Last news in Fakti

14 Април, 2022 12:56 3 610 7

Има ли останки от НЛО на дъното на Тихия океан?

  • нло-
  • извънземни-
  • останки-
  • перу-
  • тихия океан

Изследовател твърди, че странен предмет, открит край бреговете на Перу, е останка от НЛО

Има ли останки от НЛО на дъното на Тихия океан? - 1
Илюстративна снимка: Shutterstock

НЛО изследовател смята, че е открил доказателства за древни извънземни на дъното на Тихия океан. Изследователят Скот Уоринг сподели откритието по-рано този месец. Уоринг вярва, че кръгъл обект, който е открил край бреговете на Наска, Перу, докато разглежда Google Earth, всъщност е потопено НЛО.

Съществуването на извънземни е тема, която от десетилетия поражда полемика в обществото и все още няма отговор. Някои учени смятат, че извънземен живот съществува на планети, които тепърва предстои да открием. Други смятат, че извънземни са посетили Земята, което е довело до купищата сигнали за „наблюдения на НЛО“, за които се съобщава през годините. Има дори някои, които твърдят, че октоподите са извънземни.

Независимо на чия страна се окажете, историята на това потопено НЛО определено е интригуваща находка. НЛО, за което Уоринг съобщи в началото на март, беше открито, докато той „проучва“ Тихия океан с помощта на Google Earth. Въпросният обект е тъмен кръг и може да се забележи край бреговете на Перу.

Има ли останки от НЛО на дъното на Тихия океан?
Снимка: Google Earth

Уоринг смята, че обектът е НЛО с почти 5 мили ширина, разположен на дъното на океана. Той също така вярва, че по някакъв начин е пряко свързан с линиите Наска в Перу, предава lupa.bg.

Тази връзка, казва той, се засилва поради близостта на потопеното НЛО до линиите.

Линиите Наска са група геоглифи в пустинята Наска. Археолозите отдавна свързват линиите като възможен опит за контакт с божества в небето. Други смятат, че са били използвани като точки за наблюдение, свързани с космологията и астрономията. За съжаление, тъй като те са толкова стари, може никога да не разберем истинското им значение.

Уоринг вярва, че божествата, с които хората в древната култура на Наска са се опитвали да се свържат, може да са били извънземни. Разбира се, всичко е възможно, но няма солидни доказателства, които да потвърждават това като факт.

Уоринг изглежда убеден, че обектът е потопено НЛО. В оригиналната си публикация той пише: „този диск на дъното на океана е 100% доказателство за древни извънземни и технологията просто седи там на дъното на океана“.

Докато мисълта за намиране на потопено НЛО в Тихия океан е достатъчна, за да развълнува всички фенове на извънземния живот, просто няма солидно доказателство, което да доказва, че този обект всъщност е НЛО. Може също толкова лесно да бъде нещо естествено на дъното на океана или дори някакъв вид потопен боклук. Без никакво ясно доказателство, просто няма начин да се каже със сигурност.

Някъде там може да има извънземен живот. В крайна сметка това е огромна Вселена. За съжаление, ние просто не знаем. Това, което знаем обаче е, че дори учени, които търсят извънземен живот, не са успели да го намерят. Може ли този нов обект да бъде още една улика за съществуването на извънземни? Най-добре е сами да решите.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АнтиГост

    7 23 Отговор
    Как ли ще изглежда флагманът Масква на дъното?

    Коментиран от #3

  • 2 Наскар

    10 3 Отговор
    Тоз Гугъл и снимки на дъното ли прави ?!?
  • 3 щурчо

    15 5 Отговор

    До коментар #1 от "АнтиГост":

    флагманът Масква ще го оправят . Ти гледай твоята бричка пред блока да не потъне .

    Коментиран от #4

  • 4 Баща ти

    5 11 Отговор

    До коментар #3 от "щурчо":

    Ще го оправят,когато Путлер оправи икономиката си,тоест след 20-30 годинки
  • 5 777

    7 1 Отговор
    Защо не е дал координати , всеки да се обеди на тази находка! Явно е измислица.
  • 6 777

    5 1 Отговор
    Защо не е дал координати , всеки да се обеди и види тази находка! Явно е измислица.
  • 7 Минувач

    2 0 Отговор
    Подозрително кръгъл на дъното с неясен начин на заснимане, а и с неизвестна дълбочина...
    Възможно да е структура от много древна цивилизация