Last news in Fakti

19 Март, 2022 14:30 3 810 8

Разярена булка отмени сватбата

  • булка-
  • сватба-
  • алкохол-
  • съвети

Жената сподели историята си в Reddit и поиска съвет от потребителите

Разярена булка отмени сватбата  - 1
Снимка: Shutterstock

Булка отложи собствената си сватба след предложение на младоженеца на празника да не се сервира алкохол. Историята си ядосаната жена сподели в Reddit, пише Жената Блиц.

В поста си невестата обяснява, че сестрата на мъжа, за когото ще се омъжва, се бори с алкохолната си зависимост. Тя дълго време отказвала помощта на близките си, но напоследък състоянието ѝ се влошило и затова от шест месеца се подлагала на лечение и не близвала спиртни напитки.

Младоженецът преценил, че алкохолът на сватбата ще бъде допълнително изкушение за сестра му и предложил на бъдещата си съпруга на празника да се откаже от него.

Булката признава, че останала възмутена и много се ядосала от идеята, защото цялото семейство на избраника ѝ изпълнявало всички прищевки на сестра му. Веднъж ѝ платили гаранцията от 500 000 долара, за да я излезе от затвора, а за капак ѝ купили нова кола.

Пред любимия си тя споделила какво мисли по темата, но той продължил да настоява за безалкохолна сватба. В резултат на това авторката на публикацията решила да отложи церемонията и да поиска съвет от потребителите на Reddit.

Тя отбелязва, че иска да се омъжи и обича партньора си, но я притеснява фактът, че той винаги ще избира сестра си, а не нея. Публикацията ѝ бързо събра близо 2 000 коментара.

"Като човек, който се бори с пристрастяването, мога да кажа, че ходя само на официалните части на събитията и напускам партитата, за да избегна изкушението", пише потребител. "Не разбирам защо всички гости трябва да се откажат от алкохола в името на един човек?", пише друг.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 В много къщи

    10 1 Отговор
    Петелът не пее!
  • 2 Българин

    10 7 Отговор
    Ако ти обичаш съпруга си едва ли наличието или неналичието на алкохол НА сватбата ти ще бъде причина да се откажеш да се венчаеш с него . Поредната деградирала откачалка която дори иска и СЪВЕТ от разни хора които дори не познава . Самия факт че ИСКА СЪВЕТ от трети лица говори сам по себе си колко е про-ста и ненадеждна . Направила е услуга на момчето като не се е омъжила за него . Момче - бягай далеч ит такъва , тази само ще ти съсипе живота

    Коментиран от #3

  • 3 Верно е!

    11 2 Отговор

    До коментар #2 от "Българин":

    Затова Попа казва при венчавката и в Добро и зло да сте заедно! Но днешните Шаврантии. Свършат ли ти парите и тя те оставя 😄😃😂😁😀😊☺
  • 4 хаберих

    6 1 Отговор
    Не е важно дали духаш или ти духат.
    Важното е да водиш духовен живот!
  • 5 Рошко

    6 4 Отговор
    Така е като кокошките кукуригат,
  • 6 ИМПЕРИАЛИСТ

    3 8 Отговор
    Мнoгo прoблeми идвaт oт мoнoгaмиятa..., нo тaкa cмe възпитaни, чe дoри дa мoжeш дa ocигуриш дoбър живoт нa някoлкo жeни, трябвa дa ce зaдoвoлиш c EДНA, тъй кaтo мнoгoжeнcтвoтo в Бългaрия e нeзaкoннo. Cтaритe мoми пък нaпрaвo къcaт cърцeтo...
    Проблемът е в МОНОГАМИЯТА. Жена ти знае, че тя официално е единствената и си вдига "акциите"....
  • 7 Ми правилно

    7 3 Отговор
    Тоя мухльо ако ще живее заради провалената си сестра, по-добре да не се жени.
  • 8 Ран

    1 0 Отговор
    Не разбираш защото си егоистична патица и възстановяването на човешкия живот при тебе е изтрит файл!