Last news in Fakti

15 Март, 2022 17:15 26 135 6

Предстои най-мощното пълнолуние за 2022-ра

  • пълнолуние-
  • март-
  • зодиакални знаци-
  • пречистване

Как пълнолунието ще повлияе на вашия зодиакален знак

Предстои най-мощното пълнолуние за 2022-ра - 1
СНимка: Shutterstock

Изгрявайки на 18 март в земния знак Дева, пълнолунието през март 2022 г. ще подчертае всичко, което трябва да бъде изчистено от сърцата ни.

Предстои някаква сериозна прочистваща магия, така че определено ще искате да знаете как пълнолунието през март 2022 г. ще повлияе на вашия зодиакален знак.

Овен

Грижиш ли се за себе си, Овен? Това пълнолуние иска да се увери, че графикът ви е изряден и приоритетите ви са под контрол. Уверете се, че си оставяте енергия за вашето здраве, като си оставите достатъчно време за сън, почивка и грижи за себе си. Работата е важна, но не толкова много, че трябва да жертвате своето благополучие. Подарете си малко почивка, пише zajenata.bg.

Телец

Освободете се от ограниченията си сега, Телец. Тази луна осветява желанието ви да се забавлявате. Вашите хобита и развлекателни дейности заслужават известно време в светлината на прожекторите, така че излейте сърцето си в страстите си сега и просто следвайте вълнението си. Наслаждаването на удоволствието от живота винаги е ефективно използване на времето.

Близнаци

Време е за ранно пролетно почистване, Близнаци. Разровете чекмеджетата си, почистете килерите си и съберете няколко кутии, пълни със стари боклуци, които можете да дарите или продадете на разпродажба в двора. Освобождавайки физическата си среда от разсейващия безпорядък, вие ще можете да осветявате светлината си по-ярко и да фокусирате енергията си върху целите си.

Рак

Вашият социален живот кипи под това пълнолуние, Рак, така че използвайте прагматичната енергия на тази луна, за да организирате календара и комуникациите си. Отговорете на всички забавени имейли, свържете се с приятелите, с които сте искали да се свържете, и изчистете графика си от всичко, което не е добро използване на времето. Ще се почувствате на върха, след като подредите социалните си дела.

Лъв

Време е да направиш равносметка на финансите си, Лъв. Това пълнолуние осветява текущите ви активи и навици за харчене, така че е чудесно време да прегледате банковите си извлечения и да проверите спестяванията си, за да видите къде се намирате. Като съберете някои цифри и съставите пролетен бюджет, вие ще сте готови да се забавлявате и да се подготвите за лятото — защото лятото е вашият сезон в края на краищата!

Дева

Това е вашето годишно пълнолуние, Дева, така че докато сте склонни да сте скромни, това е вашето време да откраднете светлината на прожекторите. Прегърнете увереността си сега и не се страхувайте да се изложите там. Хората възприемат вашата автентичност и откритост, така че лесно ще се откроите от тълпата и ще оставите своя отпечатък в света.

Везни

Вероятно е бил натоварен месец с работа и други отговорности, Везни, така че това пълнолуние иска да забавите темпото и да се свържете с духовната си страна. Вместо да излизате или да записвате допълнителни часове на работата си, прекарайте уикенда в интроспекция. Някаква медитация, вана със свещи или ритуал на пълнолуние е точно това, което лунният лекар е препоръчал.

Скорпион

Вашият отбор подкрепя ли изцяло вашите цели и страсти, Скорпион? Това пълнолуние осветява дали екипажът ви наистина е свързан с вашите визии или не или хората, с които се обграждате, всъщност ви задържат. Облегнете се на връзките, които се чувстват в съответствие с вашата автентичност, и се дистанцирайте от всякакви социални кръгове, които възпрепятстват творчеството ви.

Стрелец

Това пълнолуние бележи блестяща връхна точка, когато става въпрос за вашия професионален живот, Стрелец, така че направете някои щателни планове, когато става въпрос за следващите ви ходове в кариерата. Въпреки че обикновено предпочитате да предприемете по-спонтанен подход, мъгливото влияние на Нептун върху енергията на това пълнолуние е по-подходящо за правене на по-добре обмислени планове.

Козирог

Напоследък сте наистина увлечени от дребните детайли, Козирог, но това пълнолуние ви носи така необходимата промяна в перспективата. Отдръпнете се от обичайната си рутина и погледнете живота от птичи поглед. Ежедневните ви взаимодействия и обстоятелства подкрепят ли вашите дългосрочни цели? Сега е време да направите някои корекции, за да можете да завладеете по-високите си стремежи.

Водолей

В момента във вашия знак има куп важни планети, така че това беше голям месец за преследване на целите си и свързване с вашите желания. Но това пълнолуние иска да станете малко по-интроспективни. Какво се случва под повърхността, Водолей? Има ли нещо, което ви тежи или ви пречи да се почувствате свободни? Сега е моментът да се изчистите от тайни, вина или емоционален багаж.

Риби

Това е вашият сезон, скъпи Риби, така че слънчевите прожектори са били върху вас през целия месец - но това пълнолуние поставя акцента върху вашите взаимоотношения сега. Това е важен момент да разберете какво искате и очаквате от партньорствата си. Обвързването с нещо или някого е страхотно, но само ако е в съответствие с това, което е в сърцето ви. Не вземайте подобни решения, без да ги обмислите.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Врачка

    2 0 Отговор
    Слава Севрюкова: “Тъкмо ние ще влезем в Европа и светът ще тръгне на зле”.
  • 2 Теле

    6 0 Отговор
    Зеленски ще вие, нищо интересно
  • 3 Пророк

    3 0 Отговор
    има и едно друго пресказание на Слава Севрюкова, която казва:

    “Ще дойде време, когато тези, които сринаха България, ще получат възмездие.” Нещо подобно се предава и в предсказанията на Ванга. Тези, които не се грижат родителски за страната, ще дойде време, когато те ще получат своето възмездие. Но има едно предсказание на Слава, което го подкрепя и Ванга, която казва: “Ще дойде време, когато жена ще изиграе важна роля за спасяването на България. И тази жена ще е духовен тип жена”. Ванга казва: “Руса жена ке помогне на страната”.
    А дано!
  • 4 ганю

    4 1 Отговор
    Не знам дали руса жена ще помогне на България
    ама ако ги запукам с калашника тези боклуци
    много лехи ще направя в гробищата
  • 5 ганю

    2 1 Отговор
    дайте ми 2-3-ма от тези пред Алкександър Невски
    ще го одера живи можете и да снимате
  • 6 Луна президент

    1 0 Отговор
    Колко е мощно? Хиляда мегавата има ли поне?