Last news in Fakti

17 Март, 2022 10:57 2 255 2

Даниъл Крейг се разплакал, докато гледал „Смъртта може да почака” за пръв път

  • смъртта може да почака-
  • даниел крейг-
  • агент 007-
  • джеймс бонд-
  • емоционалност

"Смъртта може да почака" е последният филм за Джеймс Бонд, в който Крейг участва

Даниъл Крейг се разплакал, докато гледал „Смъртта може да почака” за пръв път - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Един от сценаристите на последния филм от поредицата за агент 007 с участието на Даниел Крейг - "Смъртта може да почака” - Елиът Греъм, разкри, че британската звезда е проронил сълзи, след като за първи път изгледал последното се превъплъщение в Джеймс Бонд, предава БГНЕС.

По време на церемонията за връчване на наградите БАФТА в неделя, където филмът спечели наградата за най-добър монтаж, Елиът каза: "Знаете ли, ще разкажа една история, която не се предполага, че е известна, но Крейг участваше и в монтажа на филма. А ние бяхме поканени няколко минути след продуцентите. И изведнъж Даниъл се разплака. Може би защото това бяха 18 години от живота му. И това явно означаваше много за него".

Греъм също така разкри как Даниъл Крейг е участвал активно в процеса на създаване на филма за 007 и е предложил множество "интересни идеи” на монтажистите.

"Има актьори, които разбират целия процес. И той е един от тях. Крейг подкрепя своите дубльори, режисьорите, продуцентите и сценаристите. Прекара три дни в монтажната зала с нас и не можеше да бъде по-отдаден", каза Греъм.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Един

    8 4 Отговор
    Плакал е, че са пръснали толкова пари на вятъра.
  • 2 ТаУмВзе

    7 4 Отговор
    За мен, само Шон Конъри е 007. Тия анимации, дори са заслепяващи за гледане. Иначе браво на типа, от бездомен до звезда. Де да бе вярно.