Last news in Fakti

5 Април, 2022 10:56 4 758 2

Шая Лабъф и Миа Гот тайно станаха родители за пръв път

  • шая лабъф-
  • миа гот-
  • актьори-
  • родители-
  • бебе

Все още не е ясен полът на бебето, нито името му

Шая Лабъф и Миа Гот тайно станаха родители за пръв път - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Ексцентричният актьор Шая Лабъф и любимата му Миа Гот станаха родители за първи път и то под пълен секрет, предава Tialoto.bg.

Папараци забелязаха звездната двойка преди няколко дни на разходка из Пасадина, Калифорния, докато бутат бебешка количка. Засега не е ясно точно кога Миа Гот е родила и дали детето е момиче или момче. За момента новината не е официално потвърдена от говорители на двойката, но феновете са убедени, че това няма да стане скоро, тъй като Лабъф и Гот дълго време криеха факта, че ще стават родители.

Новината, че влюбените очакват първото си дете, беше потвърдена през февруари, когато 28-годишната актриса беше забелязана на разходка. Тогава тя носеше бяла блуза с дълъг ръкав, под която явно си личеше наедрялото ѝ коремче.

В средата на март пък Лабъф и Гот бяха хванати на разходка в Пасадина, ръка за ръка, а Миа вече беше в доста напреднала бременност.

Двамата актьори се срещат за пръв път по време на снимките на филма Nymphomaniac: Vol. II на режисьора Ларс фон Триер. Малко по-късно Гот участва в музикално видео, което Лабъф режисира. Двойката се жени през 2016 година в Лас Вегас, а по време на гостуването си в шоуто на Елън Дедженеръс, звездата от „Трансформърс“ споделя какво е чувството да бъде женен мъж.

„Планът беше всичко да е много потайно“, казва Лабъф. Той допълва, че с Гот са отказали предложението сватбата им да бъде записана или да бъде излъчвана на живо в социалните мрежи, защото са искали да запазят този момент само за себе си и за техните майки, които са били на церемонията. За съжаление, запис от сватбата все пак е бил направен и някак си попадна в интернет. Въпреки че изтичането на видеото може да е било неприятен момент за двойката, те решават да гледат от забавната страна на нещата.

„Горди сме с него. Той показва любов“ казва Лабъф. Признава, че записът все пак носи позитивно настроение, защото по този начин баща му и този на Гот са успяли да видят церемонията. В момента двойката продължава да поддържа потаен начин на живот, като рядко се появява на червения килим или на други официални холивудски събития.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мунчо

    3 2 Отговор
    Сигурно ли е кой точно от двамата е родил?
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.