25 Април, 2022 21:16 4 027 4

Най-странните предмети, откривани в боклука

  • бунище-
  • боклук-
  • странно-
  • необичайно-
  • отпадъци-
  • откритие

Сред ужасяващите неща, намирани на бунището, са човешки крайници, животни, оръжия и пр.

Най-странните предмети, откривани в боклука - 1
Снимка: Shutterstock

Добре известна е максимата: „Боклукът на един човек е съкровище за друг човек“. Но в някои кофи за отпадъци могат да се намерят наистина странни и необясними неща. Ето кои са най-необичайните открития сред боклуците, пише profit.bg.

Урна с човешки останки

Факт е, че е намерена такава урна, а когато се свързали със семейството, за да я предадат, се оказва, че са я изхвърлили нарочно.

Албум със снимки, намушкан с нож

Мистериозен мъж от луксозна кола изхвърля книга в септична яма. Когато работник надниква, вижда, че това е фотоалбум с нож, забит точно в средата.

Мъртви плъхове

Намерена е огромна торба с неприятна миризма. Мистериозната маса в торбата се оказва огромна купчина от поне 50-75 мъртви плъха, вързани заедно. Полицията предполага, че това може да е форма на ритуално жертвоприношение.

Оръжия

Компания за извозване на боклук изнася стари мебели, включително голямо бюро от къщата на човек. След като потеглят към депото, бюрото се изплъзва и от него изпада….револвер.

Хора

Доста често се случва бездомни хора да заспят по погрешка в контейнер за боклук и да бъдат извозени до депо или друго преработвателно съоръжение.

Части от тяло

Работник във фабрика за медицински отпадъци споделя, че са намирали ампутирани части от тяло и кошчета, пълни с кръв и използвани игли.

Пари

Работници са намирали и пари в брой в кутии. За щастие, те са върнати на собствениците им.

Диамантени пръстени

Жена в Ню Йорк по погрешка хвърля диамантения си пръстен в кошчето. След това плаща на боклукчиите да копаят из хилядите тонове боклук, докато не го намерят.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 съсипаха я тая държава

    0 1 Отговор
    жена ми е от там, аре не я сравнявате с предмет