Last news in Fakti

25 Март, 2022 12:55 29 514 64

Човекът-индиго от Димитровград с удивително предсказание за войната

  • индиго-
  • екстрасенс-
  • медиум-
  • пророчество-
  • предсказание-
  • феномен-
  • война

По думите на феномена войната в Украйна ще продължи дълго

„Войната няма да засегне пряко България, няма да загубим територия или голяма част от населението си, но ще имаме големи трудности, най-вече в икономически план. България е важна и неочаквано може да се окаже ключ към мира, който е най-необходимото нещо в момента“, твърди феноменът Бинчо Петров от Димитровград, пише "Телеграф".

Дарба

„Не съм магьосник или пророк, аз съм дете-индиго, което има дарбата да вижда в бъдещето, да говори с починали хора, да открива болести и душевни проблеми, които понякога се изплъзват дори на лекарите и психолозите. Хората като мен са изпратени от Господ на Земята с една-единствена мисия - да помагаме на хората!“, казва за себе си Бинчо Петров.

Той е известен с необикновените си дарби в цяла България, търсили са го за помощ повече от сто хиляди души в последните 13 години.
Дарбата си той получил след опасен инцидент, в който едва не загива още на 4-годишна възраст. На 12 юли 1990 г. той се прибирал с майка си от почивка на море и колата им катастрофирала малко преди Димитровград.

Ослепяване

По-късно близките му си спомнили, че две седмици преди катастрофата Бинчо попитал: „Какво ли е да си сляп с дясното око?“
След жестоката катастрофа той наистина ослепява точно с дясното око, а зрението му с лявото е силно затруднено и до днес.

„Докато бях в безсъзнание, минах през лъч от светлина и застанах лице в лице с Иисус Христос и Света Богородица, застанала вляво до него. Връщай се долу, ти нямаш работа тук, ми каза Господ тогава“, твърди димитровградчанинът.

Сега Бинчо Петров е на 36 години и има 2 висши образования по туризъм. Но от 13 години не работи по специалността си, а приема хора, дошли при него за помощ.

Десет години след катастрофата Бинчо отишъл на гроба на прабаба си за помен. „Погледнах към небето и видях Иисус Христос в бяло наметало и синя лента. "Мир вам", каза, поклати глава и изчезна“, спомня си Петров.

Духове

Същата вечер на Бинчо се появили за пръв път духовете на починали непознати хора. Той се уплашил много, въпреки че духовете му се усмихвали и се опитвали да не го плашат. Стресът обаче бил толкова голям, че той три месеца спял на светната лампа от страх. Дарбата му се проявила като абитуриент, когато познал темата за матурата в димитровградското училище „Любен Каравелов“.

Видения

Две седмици преди изпита той точно цитирал заданието, което ще се падне на държавния изпит. После заминал да учи туризъм в Стара Загора. „Тогава започнах да гледам на мои състуденти, след това те пък водеха при мен техни познати, роднини и приятели. По онова време виденията ми се засилваха и бяха хаотични. Виждах миналото, духовете на починали, виждах и бъдещето“, продължава Бончо необичайния си разказ.

После продължил да учи в Стара Загора и Бургас, а дарбата му се проявявала все по-настойчиво. Висшите сили го насочили да се върне в Димитровград. „За хора с необичайни способности като моята е много важно да бъдат близо до родното си място. Така виденията стават по-ясни и точни“, убеден е той, макар и да не може да каже защо.

„Редовно ме питат за числа от тотото, за бъдещи резултати от мачове и други комарджийски интереси. Винаги съм отказвал и отказвам да правя такива предсказания, защото човек не бива да се облагодетелства и да гони материални цели. Дарбата ми е да помагам на хората и ако започна да злоупотребявам, ще разгневя висшите сили“, убеден е той.

Въпреки това е помагал на приятели, които са си блокирали телефоните или са забравили пин кода на банковите си карти. „Правя го само за много близки хора и не вземам пари за това. А и да се познават поредица от числа, изисква пределна концентрация. Не винаги се получава“, признава той.

