Last news in Fakti

26 Април, 2022 13:15 7 560 10

Малката дъщеря на Камата сияе след развода

  • христина стоичкова-
  • след развода-
  • сияе-
  • външен вид

От вида на Христина личи, че е оставила зад гърба си всички притеснения и стрес във връзка с развода ѝ преди две години

Малката дъщеря на Христо Стоичков е разцъфнала две години след развода си с хърватския тенисист Лука Белич. Репортер на „Уикенд” засече младата дама на представление в Народния театър „Иван Вазов”. Тя изглеждаше блестящо и беше в прекрасно настроение. Христина не спираше да се усмихва, разговаряше весело с майка си, с която пристигна в салона, и с посетители, настанени на съседните седалки. По всичко личеше, че отдавна вече не страда за проваления си брак.

30-годишната Христина изглеждаше превъзходно при посещението си в Народния театър, където гледа гостуващо представление на театъра в родния град на баща си – Пловдив. Отдалече правеше впечатление нейната безупречна прическа, добре подбраният ѝ тоалет и най-вече – блестящата ѝ усмивка. Преди началото на представлението младата жена видя в залата доста свои познати, на които видимо се зарадва и с които с размени по няколко думи. Край нея не се виждаха мъже. Тя пристигна в театъра в компанията на майка си, която също изглеждаше безупречно – с идеална прическа, грим и тоалет, който бе много елегантен, без обаче да се натрапва и да е прекалено ексцентричен. От двете дами се излъчваше класа и стил и не случайно много погледи в залата бяха вперени в тях.

От вида на Христина личеше, че е оставила зад гърба си всички притеснения и стрес във връзка с развода ѝ преди две години. Бракът на младата жена бе сключен през 2016 г. – три години след запознанството ѝ с Лука Белич. Семейството им просъществува едва 4 години, а според споделеното от бившия съпруг в сръбския „Биг Брадър”, любовта си е отишла цяла година преди официалния развод. В САЩ бракът е бил разтрогнат малко преди началото на 2020 г., а в България, където е сключен, разводът се очакваше през пролетта на същата година. Като причина за раздялата Лука посочи, че Христина се е държала зле с него. Клюкари твърдят, че тя се е дразнела, защото кариерата му в тениса не е била кой знае колко успешна и той така и не смогнал да осигури на жена си удобствата и лукса, с които била свикнала в дома на супер успешния си баща. Според други слухове, нараненият Лука е сложил рога на жена си и това сложило край на любовта им. Дали действително е станало така, вероятно знаят само двамата бивши съпрузи и най-близките им хора. Факт е обаче, че към днешна дата по нищо не изглежда Христина да има душевни терзания, още по-малко – разбито сърце.

Напоследък тя прекарва все повече време в България, където никога досега не е живяла. Младата жена е родена в Каталуния, а образованието си е получила в САЩ. Логично, тя говори български език с акцент, което обаче не ѝ пречи да си изкарва превъзходно в България. Преди време по-голямата ѝ сестра – Мика, също се беше установила уж за постоянно в родината. След като обаче връзката ѝ с актьора Иво Аръков се разпадна, тя замина за САЩ, омъжи се, роди дъщеря и се разведе. Христина засега няма дете и нищо чудно да срещне нова любов в страната ни.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Или

    26 0 Отговор
    Намерила е оправяч на настроението !

    Коментиран от #6

  • 2 фъснах

    33 3 Отговор
    Защо изибщо се пише за тези ристьови щерки!? С какво са известни, какво са допринесли ? Оставете ги да си съществуват там и не ни занимавайте с тях освен, ако някой украинец не е намесен нешо. Тогава пишете да изпълните укро нормата!

    Коментиран от #7

  • 3 Родния град на баща и?

    23 1 Отговор
    Мисля че беше някое село между Хасково и Харманли! И до Хасково с рейс а на връщане пеша, ЦСКА скрибуца, дайте им каруца! Така се пееше в народния фолклор!
  • 4 Само

    28 0 Отговор
    дето журналист отнесе побой от баща ѝ на сватбата , да не снима "щастието" ѝ !

    Коментиран от #5

  • 5 Не се разстройвай

    14 2 Отговор

    До коментар #4 от "Само":

    То и тенесистчето после яде шамарите!
  • 6 Хммм

    9 0 Отговор

    До коментар #1 от "Или":

    Или пък няколко?!
  • 7 фъснатия

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "фъснах":

    скоро няма да имаш компресия 😉
  • 8 Марина

    3 0 Отговор
    Божке, Божкеееее!
  • 9 hmhmhm

    8 0 Отговор
    новите ценности ифалшиво щастие - разведена след 4 г брак - не могат да се понасят от нерви и презадоволеност !
  • 10 xxl

    8 0 Отговор
    Големи фанфари по време на сватбите си надуваха и двете му дъщери, а година,две по -късно ,кой от къде е.