Last news in Fakti

15 Април, 2022 14:32 6 919 6

Скандално видео разтърси Руши Видинлиев

  • мен не ме мислете-
  • руши видинлиев-
  • актьор-
  • певец

Героят на Видинлиев в "Мен не ме мислете" е изправен срещу проблем, който за секунди може да преобърне живота и кариерата му

Мартин Касимов (Рушен Видинлиев) за пръв път се изправи пред проблем от такава висота, който може да застраши не само кариерата му на успешен юрист, но и личния му живот. Ежедневието на младия адвокат е разтърсено, след като в мрежата се появява видео, в което той е заснет пиян и полугол в хотелска стая. На целия този фон Касимов споделя пикантни подробности както за личния живот на висшестоящ представител в гилдията, така и за бившата си годеница Ася (Дария Симеонова).

Мартин е категоричен, че видеото е манипулирано, но дали доводите, които ще извади, ще са достатъчни за шефа му Виктор Захариев (Владимир Люцканов) да го остави на работа в кантората, става ясно в новите епизоди на „Мен не ме мислете“ всеки четвъртък и петък, от 20:00 часа, по bTV.

Скандално видео разтърси Руши Видинлиев

Скандално видео разтърси Руши Видинлиев

Изненадващо Христо (Иван Юруков) се заема със задачата да оневини адвоката. За целта обаче му се налага да се срещне с човек от близкото си минало, с когото не са се разделили с много добри чувства, а причината за това е Яна (Весела Бабинова). Големият Спейс е човекът, който единствен може да докаже, че видеото е манипулирано.

В ролята на Големия Спейс влиза стендъп комикът и първи вентролог в България Димитър Иванов-Капитана, който е познат като „гласа“ на куклата Бай Тъньо.

Яна също е изправена пред сложни решения. Тя не иска да работи завинаги като чистачка и предприема първи стъпки за ново професионално развитие. В личния ѝ живот обаче ситуацията сериозно се напряга, защото след видеото на адвокат Касимов, медиите гръмват с новината, че той има връзка с нея. Появяват се и снимки, на които двамата се целуват. На всичкото отгоре дъщерите ѝ получават изненадващ подарък, а подателят предизвиква неприятни емоции в Яна. В новите епизоди на „Мен не ме мислете“ виждаме как миналото я застига.

Скандално видео разтърси Руши Видинлиев


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 САНДОКАН

    10 10 Отговор
    Някой да знае защо на простотоКиро носа му расте всеки ден
  • 2 Министър на културата

    9 5 Отговор
    Е кво пък. И аз такова видео си щракнах и станах известен. Създадох "Дъ джънки челъндж" и всеки се прави на мен и ме копира
  • 3 е стига де

    4 0 Отговор
    статия какво се случва в сериал... ама наистина ли се дават пари някой да пише такива неща... ако разкажа какво се случи снощи в "братя" колко пари ще получа?
  • 4 Механик

    7 0 Отговор
    Прoсташки сценарий, написан от пpoстаци и предназначен за умстено изостанали.
    Явно целта е всичко пошло да се натрапи като модерно.
    Помислети си и честно си кажете, гледали ли сте нещо българско, било филм, било предаване в последните 20 години, което да е нещо нормално, поучително и пр. ?

    Коментиран от #6

  • 5 Хайл

    2 0 Отговор
    То ставало на въпрос за някакъв сериал.
  • 6 ха ха Хо

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Механик":

    Иванушка и Андрешко дори сценария не са измислили,а са заимствали от полски сериал също както формата"Фермата не е техен патент.И са го приспособили към Ивано-Андрешковата лиготия.