Гордее се, че е спасил живота на млада жена, направила криминален аборт. „Част от плода ѝ беше останал и започнал да трови организма ѝ. Ходила на изследвания, но по неизвестни причини не разбрали за проблема. Изпратих я отново при лекар и в болницата успяха да ѝ спасят живота. Лекарите са признали, че е ставало въпрос за часове да се стигне до най-лошото“, разказва Бинчо Петров.

От великите българи е имал контакти с духовете на Васил Левски и Иван Вазов. „Дяконът ми каза, че ако оживее, пак би дал живота си за България“, твърди Бинчо.

Славните ни деди били много разочаровани, че ние, техните потомци, сме станали зли, завистливи и отмъстителни. Според феномена от Димитровград духът на България е жена, млада и с измъчен вид.

„Говорили сме си. Тя страда за своите деца, иска гурбетчиите в чужбина да се приберат у дома. Всички трудности и лишения у нас ще бъдат победени, когато се обединим“, обяснява Бинчо.

Човекът-индиго видял Иисус Христос в бяло наметало и синя лента.

Контактът с убийци е труден и понякога болезнен

Най-трудно се контактува с хора, които са отнели човешки живот, независимо дали са живи или вече в отвъдното. Тяхната аура е замърсена, имат лоша карма и понякога при контакт с тях усещам напрежение и болка. Не винаги става въпрос за престъпници. Понякога това са жени, направили аборт, които го пазят в тайна. Но аз веднага ги прозирам.

Мирът може да тръгне от нашата страна

Войната ще продължи много по-дълго, отколкото предполагаха тези, които я причиниха. Възможно е освен Русия и Украйна да бъдат въвлечени и други страни, но България няма да е сред тях. Има голяма вероятност мирът да тръгне именно от България или българин да има ключова роля за решаването на конфликта. Преходът в родината ни ще се точи още, но българският футбол ще „живне“ след 2027 година, убеден е човекът-индиго.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 116 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Б А Й Х @ Й ‼️

    72 16 Отговор
    Признавам такива феномени, ако успеят да ми кажат числата в следващия тираж ‼️

    Коментиран от #7

  • 2 Б А Й Х @ Й ‼️

    41 6 Отговор
    А за войната в Украйна- вижте какво каза Жириновски преси ОСЕМ години ‼️

    Коментиран от #4, #61

  • 3 БОРУНА ЛОМ

    79 15 Отговор
    ДА СВЪРШВА! НЕВИННИ ГИНАТ ЗА ГЛОБАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ НА КРАВАРИТЕ
  • 4 Б А Й Х @ Й ‼️

    12 1 Отговор

    До коментар #2 от "Б А Й Х @ Й ‼️":

    ПРЕДИ /изв./
  • 5 ТаУмВзе

    60 11 Отговор
    Едно време имаше Клиники за такива, сега са модерни по медиите. Добре е!
  • 6 интересно

    61 6 Отговор
    Защо е учил туризъм,и то с две висши образования ,не е ли видял, че няма да работи в сферата на туризма.
  • 7 Грульо

    53 6 Отговор

    До коментар #1 от "Б А Й Х @ Й ‼️":

    Има таквиз феномени, но са на специална служба. Даже веднъж успяха едни и същи числа да пуснат в два последователни тиража. :D

    Коментиран от #9, #10, #12

  • 8 WTF

    16 15 Отговор
    Може ли да ми предскаже числата от тотото? Ще го черпя една люта сливова!
  • 9 Б А Й Х @ Й ‼️

    20 1 Отговор

    До коментар #7 от "Грульо":

    😀😀😀 те са друга порода . Помня . А в една съседна страна водещата позна следващото число 😀😀😀

    Коментиран от #14

  • 10 Б А Й Х @ Й ‼️

    33 0 Отговор

    До коментар #7 от "Грульо":

