Last news in Fakti

5 Април, 2022 11:58 1 336 1

Майли Сайръс не можа да пее на наградите "Грами" заради COVID-19

  • майли сайръс-
  • коронавирус-
  • турне-
  • грами-
  • награди-
  • изпълнението

Певицата се заразила по време на турнето си в Южна Америка

Майли Сайръс не можа да пее на наградите "Грами" заради COVID-19 - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

На Майли Сайръс ѝ се наложи да оттегли участието си в наградите "Грами", след като тестът ѝ за COVID-19 се оказа положителен.

Изпълнителката на "Midnight Sky" съобщи новината в Twitter на 1 април, но съвсем не беше шега.

"Да пътуваш по света, да изпълняваш за 100 000 души на вечер и да се срещаш със стотици фенове на ден - това увеличава значително вероятността да се заразиш с COVID-19", написа тя. "Хванах Covid, но определено си заслужаваше."

В друг туит Майли обяви, че оттегля изпълнението си на партито за наградите "Грами" на Стивън Тайлър, на което се събират средства за фонда с нестопанска цел "Джени".

"За съжаление поради тази причина пропускам участието си във Фонда на Джени - каза Майли, - което е гадно, защото това е благотворителна организация, която е супер важна за мен и моя приятел Стивън Тайлър... Съжалявам, Стивън! Ще трябва да изпеем "Walk This Way" друг път."

Звездата от "Хана Монтана" заяви, че "се чувства добре" и увери феновете: "Не се притеснявайте за мен!"

Събитието на Стивън Тайлър подкрепя ежегодно Фонда на Джени - благотворителна дейност в помощ на момичета, които са жертви на тормоз и изоставяне. Сред организаторите на събитието са Джим Кери, Кейтлин Дженър, Пола Абдул, Джон Стамос и др.

Макар че Майли отмени тази своя поява заради коронавирус, миналия месец друго изпълнение в Парагвай беше отложено, защото мълния удари самолета на певицата и екипа ѝ.

Майли трябваше да бъде хедлайнер на музикалния фестивал Asuncionico, но интензивна буря накара Майли и екипът ѝ да кацнат аварийно, след като самолетът им беше ударен от мълния. Певицата се включи в Инстаграм, за да сподели, че е в безопасност, но за съжаление няма как да пристигне на шоуто.

"До моите фенове и всички, които се притесниха, след като чуха за полета ми до Асунсион. Самолетът ни попадна в голяма неочаквана буря и беше ударен от светкавица", пише Майли в публикация от 23 март. "Екипът ми, групата, приятелите и семейството ми, които пътуваха с мен, са в безопасност след аварийното кацане. За съжаление не успяхме да стигнем до Парагвай. ОБИЧАМ ВИ."

След аварийното кацане Майли сподели видеоклип, в който изпълнява акапелно песента "Stay" в знак на своята любов към Парагвай.

"Иска ми се да можех да остана и да изпълня песента за всички мои фенове в Парагвай", написа тя. "Моля, останете в безопасност. Обичам ви."


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Rock

    2 2 Отговор
    Стивън Тайлър от Аеросмит - ,,Walk This Way,,- Aerosmith Ще го извървят... Дедо Стив винаги е имал желанието...