Last news in Fakti

17 Март, 2022 14:55 3 235 4

Бела Хадид се разкая за пластична операция

  • бела хадид-
  • модел-
  • супермодел-
  • пластична операция-
  • козметична процедура-
  • корекция

Бела се подложила на операцията, когато била едва на 14 г.

Бела Хадид се разкая за пластична операция - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Бела Хадид разкри, че съжалява, че си е направила операция на носа когато е била само на 14 години.

25-годишната супер манекенка често е сравнявана със сестра си Джиджи и заради това, докато са растяли заедно, дори е била наричана "грозната" сестра.

Публикация, споделена от Bella 🦋 (@bellahadid)

Бела, която е наполовина палестинка и наполовина холандка, сподели: "Иска ми се да бях запазила носа на моите предци. Мисля, че трябваше да порасна с него", пише "Daily Mirror".

През годините мнозина обвиняваха звездата, че си е повдигнала очите, че си е напълнила устните и че прибягвала до куп разкрасителни процедури, но Изабела, както е името ѝ, отрича това. "Слуховете тръгнаха заради една снимка, на която като тийнейджърка, изглеждам подпухнала", каза тя пред "Vogue".

Публикация, споделена от Bella 🦋 (@bellahadid)

"Сигурна съм, че всички ние не изглеждаме по същия начин, както когато сме били на 13, нали? Никога не съм си слагала филър. Нямам проблем с него, но не е за мен. Нека просто сложим край на това."

Тя също така подробно описва колко е страдала от това да бъде сравнявана със сестра си, както и битката си с депресията.

Миналата година тя няколко пъти публикуваше снимки в профилите си как плаче, и каза, че когато майка ѝ или лекарят ѝ попитат как е, тя им пращала снимки, защото не можела да обясни с думи емоционалното си състояние. През последните три години изпитвала физическа и душевна болка без да знае причината.

Когато се будела сутрин изпадала в истерия, разплаквала се и така карала в плач до края на деня. Чувствала се самотна. Приказките, че е на подиума благодарение на по-голямата си с година сестра Джиджи, както и че тялото ѝ е плод на козметична хирургия, много пречели на Бела.

"Аз бях по-грозната сестра. Аз бях брюнетката. Не бях толкова готина като Джиджи, нито толкова общителна. Наистина, това казаха хората за мен. И за съжаление, когато ви казват нещо толкова много пъти, просто започваш да вярваш в това. Винаги се питам как едно момиче с невероятна несигурност, тревожност, депресия, проблеми с образа на тялото си, проблеми с храненето, което мрази да бъде докосвано, което има силна социална тревожност, може да влезе в този бизнес. Но с годините станах добра актриса. Слагах си като маска или много усмихнато лице, или много сериозно. Винаги съм чувствала, че все имам още какво да доказвам. Но за седем години, никога не съм пропускал ангажимент, не съм отменяла такъв, не съм закъснявала за работа. Никой не може да каже, че не си скъсвам задните части от работа", изповядва се тя пред "Vogue".


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тотьо

    8 3 Отговор
    Милата, ми ся ко да та прай с тия скъсани задни части?
  • 2 Гост

    10 2 Отговор
    Да ти имам и супер манекенката, прилича на Волтрон! Доста "обикновени" жени изглеждат по-добре
  • 3 Ироничен

    5 2 Отговор
    Кифленски драми.
  • 4 Serj

    1 1 Отговор
    По-грозна от тая е нашта Моника Валериева.