    Прокуратурата в Сърбия започна разследване за възможна манипулация на резултатите от националния тотализатор, след като зрителите видяха да се изписва на екран число, преди да е изтеглено.
    При прякото излъчване на 59-ия тираж в играта 7/39 се вижда ясно как на екран се появява числото на петата изтеглена топка секунди преди тя реално да излезе от сферата.
    Първите три изтеглени числа бяха 4, 33, 12. След това беше изтеглена 27, но на екран се появиха пет числа. Четвъртото от тях беше 21, а едва петото 27.
    Секунди по-късно машината изтегли 21 като пета топка.
    Водещата се изненада от ситуацията и след като се обърна настрани, каза: "Извинявайте, чакам разрешение да продължим."/ това беше преди време , не знам накрая какво стана/

    Коментиран от #51

  • 11 цербер

    33 2 Отговор
    Да е живо и здраво момчето!
  • 12 Aлфа Вълкът

    11 5 Отговор

    До коментар #7 от "Грульо":

    Следващият тираж числата ще са: 1,2,3,4,5,6!

    Коментиран от #54

  • 13 Малееее

    27 14 Отговор
    Шарлатанин, наричащ се индиго 😄 Нека поне един път да познае числата от от 6от49, че да се докаже, а пък парите да ги дари в развитието на Българските деца.

    Коментиран от #28

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Asdfg

    34 3 Отговор
    Мароооооооо…това ли успя да изходиш преди обЕд? Олекна ли ти?
  • 16 Б А Й Х @ Й ‼️

    11 1 Отговор

    До коментар #14 от "Никос":

    Ако мислиш , че е зле ДА СЕ ЛЮЛЕЯ НА ЛЮЛЕЕЩИЯ СЕ СТОЛ НА ТЕРАСАТА СИ, ДА СЕ ПРЕПИЧАМ НА СЛЪНЦЕТ, ДА ГЛЕДАМ МОРЕТО И СЛУШАМ ШУМА НА ВЪЛНИТЕ - да зле съм ‼️ Много съм зле ‼️ Не пуша лула , за разлика от Хемингуей‼️ Може би я заменям с чата ‼️ Хубав ден ‼️

    Коментиран от #21

  • 17 Никос

    20 1 Отговор
    Факти, какво ми триете коментарите каква е тази цензура. Оставка, Бойко Рашков да се задейства.😉😃

    Коментиран от #26

  • 18 Антон

    16 4 Отговор
    Човекът е е грешка, Бог не одобрява тази дейност:

    Второзаконие 10-12 Да не се намира между тебе някой, който да прекара сина си или дъщеря си през огън, никой чародей, астролог, гадател, или омаятел, никой баяч, запитвач на зли духове, врач, или запитвач на мъртвите; защото всеки, който прави тия дела, е омразен на Господа

    Исая 8:19 И когато ви рекат: Допитвайте се до запитвачите на зли духове, И до врачовете, които шепнат и мърморят, отговорете: Не трябва ли един народ да се допита до своя Бог? Ще прибегне ли при мъртвите заради живите?
  • 19 Роза

    20 7 Отговор
    Някъде бях чела,че на хората с паранормални способности е забранено свише да предсказват числата от тотото,защото ще загубят дарбата си.Не познавам човека лично,не мога да кажа има ли такива дарби или не.Но знам едно:да се доверяваш на ясновидци по важни въпроси от живота си не е безопасно.Освен това,ако ти предскажат нещо лошо-това е твърде травмиращо.Ходила съм само веднъж при ясновидка преди около двадесет години.Вярно-тя вземаше пари колкото пожелаеш да и оставиш,но и не ми предсказа нищо съществено по проблема,само общи приказки.

    Коментиран от #25, #45

  • 20 Смех

    35 1 Отговор
    Всеки човек с мозък ще ти каже това... "„Войната няма да засегне пряко България, няма да загубим територия или голяма част от населението си, но ще имаме големи трудности, най-вече в икономически план. "

    Аз пък предвиждам че утре ще изгрее слънцето от изток...
  • 21 Никос

    9 1 Отговор

    До коментар #16 от "Б А Й Х @ Й ‼️":

    Не е хубаво да се присмиваш на хората, а искаш промяна да има във България, е първо тази промяна идва от нас. Казваш и хубави неща, но тук не съм съгласен с теб.

