Last news in Fakti

21 Март, 2022 10:15 7 616 20

Биляна Гавазова се оттегля официално от телевизионния ефир

  • биляна гавазова-
  • златомир йочев-
  • btv-
  • тази сутрин

“Тази сутрин“ по bTV ще бъде с един основен водещ - Златимир Йочев

Считано от 21-ви март (понеделник) делничният блок “Тази сутрин“ по bTV ще бъде с един основен водещ. Златимир Йочев ще продължи да представя най-актуалните теми за деня и да посреща гостите в най-гледаното сутрешно време в националния ефир, a Биляна Гавазова се оттегля от телевизионните си изяви, съобщават от медията.

През последните три седмици, водещата първо беше в планиран отпуск, а след това остана вкъщи заради положителен тест за корона вирус. След близо 11 успешни години журналистката се разделя с bTV Media Group по собствено желание.

„Гордея се с това, което постигнахме с всички колеги и че бях част от най-силния новинарски екип в ефира. Благодарна съм за натрупания опит, уроците, приятелствата и успехите. Сега е време за творческа почивка и да помисля за бъдещи проекти“, споделя Биляна Гавазова в последния ден като част от нюзрума на bTV.

Биляна се присъединява към bTV през 2011 г. като репортер в „Новини и актуални предавания“, била е и водещ на сутрешните и обедни новини на медията.

През 2014 г. става едно от лицата на предаването „Тази сутрин” и е част от екипа в продължение на близо 6 години. Тя е и основен автор и водещ на популярната рубрика „Чети етикета“, насочена към най-актуалните теми за правата на потребителите.

„От името на целия екип благодаря на Биляна за отличната ѝ работа и нейния безспорен принос за bTV Новините като нюзрума с лидерска позиция на телевизионния пазар в страната“, каза Антон Хекимян, директор „Новини, актуални предавания и спорт“ в bTV Media Group. „Работили сме по много теми като част от новинарския екип на медията. Заедно бяхме водещи и в сутрешния блок. Не е лесно да се разделим с толкова опитен и усмихнат колега, но уважаваме решението ѝ и пожелаваме късмет и успех в бъдещите начинания!”, допълва Хекимян.

Златимир Йочев ще продължи да води сутрешния блок на bTV и да представя новини в реално време, живи включвания от страната, коментари по важни обществено-политически събития, разследвания и най-значимите потребителски теми. В коментаторския панел ще виждаме и останалите лица от нюзрума на bTV Новините, Времето и Спорта, сред които Денислав Борисов, Виктория Готева, Станислава Цалова, Натали Трифонова, Борислав Лазаров, Петър Бакърджиев, Димитър Тасев и най-новото попълнение в екипа на Тази сутрин - Зейнеб Маджурова, която всеки петък среща зрителите с популярни личности от сферата на културата, изкуството и спорта.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 серСЕМ

    53 5 Отговор
    Няма да липсва тая некадърна мисирка. Да вземе и тоя до нея!
  • 2 честен ционист

    45 10 Отговор
    Най после. Тая късоръкестата гавазка беше крайно противна. Дразнеше от първия до последния ден с дивия си провинциализъм.

    Коментиран от #5

  • 3 Надарен.

    36 6 Отговор
    Еййййй жалко за Билянчето кораво парче беше с тоя възбуждащо голям нос и тия дълги пръсти и тия криви крачета жалко ейййй.
  • 4 Б А Й Х @ Й ‼️

    32 4 Отговор
    Какво означава btv и защо не е на Кирилица ❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓

    Коментиран от #16

  • 5 Надарен.

    8 17 Отговор

    До коментар #2 от "честен ционист":

    Неразбираш от жени приятелю, то сигурно и затова си честен.
  • 6 Емил

    41 5 Отговор
    "11 успешни години"!? За Гавазова ли се отнася??? Оле мале! Надменната помакиня от Шумен остана без подкрепата на Севдалина Арнаудова, също помакиня. Сега разбрахте ли??
  • 7 Чук и Гек

    21 4 Отговор
    Отива в приют за дакели 🐕‍🦺! Свястно е момичето! Вие да не би да сте красиви!?
  • 8 Селяк

    14 23 Отговор
    Абе момичето си беше чаровна и умна! Я си погледнете пачите у вас дето ги поите и храните и после коментирайте Билянчето! Екстра си беше, сладурана с мозък, естествена красота, не като другите кокошки наблъскали силикон и с операции и на п.ките им! Определено вие младите сте с промити мозъци от чалгаджийските телевизии!
  • 9 Радвам се.

    10 2 Отговор
    Конете трябва да са на хиподрума.
  • 10 НСРТ-СЕМ

    7 0 Отговор
    Всички там са с изкълвани мозъци не знам защо Психиатрията не се самосезира и да ги изпратят за лечение в Стационари с висок достъп на контрол.
  • 11 поглед

    1 0 Отговор
    рашката я заплаши и хоп, вече е отстреляна. по неотложност е направено.както оная от нова тв. иво инджев помни ли някой?....112 броя...
  • 12 БТВ

    7 1 Отговор
    Най-после нещо смислено и приятно. Дано тази повлече крак.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Емекзис Пехливан

    3 0 Отговор
    Беназир ханъм дъл е обръснала жебата,мисла да я каня на среща
  • 15 11666

    2 0 Отговор
    Да се маха и тоя ПЛОНДЕР! лъха на простота!
  • 16 Щото

    6 1 Отговор

    До коментар #4 от "Б А Й Х @ Й ‼️":

    Както и nova обслужват краварски интереси .После реват що Волен нахлул . Тия за кви се мислят Не само да нахлуе ами всички дружно да ги бойкотираме и да не ги гледаме да видим тогава откъде ще си изсмукват да си съчиняват висок рейтинг .А тая жаба много добре че се пръждоса от екрана
  • 17 ☠️☠️☠️☠️☠️☠️

    3 0 Отговор
    Голям праз не гледам бТВ , БНТ и нова както и новини от години. Само филми и музика .
  • 18 Европа

    0 0 Отговор
    СледващТа е Наталка виьна ББ другарка
  • 19 А. КАДИЕВ И МАЙЧАЦАТА МУ

    2 0 Отговор
    Га. Ша са. МАХНАТ..... ДАЛИ ША СМИ ЖИВИ.....
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.