Last news in Fakti

11 Април, 2022 09:06 5 035 6

Синът на Дейвид и Виктория Бекъм се ожени

  • дейвид бекъм-
  • виктория бекъм-
  • сватба-
  • бруклин бекъм-
  • никола пелц

Сред гостите на сватбата бяха тенисистките Серина и Винъс Уилямс, телевизионната звезда шеф Гордън Рамзи и звездата от „Отчаяни съпруги“ Ева Лонгория

Синът на Дейвид и Виктория Бекъм се ожени - 1
Снимкa: Shutterstock

Бруклин Бекъм и Никола Пелц запечатаха любовта си в събота вечер на пищна церемония в Маями. 27-годишната булка изглеждаше зашеметяващо в невероятна булчинска рокля на Валентино, докато позираше за сватбените си снимки, след като се омъжи за най-големия син на Дейвид и Виктория Бекъм. Това разкриват от Daily Express, цитирани от dariknews.bg.

27-годишната милиардерска наследница бе олицетворение на елегантността в бялата си рокля с дълги ръкави, държейки букет от бели цветя близо до хупата (балдахин, който се държи от четирима роднини на младоженците), под която двойката се ожениха на еврейска церемония. Актрисата летя до Рим два пъти, за да работи с дизайнера на Валентино Пиерпаоло Пичоли в неговото студио, за да гарантира, че всеки детайл от тоалета ще бъде перфектен.

Никола и амбициозният готвач Бруклин, на 23 години, се ожениха на ранна вечерна церемония в една от трите масивни шатри, построени на обширната морава до океана в имението на баща ѝ Нелсън на стойност 103 милиона долара в Палм Бийч, Флорида.

Сред гостите на сватбата бяха тенисистките Серина и Винъс Уилямс, телевизионната звезда шеф Гордън Рамзи и звездата от „Отчаяни съпруги“ Ева Лонгория.

За празненството 300-те гости се преместиха в шатрата за банкет, където под звуците на изпълнение на живо на Only Fools Rush In на Елвис, Бруклин и Никола излязоха за своя първи танц като младоженци.

Бруклин избра братята си Ромео и Крус за свои кумове за широко рекламирания си брак с дъщерята на финансиста милиардер Нелсън Пелц, на 79 години. Сестра му Харпър, на 10 години, бе шаферка.

Двойката се ожени под украсена с цветя хупа на традиционна еврейска церемония в чест на еврейските корени на Никола. Бруклин също има известно еврейско наследство по линия на своя баща, футболната легенда Дейвид, чийто дядо по майчина линия е евреин.

И както повелява традицията, Бруклин счупи чаша, увита в салфетка, с крака си, след като двамата с Никола бяха бракосъчетани от равин. След това младоженците се насладиха на продължителна целувка пред звездните гости.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 въпросче

    12 0 Отговор
    Е,хубаво,и какво от това?

    Коментиран от #4

  • 2 док

    12 0 Отговор
    Като имат мама и тати с дебели пачки,да се женят. Това е хубаво нещо.

    Коментиран от #3

  • 3 Въпрос

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "док":

    А, тез дето немат никакви пачки, кво тогаз прайМ?
  • 4 Енгелс

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "въпросче":

    Ами нищо! Богатият си е богат и живее. Бедният си е беден и опъва... Той е наемен капитал, който бива експлоатиран! При капитализма е така.
  • 5 Отегчен

    4 0 Отговор
    А всички очакваха да се омъжи .

    Коментиран от #6

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.