Last news in Fakti

20 Април, 2022 11:55 8 386 10

Краси Радков пусна опасна шега (ВИДЕО)

  • краси радков-
  • шега-
  • комик-
  • актьор-
  • тони димитрова

Комикът се пошегува с приятелството си с Тони Димитрова

Силните и емоционални изпълнения по време на последния лайф на "Като две капки вода" бяха толкова много, че водещи и жури едва смогваха да оценяват и коментират участниците. По време на подготовката си за образа на Тони Димитрова обаче, Краси Радков хвърли голяма бомба, пише Шоу Блиц.

В типичния си хумористичен тон актьорът се пошегува пиперливо, че с култовата бургаска певица са заедно от години и че много я обича. Както знаем - във всяка шега обаче, се казва, че има и доза истина, а пък Радков бе много искрен, докато казва: "Много я обичам!" Сигурни сме, че чувствата са напълно взаимни!"

Тъй като Краси Радков изпълни повече от фалшиво един от емблематичните хитове от репертоара на Тони Димитрова - "За тебе хората говорят", още преди него той реши да се застрахова, като каза: "Тя ми е дългогодишна приятелка, ще ми прости".


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 майор костофф

    14 2 Отговор
    Много тъпо шоу, а и гримъорите не стават. Това прилича повече на Роси Кирилова, не на Тони Димитрова.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 гост

    7 0 Отговор
    Напротив,много добре си я изпя.В началото имаше малко объркване от високо към ниско, но все пак Радков не е професионален музикант и певец.Видя се че като пуснаха фонограма, грешки нямашеАко тренира още седмица ще я изпълни без грешки..
  • 4 Войникът 🇧🇬 без армия

    4 0 Отговор
    Е па вие ,що за анализатори сте...,за да мислите че има "интимност" от изречени думи на Краси! Глупости-просто Краси-🤣Велик комик👍🤣👍Това м/у другото го гледах,макар,че не следя шоуто и на мен ми направи впечатление казаните от него думи ,които може да се тълкуват и като интимност,но веднага като осмислих ,че Краси ги каза,то не бих ги квалифицирал от интимна гледна точка😄😄😄🤣🤣🤣
  • 5 Oпаа

    5 6 Отговор
    Много яко шоу. Винаги е забавно смешно и интересно. Гримиорите винаги са на топ ниво. Коментар номер 1 е куче в женски род

    Коментиран от #6, #10

  • 6 Гост

    9 1 Отговор

    До коментар #5 от "Oпаа":

    Какво му е якото гримьорите са зле много рядко да направят някой като хората . Канят само чалгари и артисти.Едните пеят просташка музика другите гледат да имитират . За пеенето на някой от сегашните участници не ми се говори . И едни и същи певци и музиканти се имитират няма разнообразие в стиловете музика и певците . Хилда харесва всички,Фънки поне е точен в коментарите .
  • 7 ха ха

    6 1 Отговор
    Пропускам пореден сезон на "Капките.Прекалено много се чалгаризира.Не ме кефи.В началото беше забавно и интересно, вече затъва в пошлост.Единствено балета и менторите са на ниво, всичко останало като започнеш от участници, жури, водещи, костюми, грим-пълна скръб.Не ми се гледа 100%чалгария.
  • 8 глоги

    3 0 Отговор
    Нормално е мъж да обича жена. Аз също много обичам Тони Димитрова,израстнал съм с песните на бургазлийката.
  • 9 На фона на ергенът

    5 0 Отговор
    На фона на ергенът, всички останали са "манна небесна" .

    В ергенът участничките не са само прости, те са опасно тъпи, но пък разточителството е покъртително.
    Е, наистина в подходящ разкош, едната от тях трябваше да каже, че България е освободена от турско робство през.... 681 г. УЖАС.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.