Last news in Fakti

12 Април, 2022 14:30 3 657 8

Хари и Меган съсипаха кралицата

  • принц хари-
  • меган маркъл-
  • елизабет втора-
  • британско кралско семейство-
  • решение

Двамата нанесоха удар на Елизабет II със свое решение

Хари и Меган съсипаха кралицата  - 1
Снимка Архив: ЕРА/БГНЕС

Принц Хари и Меган Маркъл явно продължават да водят тиха война с британското кралско семейство.

Въпреки че казват, че са заровили томахавката и, че преди време излизаха информации, че Хари и баща му - принц Чарлз вече се чуват и провеждат разговори с часове, явно раните още седят.

Това личи от последните действия на херцозите на Съсекс, които меко казано нанасят тежък удар точно на кралица Елизабет II.

В края на април в Холандия ще се състои едно от най-важните събития за принц Хари - основаните от него Игри на непобедимите. Това е версия на Параолимпийските игри за бивши и настоящи военни, които са били ранени в битка.

Най-малкият син на принц Чарлс и Даяна, многократно е заявявал, че няма никога да пропусне тези състезания, като основател на турнира. Днес стана известно и че Меган Маркъл ще замине заедно с него след седмица за Хага.

Херцогът и херцогинята на Съсекс ще летят до Холандия с телевизионен екип. На място планират да заснемат шоу за "Нетфликс".

Решението на двойката да лети за Игрите може да предизвика смут сред вътрешни хора на двореца и кралски експерти. По-рано херцогът и херцогинята на Съсекс отказаха да летят до Обединеното кралство, за да почетат паметта на принц Филип (на този ден всички европейски монарси се стичаха в Лондон), позовавайки се на факта, че е „твърде опасно“. Но се оказва, че в името на филм и спортно събитие са готови да направят изключение?

Игрите на непобедените ще се проведат от 16 до 22 април в Хага, събитието беше отменено през 2020 и 2021 г. поради пандемията от COVID-19, пише сайтът jenata.blitz.bg


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Безполезни овце

    9 2 Отговор
    Занимават ни с глупости,а не с Уилям Шекспир от Стратфорд на Ейн..Леко жалкички..
  • 2 АнтиГост

    15 1 Отговор
    Всъщност Меган съсипа Хари, а на кралицата не и пука.
  • 3 Стани нине

    3 4 Отговор
    Не ми пука за кралицата, но Меган и Кейт да се целуват си е супер фантазия.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Наблюдател

    6 3 Отговор
    Защо ме триете? Оставете ползвателите на форума да преценят кое е обидно и кое е заплаха.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Мюмюн (Майкал)

    1 1 Отговор
    Чесну, аку таз черна актьорка стани Нейно кралско величество на Великобритания, на Нова Зеландия и Австралия, на Великденските острови и Фоклендските острови, и на куп ощи земи и даржави....ша я призная чи е най гулемиа тарикат вав рокля, който е живял на таз планета.