1 Април, 2022 13:25 927 0

Джей Ло работи по тв проект

  • дженифър лопес-
  • сериал-
  • тв проект-
  • актриса-
  • певица-
  • amazon prime video

Актрисата и певица се превъплъщава в една от обитателките на хотел "Барбизон" в следвоенен Ню Йорк

Джей Ло работи по тв проект - 1
Снимка Архив: ЕРА/БГНЕС

Певицата и актриса Дженифър Лопес работи по нов телевизионен проект - сериал за стрийминг платформата Amazon Prime Video, съобщи сайтът Deadline.

Поредицата, озаглавена "Backwards in Heels", ще проследи вдъхновяващата и непреходна история на бляскавите жени, които са живели в хотел "Барбизон" в следвоенен Ню Йорк.

Разположен в Манхатън, хотелът в продължение на няколко десетилетия е бил резиденция само за дами, особено за млади жени, преместили се в Голямата ябълка в търсене на работа. Мъжете не са били допускани над приземния етаж, а дамите трябвало да спазват строги правила за обличане и поведение. Сред известните гостенки на хотела са били Рита Хейуърт, Джоан Крофорд, Грейс Кели, Лорън Бакол, Бети Бъкли и други.

Сценарист и режисьор на поредицата е номинираният за "Оскар" Ричард Лагравънейз. Дженифър Лопес е част от продуцентския екип.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА