Last news in Fakti

1 Април, 2022 11:45 1 944 11

Обраха семейство Бекъм, докато спели

  • дейвид бекъм-
  • виктория бекъм-
  • грабеж-
  • имение

Общият размер на щетите и списъкът с откраднатите вещи все още не са оповестени

Обраха семейство Бекъм, докато спели - 1
Снимка: Shutterstock

В края на февруари маскиран крадец нахлу в лондонския дом на Виктория и Дейвид Бекъм и открадна вещи на стойност хиляди паунди, съобщава The Sun.

Според изданието нападателят е нахлул в една от свободните спални в имението на двойката Холанд Парк, докато Виктория, Дейвид и 10-годишната им дъщеря Харпър са спели в стаите си. Собствениците дори не забелязали, докато синът им Круз не се върнал от купон и не намерил счупен прозорец в свободната спалня.

Съобщава се, че са откраднати дизайнерски вещи, както и оборудване, но общият размер на щетите и списъкът с откраднатите вещи все още не са оповестени. Запознати твърдят, че сред нещата нямало предмети, които биха представлявали особена стойност за семейството. Лондонската полиция потвърди, че разследва, и каза, че все още не е ясно дали нападателят е действал сам или е имал съучастници. По всичко личи обаче, че това може да е поредица от обири, тъй като са разбити още няколко къщи в квартала.

„Полицията бе повикана в 00:37 часа във вторник, 1 март със сигнал за кражба с взлом. Предполага се, че инцидентът е станал между 20:30 и 23:30 часа в понеделник, 28 февруари. Съобщава се за откраднати няколко предмета. До момента няма арестуван. Разследването продължава”, съобщи говорител на полицията.

Източник каза пред The Sun, че се проучват кадри от видеонаблюдение и от тях се вижда как натрапникът се катери над портата пред къщата. Според източника Дейвид и Виктория са "очевидно потресени от случилото се" и са много разстроени от факта, че по време на обира са били вкъщи и са били изложени на опасност. Семейството изнегодува и от факта, че уж доста сериозната система за сигурност в къщата не е сработила. Бекъм е поръчал проверка на системата за сигурност в лондонското имение след кражбата.

Този дом със седем спални в западен Лондон беше закупен от двойката за 31 милиона паунда през 2013 г., а още 8 милиона паунда бяха хвърлени за ремонт на имението според вкуса на новите му обитатели.

Имението разполага с игрална зала, фитнес зала, СПА център и подземен паркинг. Известното семейство прекарва по-голямата част от времето си в тази къща. Нейни фотографии често се появяваха в социалните мрежи на съпрузите. Те притежават и имението в Котсуолдс на стойност 6 милиона британски лири.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 И кво сега

    5 0 Отговор
    А в Стара Загора преди седмица откраднаха 3 стека олио от мазето на човек, участвал в батални сцени за придобиване на скъпоценната течност. Не е майтап, пише го в старозагорски сайт.
  • 2 село

    5 0 Отговор
    Беей! Че кой си ляга дя спи в 20:30 часа?И не става много ясно дали Виктория и Дейвид спят в различни спални. Ами ако някой вътрешен човек е съдействал на гостенина?
    Контето да провери дали Виктория знае как се изключва алармата.
  • 3 Не ми е

    6 0 Отговор
    жал, имат много пари. Защо обаче ни занимавате с тях? Мен ме обираха два пъти, а има още много такива хора.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Е поне

    2 0 Отговор
    Тя спасила котето

    от обесчествяване 😂😂😅😆😁

    Коментиран от #11

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Питанка

    4 0 Отговор

    До коментар #6 от "Е поне":

    Дали Бекъм го е ,,отнесъл,, ? 😀