше да се бута да е кух панел в глуповато предаване което отдавна си е изпяло песента.
  • 8 Анонимен

    6 0 Отговор
    Само той ли присъства в телевизията няма ли други
  • 9 Кпсс

    9 0 Отговор
    Тоя има много гнусна муцуна.....