Last news in Fakti

28 Май, 2013 10:53 18 121 1

Колаген No.1 в Света - CH ALPHA PLUS

  • колаген-
  • стави-
  • хранителна добавка

Завинаги млади. Гъвкави стави. Стъпка по стъпка.

КОЛАГЕН CH ALPHA PLUS е най-ефективния продукт на пазара в Северна Америка и страните от Западна Европа. В тези държави, Колаген Ch Alpha Plus се предписва за лечение на паценти със ставно-мускулни заболявания от националната им здравно-осигурителна каса.
Клинично доказан:

- 95% възстановява ставния хрущял;
- Без никакви странични ефекти;
- Абсолютно натурален;
- Най-високо качество от Германия;
- Най-добра съвместимост;
- ПатентованTrink-KollagenFortigel®;
- Без глюкозамин, лактоза, глутен, алкохол;
- Укрепва и прави гъвкави ставите;
- Прави кожата здрава и устойчива;
- Подпомага кожната еластичност и твърдост;
- Осигурява градивните елементи за колагенната синтеза;
- Антиоксидант за свободните радикали;
- Здрави очи;
- Здрави зъби;
- Премахва бръчките.

Какво е разбирането ни за колаген?

Това е "лепилото", което държи наистина всички части на тялото заедно. Градивен елемент на всички основни системи на тялото ни, и второто по обем вещество в тялото ни след водата. Колагенът е в изобилие в нашата младост, естественото производство на колаген се забавя в размер на 1.5% годишно след 25-годишна възраст. Тъй като това производство се забавя, колагеновите влакна в тялото стават крехки и започват да се разпадат, което води до намаляване количеството на ставния хрущял, започват болки в ставите, скърцане и липса на гъвкавост. Следва и отслабване на матрицата на кожата /дермата/. Кожната матрица е отговорна за структурната цялост и устойчивостта на кожата и нейните естествени резултати на деградация започват с настъпване на видимите признаци на стареене.

Ставният хрущял

Независимо дали при седене, стоене или тичане – от ставния хрущял се изисква много. Здравият ставен хрущял позволява сигурно и плавно движение. Обвивайки костите на ставните повърхности, за да ги предпазва, при всяко движение хрущялът действа като амортисьор. Благодарение на своята еластичност и якост на опън, ставният хрущял балансира и поема удари. Тези свои качества той дължи главно на колагена, който представлява около 70% от ставния хрущял.

С напредване на възрастта ставният хрущял става чуплив, по-малко еластичен и вече не може да поема толкова добре въздействащите сили. Резултатът често е ограничено движение.

За ефективно компенсиране на недостига на колаген в тази ситуация е разработен CH-Alpha® PLUS

Останете подвижни!

Около 70 процента от ставния хрущял се състои от протеинов колаген. Той е основният градивен елемент на ставната система. Колагенът подпомага ставите и костите и стабилизира ставните капсули. В зряла възраст и при повишено натоварване често възниква недостиг на колаген. За да поддържа структурата и функцията на ставата, хрущялът има нужда от допълнителен колаген.
 

CH-Alpha® PLUS – Колаген за пиене с екстракт от шипка и витамин С.

CH-Alpha® PLUS е уникална комбинация от колаген за пиене, екстракт от шипка, витамин С и селен. Колагенът за пиене в CH-Alpha® PLUS е усъвършенстван и близък с тялото колаген с отлична бионаличност. Това означава, че колагенът може оптимално да се абсорбира от тялото. Само специален колаген с такова качество носи наименованието FORTIGEL®.
Шипката е известна със своето антиоксидантно  действие срещу свободните радикали. Екстрактът от шипка се добива във внимателен процес – извлича се от обвивката на плода. Това гарантира, че хранителните вещества в шипката остават в концентрирана форма.

Витамин С предпазва ставните клетките от свободните радикали. Той играе главна роля в образуването на нов колаген в ставния хрущял и поддържането на костите и съединителната тъкан.

В CH-Alpha® PLUS съвсем логично е добавен микроелементът селен като най-важния естествен антиоксидант за организма.

За повече информация  http://kolagen-chalpha.com/


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.
Платена публикация


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Inventia Collagena

    0 0 Отговор
    При всички случаи трябва да се пие и колаген като хранителна добавка. Най-ценният е от кожа на риба и е производство на полската компания Inventia

    Освен това единствен в света е жив колаген, с жива тройна верига, а не хидролизат, с накъсана структура и само той се усвоява 95% от организма