    Коментиран от #29

  • 22 SCH💿Nino Brown

    12 5 Отговор
    Ааа Човекът-индиго голяма работа ако имаше такава дарба до сега щеше да е шеф хакер номер едно на България .Когато е бил в кома е получил проблем в мозъка и от там му идва цялата фантазия. А това че мислил неготивно и му се е случило има точно обяснение в будизма, дзен будизма, може да посети Тибет някой монах да му обясни как да медитира и да работи със чакрите си ,може и да прогледне няма да се изненадам
  • 23 друго индиго

    22 1 Отговор
    Сбъркал си, колега, войната ще приключи скоро.
  • 24 ЧовекаКоZa

    8 23 Отговор
    аз пък казвам, че войната ще свърши до към края на Април, Ушанките ще си подвият куйруците и ще се изнесът към крепостта на злото-Кремъл, а ВоенноПрестъпниците ще си шполучат заслуженото !!!

    Коментиран от #59

  • 25 SCH💿Nino Brown

    20 3 Отговор

    До коментар #19 от "Роза":

    Ако повярваш на глупости на гледачки и екстрасенси това е манипулация, плюс ти предава хипер негативна енергия и си внушаваш мислиш постоянно на думите.По този начин ти сама си правиш,кодираш нещастието човешката мисъл е много силна проекция в твоето утре .Мечтай и мисли позитивно .Винаги гледай на нещата от светлата страна, ако няма такава – изчакай на тъмно, докато не изгрее слънце.Нещастието влиза през врата, която сами сме му отворили.😉
  • 26 СмяхВБункера

    11 0 Отговор

    До коментар #17 от "Никос":

    нарочат ли някой, край с него ........................
  • 27 Подуямие

    14 0 Отговор
    На 1 юни ,децата ще имат празник!
    Алена
  • 28 хе хе

    14 0 Отговор

    До коментар #13 от "Малееее":

    Индиговите деца не са точно врачки. 😜

    Коментиран от #36

  • 29 Б А Й Х @ Й ‼️

    7 2 Отговор

    До коментар #21 от "Никос":

    Къде видя или усети присмех‼️🤔‼️🤔‼️🤔 Каза , че съм много зле! А аз написах как съм ‼️ Не ми е в стила да се присмивам никому! Още повече утре аз мога да се окажа в такова положение ‼️
  • 30 истинско индиго

    14 4 Отговор
    Срам за този сайт са подобни бълвочи, този мошеник, ако е индиго, то той е най-черното индиго, срам за автора е да представя подобен търчи-лъжи, всеки може да каже подобни безсмислени и недоказани "истини", аман от простотии.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Наждак

    7 2 Отговор
    Има пророци , но това е друга тема . Колкото до силна интуиция , предсказващи сънища и други способности имат и други хора , освен индиго . При индиго основното е силна интуиция , отличаване неправдата в индивидите , стремеж за разбирателство , справедливост , обединяване хората за всеобщо добро . Господинът би трябвало да посочи виновниците за дългогодишните страдания не само на Украйна и лицемерите от "ООН" ; да посочи правилните действия не само на българското правителство ... Къде бе до сега , та да не стигаме до тук ?! Е , жив и здрав да е !
  • 33 хаха

    8 5 Отговор
    Защо му викат индииго , прави си чай от индиго ? Какви са тия простотии бе , ако можеше да предсказва да си беше предсказал числета от тотото. Ама като има кой да му верва.
  • 34 б@лх@рите вярват на врачки

    4 9 Отговор
    но не и на ваксините.

