Last news in Fakti

23 Март, 2022 15:55 3 642 5

Сандра Бълок плени с елегантност и сексапил на филмова премиера (СНИМКИ)

  • сандра бълок-
  • актриса-
  • премиера-
  • филм-
  • изгубения град-
  • червен килим

Звездата прикова погледите на червения килим на премиерата на "Изгубения град"

Сандра Бълок плени с елегантност и сексапил на филмова премиера (СНИМКИ) - 1
Снимки: БГНЕС/ EPA

Актрисата Сандра Бълок заблестя на червения килим на премиерата на най-новия филм с нейно участие - "Изгубеният град" в Лос Анджелис в понеделник вечер, пише БГНЕС.

Сандра Бълок присъства в Лос Анджелис на премиерата на филма "Изгубеният град", в който участва заедно с британския актьор Даниел Радклиф, който познаваме най-добре като момчето, което оцеля - Хари Потър.

57-годишната актриса заложи на оригинална визия, съставена от обемна розова рокля с пролетни акценти, придружена от внушителни кожени ботуши над коляното и черно болеро. Към звездата се присъедини и сестра ѝ Джесина Бълок Прадо, която бе избрала семпла малка черна рокля.

Сандра Бълок плени с елегантност и сексапил на филмова премиера (СНИМКИ)

В "Изгубеният град", нова приключенска комедия, режисирана от Аарон и Адам Ни, Сандра Бълок играе писателка, отвлечена от ексцентричен милиардер, който иска да търси съкровището на изгубен град в джунглата. В актьорския състав е и Чанинг Тейтъм, който играе модела Алън. "Изгубеният град" излиза на екраните до края на месеца.

Това промоционално турне може да се окаже последното за дълго време за Сандра Бълок. Носителката на "Оскар" за 2010 г. обяви, че иска да прекъсне актьорската си кариера, за да се съсредоточи върху семейството си. В интервю за Entertainment Tonight тя казва, че има нужда да бъде "на мястото, което ме прави най-щастлива", до децата си. Звездата е майка на 12-годишно момче и 10-годишно момиче.

Сандра Бълок плени с елегантност и сексапил на филмова премиера (СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дядо гошо гледааа

    9 10 Отговор
    Прилича на изгладнял чакал...
  • 2 Емил

    9 12 Отговор
    Бълок и сексапил - несъвместимости!!!
  • 3 за 57 годишна

    9 11 Отговор
    изглежда добре, но трябва да се има предвид, че нито е раждала, нито морна вода е пила, и дава поне на 20 човека заплати за да изглежда по този начин, тоест стилисти, камериерки, икономи, готвачи, така че леля Пена от Долно Църноочене едва ли изглежда така на 57, предвид факта, че се е гърбила от изгрев до залез по семейство, стока по двора, и работа на къра, така че от всяка камбанария гледните точки са различни.
  • 4 gost

    7 6 Отговор
    беше хубава като млада, операциите не са и много сполучливи, за съжаление.
  • 5 джедай

    2 0 Отговор
    Аз си я харесвам и такава. Има много красиви очи и усмивка.