Last news in Fakti

7 Април, 2022 14:55 2 886 3

Селена Гомес не е влизала в интернет от 4 години

  • селена гомес-
  • internet-
  • социални мрежи-
  • психическо здраве-
  • хора

Това подобри психичното ми здраве. По-щастлива съм и по-свързана с хората, заявява певицата

Селена Гомес не е влизала в интернет от 4 години - 1
Снимка Архив: ЕРА/БГНЕС

През 2016 г. Селена Гомес беше наречена "кралицата на Инстаграм" като най-следваната знаменитост в платформата на социалната мрежа. Сега Гомез казва, че не е влизала в интернет от четири години и половина.

"Това промени живота ми напълно", казва певицата в интервю за "Good Morning America".

"По-щастлива съм и по-свързана с хората", каза Гомес. "Разбрах колко могъщ е интернет и в толкова много отношения той е направил най-добрите неща за света. Но за мен до новините, които всъщност са важни за мен, стигам чрез хората в живота си."

Певицата, актриса и продуцент, която в момента има повече от 300 милиона последователи в Instagram, популяризира Wondermind - платформа за психично здраве, за чието създаване е помогнала.

Гомес, която открито говори за своите предизвикателства, включително, че има биполярно разстройство, заяви пред "GMA", че целта е да се направят достъпни ресурси за нуждаещите се.

Съоснователя на тази платформата са Манди Тийфи, която е майка на Селена и Даниела Пиърсън - съосновател на Newsette. Те са обвързани от една и съща кауза, а именно да помогнат на хората с психичното здраве.

Пред InStyle Гомес споделя: "Когато аз и майка ми се свързахме с Даниела, за да разкажем за проблемите си, разбрахме, че няма достъпни ресурси за тези, които се борят със собственото си психично здраве."


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бочко

    6 2 Отговор
    Сигурно и вода не е пила от 20 години, ако "новината" идват от украинската УНИАН...

    Коментиран от #3

  • 2 trolldoctor

    0 0 Отговор
    Ако оставя пациентите 4 години без лечение, твърде много ще се влошат!
  • 3 Гад

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Бочко":

    А ако иде от РиаНовости най-вероятно не съществува тази Гомес.