    Коментиран от #38

  • 35 Раданч Татлъту

    8 1 Отговор
    Бинчо е велик мошенник,но за пари ше ви познае всичко,мое и нищо.Лошо нема,дете индиго ръзбийш ли.🐷🥳🤡👍
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 друго индиго

    5 1 Отговор

    До коментар #36 от "Раданч Татлъту":

    А ти стоя ник от СЗ-тата ли си, че толкова ги разбираш тези работи? 😎

    Коментиран от #43

  • 38 www

    6 1 Отговор

    До коментар #34 от "б@лх@рите вярват на врачки":

    Нито на едното, нито на другото. А най не вярват на Бойчу. 😆😆😆
  • 39 Последния Софиянец

    12 2 Отговор
    Бинчо, я кажи ти кога Кирчо ще вкара Тиквата в затвора. Кажи невинен ли е Асенчо. Стефан Янев ще размъти ли водата на Кирчо и генерал Румен Радев. Да се пазим ли от Учиндолския чалгар да не счупи коалицията? Това са важните въпроси. Прати смс ще ти платя по банков път
  • 40 Предиктивен анализ

    0 1 Отговор
    Благодаря!
  • 41 Ейп Крос

    6 0 Отговор

    До коментар #36 от "Раданч Татлъту":

    Що ми се струва че ти си един от най гадните хора тук?

    Коментиран от #42

  • 42 адаша

    0 0 Отговор

    До коментар #41 от "Ейп Крос":

    Според мен и ти си индиго, защото усещаш истината без да го виждаш тоя, а аз само предполагах...
  • 43 ВИДЯХ КО ПРЕДСТАВЛЯВА СОФИЯ

    5 2 Отговор

    До коментар #37 от "друго индиго":

    СЕГА. ДЪРТА БУЛКА ДЕТ ДУБРЕ ЧЕ СА МЛАДИТЕ ПРОВИН ЦИАЛИСТИ ДА Я ОСВЕЖАТ И ПОТДЪРЖАТ. АКУ ВИ ДОЙДЕ ПЛОЧКАДЖИЯ ИЛИ ШПАКЛОВЧИК БЪДЕТЕ СИГУРНИ ЧЕ Е ОТ ЦЕНТРАЛНА ЮЖНА БЪЛГАРИЯ....... СОФИЯНЕЦ МРЪСНА И ТРУДНА РАБОТА НЕ ПОДХВАЩА....
  • 44 йокин

    8 0 Отговор
    ,,Чужденците,да се върнат....НЕ НИ ЛИ СТИГАТ,ВЪРНАЛИТЕ СЕ ОТ Харвард?И кой ще е този,ВЪРНАЛ СЕ ТУК,ПРИ МИЗЕРНИТЕ,ЗАПЛАТИ,А ОЩЕ ПО-МИЗЕРНИ,ПЕНСИИ.Да си оправи,връзката,с кораба-майка!
  • 45 Дени

    5 1 Отговор

    До коментар #19 от "Роза":

    Напълно съм съгласна съм с Вас-Роза!
    Трябва да има повече такива коментари и интелекта да изпъква напред.!!
    Писнало ми е от некви Отрепки,мръшляци,кретйени,олигомайфрени,хейтари,тролове и други подобни земни и неземни изчадия бълващи думи като чуми,и наричащи се себе си примерно БАЙХ@Й
    Необходимо е в коментарите да има много повече съждения,разсъждения,възгледи,мнения,ако трябва и цитати,поговорки ако се налага, добре поставени на място фрази,прочие..!
    Само така коментарите ще имат гледаемост,а защо не и - чуваемост!!,представете си само как в БНТ цитират в новините или най-вече в публицистично предаване коментара и потребителя,и то стане достояние на широката публика,то ще бъде К Р А С И В О !

    Коментиран от #64

  • 46 Дени

    5 3 Отговор
    Не ми е известен Бинчо от Димитровград,но щом разправя че общувал с духове,Бог...,защо да не му вярваме?!?.?
    Той е претърпял катастрофа на 4 годинки като е предрекъл дори че ще ослепее с дясното си око!!!
    Може да стане широко популярен,може би и не,от него зависи,може би не желае,а е и възможно също да не е готов в момента затова да стане 🌟 във България,но както вече казах това зависи от фактори касаещи неговия професионален и личен път!
    Интересно е са се предскаже за бъдещето,но ето вижте че и Теодора не желае да се прокламира така шумно,нищо че е в Италия!
  • 47 Гълъбица

    7 0 Отговор
    Този е от моя роден град и трябва да ви кажа,че е пълен профан.Никакъв човек-"индиго" не е,още по-малко и гадател.Само събира парите на хората.Като изкара до обяд 30 лв. и край -повече после не може да гласа.🤣🤣🤣
  • 48 Гълъбица

    4 0 Отговор
    Този е от моя роден град и трябва да ви кажа,че е пълен профан.Никакъв човек-"индиго" не е,още по-малко и гадател.Само събира парите на хората.Като изкара до обяд 30 лв. и край -повече после не може да гласа.🤣🤣🤣
  • 49 angel

    7 1 Отговор
    не е ли сменено името на този димитровград
  • 50 И тук си имаме човек-индиго

    4 0 Отговор
    Копипейст
  • 51 сороснерес

    6 0 Отговор

    До коментар #10 от "Б А Й Х @ Й ‼️":

    както казал товарищ Сталин..печели този който брои бюлетини, а при тотото който изписва числата..или теглли..
  • 52 ИндиГанди

    6 0 Отговор
    Продуктово позициониране или просто платена реклама?
  • 53 все не разбрал

    7 0 Отговор
    Сакат човек, направил си хубав бизнес, ако искаш вярвай. Ама негорен свят много и ако няма помощ от никъде, човек почва да вярва на врачки и баячки всякакви
  • 54 Сивата котка

    2 0 Отговор

    До коментар #12 от "Aлфа Вълкът":

    Но в обратен ред.
  • 55 Гост

    5 0 Отговор
    Странно... първия запис на google за този феномен е от 6.02.2022..... Платена реклама?
  • 56 Мунчо

    2 0 Отговор
    Звездите му говорят.
  • 57 zzz

    4 0 Отговор
    "българският футбол ще „живне“ след 2027 година, убеден е човекът-индиго" - ето как знам, че момъка е пълен шарлатанин!
  • 58 100

    3 1 Отговор
    Дете индиго!? Да не е ром.
  • 59 нормално

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "ЧовекаКоZa":

    от коза какво друго да се очавка …
  • 60 Ясен

    3 0 Отговор
    Вестник Телеграф толкова ли ниско паднаха, че вече се занимават с врачки? А явно и Факти е такъв тип клюкарско-чалгарско издание. Врачките са много вредни, човек като ходи при тях те му дават отрицателна енергия и му тръгва наопаки и зле.
  • 61 НАТО

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Б А Й Х @ Й ‼️":

    Само пълни неудачници и ненормалници вярват на жириновски.
    ГруZ 200 ✌
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Кирил

    2 0 Отговор
    Истински мошенник. Той използва религията, под предлог, че ви е направена "магия". И той започва да те моли да се обаждаш всяка седмица или две, за да ти каже, че има НЕЩО да ти каже. И продължава с "магията", първо за вас, след това за вашето семейство. ТОЙ не иска пари, а ти казва - "каквото можеш" - трик на всеки мошенник. Когато види, че му давате прилична сума пари, той започва да ви казва „трябва да отидете и да направите тази молитва, друга молитва и т.н.“, и предлага да го направи вместо вас, разбира се срещу парите, които му давате за услугата. НО той продължава да звъни и да казва всеки път, че "нещо друго или някой друг ти носи лош късмет" и трябва да направиш това и това.....Господ ще го съди, не аз!
    Стойте далеч от хора като него. Ако имате проблем, говорете с пастор от църквата. Те ще ви кажат ПРАВИЛНОТО нещо, което трябва да направите, и няма да се опитат да ви излъжат.
  • 64 Правилно

    0 0 Отговор

    До коментар #45 от "Дени":

    Напълно Ви подкрепям! Но кой да чуе!? - нали идиотизмът е по-интересно...